NXT Takeover 2014. szeptember 11.

takeover0911A Take Over az NXT arénájából, a floridai Orlando Full Sail Egyeteméről jelentkezik. Máris kezdődik az első meccs, a Tag Team övekért.

Lucha Dragons vs The Ascension (NXT TagTeam Championship)
A két csapat most először mérkőzik meg egymással. Sin Cara kezd Victor-ral. A szabadkőműves nehezen tud bármely mozdulatot is bevinni, mert a magasröptű luchador gyorsan reagál, viszont végül mégis kivágódott a kötelek közül. Akkor jött Conor, aki először ringen kívül kínozta a mexikóit. Sin Cara a holtpont után pacsizta Calisto-t, aki felpörgette a tempót, így az Illuminati nem tudott „felemelkedni”, az Ascension veszít, hosszú idő után, 344 nap után új bajnokok: a Lucha Dragons.

Az aréna bejáratánál Renne már várja őket egy interview-ra. Sin Cara azt mondja, ez az egész hihetetlen. Kalisto véleménye: „Mi vagyunk a Lucha Dragons (A Bírkózás Sárkányai)! És itt, ma este a jövő elkezdődött!”.

A következő mérkőzés előtt egy rövid megemlékezés a 13 éve történt tragédiára, majd egy bejátszás, amiben Adrian Neville elmondja: készen áll a mérkőzésre. Az élő képeken már melegít, mellette pedig az NXT Bajnoki Cím.

CJ Parker vs Baron Corbin
A közönség Corbin nevét skandálja, aki kevesebb, mint 10 másodperc alatt győzelmet aratott. Hihetetlen ez a srác. A „küzdelem” után CJ a padlón és néz ki a fejéből, mint aki talán azt se tudja hova került és miért.

Most Tyson Kidd promoját tekintjük meg, aki szintén készen áll a főmeccsre. A backstage-ben már ő is melegít, felesége, Natalya pedig biztatja.

Sylvester LeFort (w/Legionnaire Marcus Louis) vs Enzo Amore (w/Collin Cassidy) [Hair vs Hair Match]
Ennek a mérkőzéstípusnak a lényege: a vesztest megborotválhatja a győztes. A ring mellett Cassidy nekirontott Louis-nak, nem sokra rá pedig Enzo megszerezte a győzelmet, így LeFort haja bánta volna. A francia el akart menekülni, de a clothesline megállította. Viszont Louis segített volna ismét neki, Saylvester pedig le is lépett. Ha ló nincs, jó a szamár is: Louis nyakába öntötték a waxot.

Tyler bejátszása következik. A páwagyerek felkészült a Fatal 4 Way-re. Viszont az ő edzése eléggé speciális: a lányok hozták sorra a köpenyeit, mert Breeze nem tudta eldönteni, melyiket is vegye a
mérkőzésre.
A ring közepén Jojo, aki az NXT GM-jét, William Regal-t jelenti be. A legenda pedig örömmel konferálja fel a Kenta nevű japán nemzetközi szupersztárt, aki megköszönte, hogy itt lehet, majd anyanyelvén is szólt pár mondatot. Ezután bejelentette új nevét, amit használni fog: Hideo Itami. A célja pedig, hogy az NXT Bajnoka lehessen. Az Illuminati veszélyeztetve érezte páholyának hatalmát, és az Ascension tagjaia korábbi vereségük ellenére megjelentek. Lerohanták a szupersztárt és Regal-tól revansot követeltek a címeikért. A japán hamar talpon volt, mire a szabadkőművesek elhallgattak. Kenta leveti öltönyét, majd elintézi az Ascension tagjait. Fog egy acélszéket és leül a ring közepére, visszavárván megfutamodó ellenfeleit.

Bull Dempsey vs Mojo Rawley
Az agresszív mérkőzést Bull nyerte.
A backestage-ben Cassidy és Enzo beszélget. Amore egy keményebb ellenfelet akar. De észreveszik Louis-t és LeFort-ot. Szegény Louis egy törölközővel takarja a fejét, de Enzo-ék berángatják a ringbe és felfedik tar fejét az egész világnak.

Tyler Breez vs Sami Zayn vs Tyson Kidd vs Adrian Neville (Fatal 4 Way NXT Championship)
A mérkőzés két perc habozással kezdődik – nem, kivételesen nem Tyler Breez szépészeti beavatkozásáról van szó 😀 –, csak figyelték egymást, felmérték a terepet. Majd elindult a harc: Sami ment Tyler-re, Neville pedig Tyson-ra. A két face hamarosan magára maradt a kötelek közt, de nem tudtak egymásnak esni, mert jöttek a heelek. Nem volt hova futni, az NXT négy legjobb szupersztárja között ment az adok-kapok.
Zayn megtalálta Breez telóját, majd nyomatott egy selfiet, miután a páwagyereket a kordonnak lökte. Aztán az iPhone-t, mintha régi Nokia lenne, behajította a ringbe. Közben Kidd legyűri magáról a bajnokot és megy Zayn után. Viszont a szorítóban Sami feladásos fogásával elkapja Tyson-t. Ekkor jön Tyler. Mindenki padlón, kivétel Neville, aki elkapja Breez-t. A páwa menekülne az arénából, de lassít, mert Kidd leteremti Adrian-t. Jön Sami is, de tehetetlen, barátja pedig egy Double Suplex-et kap a heelektől az aréna bejáratánál, az acélra. A rámpán Zayn is kap egyet, majd Tyson a kötelek közé viszi. A két heel csapatként küzd két ellenfele ellen, legalábbis egy ideig. Hirtelen jön egy Drop Kick Kidd-től. Sami próbál fordítani, több-kevesebb sikerrel. A bajnok közbeavatkozna, de képtelen bejutni a szorítóba.
Végül nehezen beküzdi magát és a face-ek fordítanak. Egy pillanatra azt hinnénk, Neville barátjára támad, viszont nyom a Top Rope-ról egy szaltót és a heelek a padlón. Most azonban a két barát egymás
ellen. De Kidd felkel és közbeszól. Mindenkit leterít, kopogtatná Zayn-t, csak kettőig jut. A face fordítana, de jön a páwagyerek. Próbálja Tyson-t és Adrian-t is kopogtatni, de képtelen. Összefog
Kidd-el, Double Superplex-re készülnek a bajnok ellen, azonban jön Zayn, akinek más terve van: Triple Super Suplex!!!!! Ráfekszik Tyson-ra: egy-kettő…..de kirúg. Testek hevernek mindenütt.
„This is wrestling!” Pillanatokkal később Neville a Top Rope-on, ráveti magát barátjára, viszont lelökte róla Tyler, aki kopogtatni szeretne. A favorit kettőnél felkapja a vállait. A páwagyerek nem hiszi el és haját tépi. Breez támadna, de Kidd elkapja feladásos fogásába. Már kopogna, de Adrian nem adja a címét! Elkapja Tyler karját még épp időben. („Thank you Neville!”)
Zayn és Adrian ismét face to face. Egy fáradt holdkóros pofozgatás után Sami felpörög. A bajnok a kordon mögött végzi. Aztán egy DDT a páwának. („Holy sh*t!”) Kidd-et is lerúgja: egy-kettő…..de Neville kihúzza a bírót a kötelek közül. Sami kérdőre vonja, de a bajnok lerúgja, majd elkapja a földön fekvő Tyson-t és megvédi címét. A bajnok talán övét megtarthatta, ám barátságát elbukta.

Fekete István

Pre Show:

NXT Takeover

Fallout:

7 című bejegyzés “NXT Takeover 2014. szeptember 11.” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ez a egy nagyon de nagyon jó adás volt.. 🙂 köszönöm a feltöltést.. Sami Zyan nagyon szereten az is jó volt mikor a magyar pankráció szervezetnél volt el genericon néven (HCW) Kane meg örülök a hozászólásodnak sz@rt sem ér.. Attól hogy te nem szereted az NXT-más még szívesen nézi 🙂 és azt is külön köszönöm hogy még szöveget is írtatok 🙂

  Kedvelés

 2. Na erről beszéltem! Lehet dislikeolni, de ez egy jó adás volt! Én megmondtam és most is megmondom, hogy egymilliárdszor jobb, mint a smackdown, minden téren veri! Ilyen jó meccset már rég láttam, remélem ezek még sokáig itt lesznek, mert akik a RAW és az SD főeseményein táncikálnak, azok ezekhez képest csak nagy nulla “színészek” (remélem érti mindenki, hogy miért van az idézőjel és nem kezd el senki pampogni arról, hogy az egész csak színjáték)…

  Kedvelés

  1. Az adminoknak meg külön köszönet, hogy kirakták 🙂 Amikor ezt megnéztem, az volt a benyomásom, mintha még nem cseszte el volna a WWE teljesen…

   Kedvelés

 3. szerintem érdekes mert nemsokára őket látjuk a nagyok között
  van aki kérte is és szerintem pedig inkább köszönet jár érte hogy még ezzel is vesződik

  Kedvelés

  1. Te, aki Kane-nek nevezed magad! Az NXT a WWE része, tesó. 😉 Ott kezdik a szupersztárok, nem rögtön egy WM főmeccsel. 😀

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek