NXT TakeOver 2015. december 16. – London! Évzárás, NXT módra!

001_NXT_London_12162015mm_0571-4127297543

Elérkezett az év utolsó TakeOver adása melynek ezúttal London adott otthont pontosabban az SSE aréna, amit 10.079 fanatikus NXT rajongó töltött meg ezen az estén. A ringet megvilágítják a fények, és látható lesz a COO Triple H, az NXT vezére. Hunter azzal kezdi mondandóját, hogy ugyan vasárnap jól seggbe rúgták, a történtek ellenére ő mégis jól van.

Felvezette egy kicsit az estét, majd elhajította a mikrofont a közönség ovációja közepette. Lepörgött az adás intrója, majd következett is az este első mérkőzése.

Asuka Vs Emma

Igazán remek kezdése volt ez a mérkőzés az estének. Mind a két hölgy megcsillogtatta tehetségét, amit a közönség a This is Wrestling chant-el jutalmazott. Ahogy arra számítani lehetett, az Emma-t kísérő Dana megpróbált közbeavatkozni, de végül mindez kevésnek bizonyult, hisz a japán hölgy egy szépen kivitelezett rúgás után kopogtatta ellenfelét, aki nem volt képes kirúgni a három számolás alatt. A mérkőzést így Asuka nyerte, aki ezzel tovább őrzi veretlenségét.

Dash & Dawson Vs Enzo Amore & Colin Cassady (NXT Tag Team Championship Match)

Először a kihívók érkeztek, akiket a közönség őrjöngve fogadott. Lenyomták szokásos promojukat azzal kiegészítve, hogy Dash és Dawson ugyan bajnokokként érkeznek ma ide, de nem úgy fognak távozni, hisz ők megnyerik a címeket, amit mindenki láthat itt, és szerte a világon. A bajnokokat már koránt sem fogadta ennyire jól a közönség. Dash és Dawson hergelték kicsit kihívóikat, ami után indulhatott is a mérkőzés. A közönség fantasztikus hangulatot teremtett, amit csak tetézett az összecsapás színvonala. A mérkőzés vége felé Enzo és Cass, képesek voltak értékesíteni Tag Team finisherüket, Enzo tussal próbálkozott, Dawson azonban kihúzta a ringből Enzo-t, véget vetve a számolásnak. Innentől egyenes volt az út a sikerhez, Cassady-t kiiktatták, majd a kötél tetejéről támadó Enzo-nak kiosztották saját Tag Team Finisherüket, ami győzelemhez vezetett.

A backstage-ben épp Nia Jax-et kérdezik arról, hogy mégis milyen stratégiával készül élete eddigi legnagyobb meccsére Bayley ellen, az NXT Women’s övéért. Jax belefog a válaszba, de ekkor a riporter válla fölött elnézve megszólal: „Te mégis mit nézel?” A kamera elfordul és látható lesz Asuka, aki Jax-et figyeli. A kihívó odalép, farkasszemet néznek, majd Asuka sejtelmes mosollyal tovább áll. Nia ezután elmondja, hogy a stratégiája nagyon egyszerű. Dominancia, és pusztítás…ez vár ma Bayley-re is, utána pedig minden dívára a Roster-ben.

Apollo Crews Vs Baron Corbin

A közönség ezen a mérkőzésen egyértelműen Apollo mellett állt, amit a Fuck You Corbin kántálással tökéletesen kinyilvánítottak. A mérkőzést végül némi meglepetésre az End of Days-et követően Baron Corbin nyerte, aki kopogtatni tudta ellenfelét. Apollo ezzel elszenvedte első vereségét az NXT-ben, legyőzője pedig elégedetten hagyta el az arénát.

Bayley Vs Nia Jax (NXT Women’s Championship Match)

Bayley ezúttal is hatalmas ováció közepette vonult be, ellentétben The Rock unokatestvérével. Nia Jax dominált a mérkőzésen, a bajnok látszólag nem találta az ellenszerét, de végül egy feladásos fogás negyedszeri alkalmazása meghozta a sikert. Jax kopogott, a közönség tombolni kezdett, Bayley pedig megvédte bajnoki címét, amit a kommentátorok nem győztek dicsérni.

Finn Bálor Vs Samoa Joe (NXT Championship Match)

Elérkezett az este legjobban várt mérkőzése. Joe bevonult és várt, mindenkivel együtt…Vajon itt lesz ma este a démon? És ekkor vörösbe borult az aréna, szívdobbanások hallatszódtak, elindult egy parádés felvezető, majd a füstből kilépett a bajnok, egy igazán egyedi kalapban és kabátban, amit egy káprázatos bevonulás követett. A démon eljött ma Londonba és látszólag kész megvédeni címét. Szemtől-szembe állnak, egyetlen ütésváltás sem történik, de az arénában zeng a This is Awesome. Elindul a csata, ami a legkevésbé sem okoz csalódást. Ezen a ponton feleslegessé válnak szavak, a videó magáért beszél. Finn Bálor végül megvédte bajnoki címét egy epikus háborúban korábbi barátja ellen. Joe bosszankodva távozik, miközben Bálor ünnepel. Ezekkel a lépekkel ér véget az év utolsó TakeOver-e.

/Gina/

9 című bejegyzés “NXT TakeOver 2015. december 16. – London! Évzárás, NXT módra!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Még mindig Finn Balor a bajnok és ez a lényeg!! 🙂

  Ha azt hinné az ember Triple H nem tudja meglepni akkor téved!! Baromi jó volt ez az Jack the Ripperes entrance Finnél!! 😀 és a közönség is legközelebb mi lesz Freddy Krueger entrance-t is csinálnak Finnel? 😀 De tényleg jó volt a meccs is és az entrance nagyot szólt!! 😀 A+ Neked HHH

  Kedvelés

 2. Már egy ideje nézem, hogy milyen emberkék vannak az NXT-ben és Bálorral szimpatizálok is, de csak most jutottam el oda, hogy a meccsét is megnézzem
  és bár Joe ránézésre simán nyerhetett volna, azért örülök Bálor győzelmének
  ez volt az 1. NXT, amit néztem és azért eléggé hasonlít a RAW-s és Smackdown-on srácok alakítására. (Crossface, Walls Of Jericho’s-ra is hasonlított egy fogás, Del Rio-éra is a kötélről tarkónrúgás…)
  de ott szinte az összes jó egyszerre sérült le, így csak akkor fogom megint nézni, ha Lesnar és Cesaro stb. szépen visszaszivárognak

  Még egyszer: jó meccs volt Bálor, gratulálok, csak így tovább, hivatalosan is beléptem a Bálor Fan Club-ba!!!!!! 🙂

  Kedvelés

 3. Ennyit erről 😀 A fő rooster szégyellheti magát hogy ennyire nagy különbség van a 2 rooster között az nxt javára. Amit ebben a gálában is mutattak olyat nem lehet látni semmiféle raw-on, smackdownon,tlc stb. Ez csak itt az nxt-ben. Ez az a adás amiben sosem csalódik az ember mert minőségi mérkőzéseket láthat. Ezek a srácok, lányok mögött elbújhat Cena, Roman, és az összes többi agyonhype-olt pankrátor. Mert ahogy a közönség is mondta “This is wrestling”.

  Kedvelés

  1. A+ Ezért HHH nak azt hinnék hogy a brooklyn i megjelenés után nem tud jobbat ki találni de igen oda baszott!

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek