NXT TakeOver: Brooklyn III – Preview

POSTERMa éjjel visszatérünk Brooklyn-ba, immár harmadjára, ahol megrendezésre kerül a következő TakeOver. A három bajnok már elég rég óta magának tudhatja a bajnoki címet, de vajon éjszaka új gazdára lelnek az övek? 

Mint mindig, most is lesz Kick Off panel. Charly Caruso, Corey Graves, Sam Roberts és Hall of Famer Lita fogják elemezni az est meccseit, de ez nem minden. Volt NXT-s szupersztárokat is fogadni fognak, akik nem mások, mint Carmella, Sasha Banks, Neville és Shinsuke Nakamura.


Johnny Gargano vs. Andrade “Cien” Almas

GARGANO ANDRADEJohnny most egyedül járja utját az NXT-ben, miután legjobb barátja és társa hátba szúrta és a lelkébe tiport Chicago-ban. A meccs az utolsó pillanatban jött létre, miután Johnny bejelentette, hogy nem fogja kihagyni a TakeOvert. Zelina Vega Andrade nevében elfogadta a kihívást. Meccsük bizonyára pörgös lesz. Nyertesként valószínűleg Gargano fog távozni, bár Almas playboy karaktere valószínű nem fog ennyitől sérülni.


Hideo Itami vs. Aleister Black

DG09eP5UAAAYxECMiután Chicago-ban elbukott Roode ellen, Itami elkezdett megváltozni. Még barátjának, Kassius Ohnonak is hátat fordított, majd lassacskán ellene fordult. Hideo-ban felgyülemlett rossz indulat odáig vezetett, hogy belekötött Aleister Black-be, kétszer is, ám mindkétszer alul maradt. Vajon ma fordul a kocka? Vagy szokásához hívően Aleister a Black Mass után nyertesként távozik?


Authors of Pain (c) vs. SAnitY – NXT Tag Team Championship match

DHZEr4gUIAAma3tA meccs egy szokatlan heel a heel elleni felállás. Az Authors of Pain nem sokszor nézett szembe hasonló ellenféllel, hisz se a #DIY, se a Revival nem voltak méretarányos kihívók. Viszont most a két SAnitY tag közel kerülhet az övek megkaparintásához. Az elmúlt hetekben láthattunk példákat, hogy a felek miféle módon kerekednek fel a masikon. Vajon Paul Ellering könyvében új fejezet nyílik, ami segíthet a két monstrumnak címet védni? Vagy Wolfe és Dain társaik segítségének köszönhetően megszerzik az öveket?


Asuka (c) vs. Ember Moon – NXT Women’s Championship match

DHY9IixV0AA3A97 Kettejük között már év eleje óta tart a viszály. Orlando-i összecsapásukon Asuka túl járt Moon eszén, ezzel megvédte bajnoki címét. Chicago-i meccsük eredetileg egy Fatal 4-Way lett volna, de Asuka támadása után, Ember vállsétülést szenvedett, ami miatt ki kellett hagynia a meccset. Viszont most eljött a bosszú ideje. Eddig érinthetetlennek tünt Asuka, de Ember-ben meglehet az ami eddig senkiben nem volt, még pedig hogy megfósztja a bajnokot trónjától. Vajon sikerül Embernek elnyernie az aranyat, vagy Asuka folytatja dominálását?


Bobby Roode (c) vs. Drew McIntyre – NXT Championship match

DHZFqIrVoAA0fyJAz eddig veretlen bajnok szembenéz a visszatérése óta veretlen kihívójával. Roode-nak sikerült minden mérkőzésen megtalálnia ellenfele gyenge pontját, vagy valamilyen módon túljárni az eszükön. Az elmúlt hetekben már belemászott Drew és Roderick fejébe, és ezen a héten ki is használta a lehetőséget. Vajon ismét sikerül felül kerekedni ellenfelén, vagy McIntyre megmutatja a bajnoknak, mennyit is fejlődött az elmúlt három évben. Egyben biztosak lehetünk… az egyikük veretlenségi szériája ma este véget ér.

Az öt remek meccsen kívül várható különleges vendég? Esetleg debütálás…?    Adam Cole, BayBay? 

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek