WWE 2K16 – Bejelentett Szupersztárok – Fotók

wwe-2k16

A WWE 2k15-ös kiadása hatalmas sikert aratott, hiszen a fejlesztő cég ezúttal a szokásos kiadásokkal ellentétben megjelentette PC-re, valamint Andriodra és IOS-re is a játékot. Ugyan kicsit megkésve adták ki a széria szempontjából az új platformra, de ez az újítás jókora pénz hozott a 2k, valamint a WWE konyhájára…A napokban a szervezet a hivatalos weboldalán bejelentette a 2016-os kiadvány első 6 Szupersztárját, valamint a kiadás még nem teljesen pontos dátumát.

Úgy reklámozta a szervezet a közelgő játékot, hogy a legnagyobb Roster-t fogják megalkotni, ami eddig szerepet kapott a szériában. Már hatalmas újításnak számított a 2K15 esetében, hogy nem csak legendák és aktív Szupersztárok, hanem NXT-s fiatal reménységek bőrébe bújva is harcolhattunk a kötelek között. Emellett pedig bevetették a 2K Showcase-t, valamint a “My Career” módot, amik szintén sikeresek voltak a rajongók reakciói alapján.

Sok az elvárás a leendő játékkal szemben, amiknek nagy valószínűséggel képes lesz megfelelni a 2K. Ahogy korábban is írtuk előre 6 pankrátor jelentettek be, hogy biztosan szerepet kapnak majd a játék Roster-jében. A játékról teljesen pontosan nem tudjuk, hogy mikor fogja kiadni a cég, valamint, hogy a borítón melyik Szupersztár fog majd helyet kapni. Előre csak az alábbi résztvevőket és a 2015. októberi kiadást hozták nyilvánosságra.

Daniel Bryan

bryan2k16

Kétségtelenül elhanyagolhatatlan a “Yes Mozgalom” megalapítója, aki hihetetlen módon képes volt megmozgatni a közönséget szimplán a jelenlétével. A korábbi szériákban is szerepet kapott Daniel, akinek nem igazán boldogultak a grafikai kidolgozásával, bár tegyük hozzá, hogy egy olyan “szőrmók” arcot eléggé nehéz látványosan megalkotni. Ezért is lehet az furcsa, hogy Bray Wyatt arcszőrzete és haja sokkal életszerűbbre sikeredett, mint Bryan-é a 2K15-ben. Reméljük, hogy a fejlesztők nem sajnálnak energiát fordítani erre a dologra és az új játékban egy olyan Bryan-el küzdhetünk majd, aki igényesebben ki van alakítva grafikai
szempontból.

Seth Rollins

Az aktuális WWseth2k16E Nehézsúlyú Világbajnok is megjelent az első névsorban, amit a szervezet megosztott a várakozó rajongókkal. Az első igen szembetűnő dolog az lehet, hogy Seth-nek végre az új öltözékét tervezték meg. Az előző kiadásban, még a Shield-ben használt göncökben formálták meg, pedig addigra már a Vezetőség csapatát erősítette, azt a bizonyos támadást követően. A 2k15-ben Rollins-t eléggé jól kialakított karakterként használhattuk, hiszen mind a grafikai, mind pedig a mozgáskoordinációs elemek rendben voltak vele, hogyha ezeken egy kicsit még tudna a fejlesztőbrigád javítani, akkor már a tökéletes határát súrolná a munkájuk.

Dean Ambrose

A Lunatic Fringe is az előre bejeledean2k16ntett Szupersztárok között kapott helyet, ahol Rollins-hoz hasonlóan az új öltözékében díszelgett. Vele szemben szintén lehet a szurkolóközönségnek jó pár elvárása, hiszen a korábbi szériákban eléggé furcsa lett az arcának kidolgozása (különösen a szemöldök és a szem része). A cégnek ezt mindenképpen konfigurálnia kéne és akkor már egy eléggé élethű Dean-t kaphatnánk, akivel nagyobb élvezet lenne a játék. Mindenesetre szintén egy elhanyagolhatatlan karakterként szerepel Ambrose a jelenlegi WWE-ben, ami miatt bekerült az első 6 bejelentett közé.

Bad News Barrett

Ő már az előző játékban is eléggé jól kialakítotbnb2k16t karakter lett, akinek viszont a mostani játékban nem változtatták meg a nevét. Az összes probléma igazából csak az vele, hogy nem King Barrett, hanem még mindig Bad News Barrett néven fog szerepelni a közelgő játékban. A WWE 2K-ban lehetőségünk nyílik részt venni vagy saját, vagy pedig létező Szupersztárral a King Of The Ring tornán, aminek a megnyerésével mi is “King”-é válhatunk, ám a játékban nem dukál a győzelmünk mellé palást, jogar és korona…A fejlesztők lehetséges, hogy fognak kiadni frissítéseket, amivel ezt az elmaradottságok majd kijavítják. Ám a PC játékosok élvezhetik majd a különféle Mod-ok és Patch-ek előnyét, amivel alakítgathatják a saját játékukat.

Paige

Az első bejelentett díva nem más lett, mint paige2k16az angol hölgy, Paige. Ahogy láthattuk a korábbi szériákban is a díva részleg kidolgozásával bizony akadt gondja a fejlesztőknek, hiszen eléggé furcsa arccal jelentek meg a szervezet lányai. A 2k15-ben Paige azonban már egészen kidolgozottá vált grafikailag, reméljük, hogy ezen pedig csak javítani fog a 2K, mind Paige, mind pedig a többi hölgy szempontjából is.

Kíváncsian várjuk majd, hogy ennek érdekében mit fog tenni a 2K fejlesztői csapata, ugyanis jó pár női rajongó van, akik szívesen csatáznak különféle dívákként a konzoljaikon.

Finn Bálor

Az előző kiadásban már szerepet kapott a fent efinn2k16mlített NXT részleg, ám Finn, akkor még nem került bele a játékba, hiszen a szerződése akkor még nagyon friss volt és nem volt ideje a készítőknek lemodellezni Őt. Ezúttal viszont már kipróbálhatjuk, hogy milyen a testfestékes Szupersztár bőrébe bújni. A rajongók remélik, hogy az NXT-s pankrátorok közé idén már bekerül Kevin Owens is, valamint Samoa Joe, ám az utóbbira eléggé kevés az esély, hiszen Ő nem régóta tagja a cégnek.

 

 

A cég előre ezeket a Szupersztárokat hozta nyilvánosságra, akiket látva eléggé jó kiadványra számíthatunk. Amit mindenképpen elvárnánk, hogy PC platformra is akkor kerüljön kiadásra a játék, mint amikor majd Xbox-ra, valamint PS-re. Emellett pedig, hogy az úgy nevezett Next Gen módot (Élethűbb karakterek, és mozgáskoordinációk valós fizika kidolgozásával) ne csak az Xbox One, valamint PS4 használók élvezhessék, hanem azok is, akik korábbi konzollal rendelkeznek.

5 című bejegyzés “WWE 2K16 – Bejelentett Szupersztárok – Fotók” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Nem tudom, mennyire ért a konzolokhoz a poszt írója, de hogy a faszban lenne Next gen egy régebbi konzolon? (PS3, Xbox 360) Azokban nincs olyan motor, ami elbírná azt a grafikát és kidolgozottságot. Nem véletlenül adtak hozzá ki új konzolokat.

    Kedvelés

    1. Azért a GTA V után, nem hiszem, hogy a wwe 2k15 volt a konzol grafikai csúcsa (ps3, xbox360). Elképzelhető, hogy a végtelenségig optimalizálnak, és tényleg egy szebb grafikát kapunk, mint elődje. 🙂

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek