NXT TakeOver: Brooklyn IV – Előzetes

Mintha csak tegnap lett volna az első nagyközönség előtt rendezett TakeOver, amelyre történetesen pont Brooklynban került sor.

És itt vagyunk most, három évvel később – emlékek tömkelegével. Élénken élhet bennünk Sasha és Bayley instant klasszikusa, a visszatérő Itami aki GTS-t ad Ariesnek, Nakamura amint megnyeri az NXT övet Joe ellen, McInyre csúcsra jutása Roode-n keresztül, valamint Adam Cole debütálása és az azzal járó Undisputed Era megalakulása.
Most pedig jön a negyedik felvonás, utoljára a SummerSlam-hétvége keretein belül. Legközelebb, jövő áprilisban találkozhatunk a brooklyni gálával, amikor is a WrestleMania küszöbén leszünk majd.
Lássuk mi vár ránk vasárnap hajnalban.

Kickoff
Kezdés – 00:00

Main Card
Kezdés – 01:00

Mustache Mountain /Tyler Bate & Trent Seven/ vs. Undisputed Era /Roderick Strong & Kyle O’Reilly/ (C) – NXT Tag Team Championship Match

Hatalmas összecsapásnak ígérkezik. Ez lesz a két csapat harmadik találkozója. Bate és Seven a UK Classic döntőjén nyerték meg a címeket, ám pár hét múlva el is veszítették azokat a Full Sail ringjében. Visszavágójukat a TakeOverre időzítették. Trent Seven TakeOver-debütáns lesz, Bate először lép nagyszínpadra a Dunne elleni klasszikusa óta, az Undisputed Era-nak pedig azért is különleges lehet a szombat éjjel, mert tavaly Brooklynban egyesítették erőiket. Vajon most is dominálják majd a Barclayst?

EC3 vs. Velveteen Dream – Singles Match

Velveteen stabilan hozza azt, amely korábban Breeze és Dillinger dolga volt. Rendre megkapja a lehetőséget Huntertől a kártyán, ezúttal EC3 ellen, akinek bizonyítania kell, hogy a jövőben main event kaliberű birkózóként számolhatnak vele. Elsőre talán ez a párosítás lóghat ki leginkább a sorból, így itt a remek sansz, hogy az urak rácáfoljanak a kétkedőkre.

Richochet vs. Adam Cole (C) – NXT North American Championship Match

A hétvége meccs díj első várományosai a szóban forgó srácok. Cole is tavaly ilyenkor debütált, idén áprilisban pedig ő lett a legelső NXT North American bajnok. Mondhatni ez lesz az első komolyabb megmérettetése címvédőként, hisz eddigi övmeccsei javarészt a kihívóknak biztosított színteret a csillogáshoz. Richochet azonban tekintélyt parancsoló módon érkezett meg az NXT-be, és New Orleansban rögtön letette névjegyét az NXT Univerzumnak. Chicagóban legyőzte Velveteen-t, s ezt követően éleződött ki közöttük Cole-lal az ellentét, amely most a Barclays ringjébe vezet. Parádés ütközetre számíthatunk!

Kairi Sane vs. Shayna Baszler (C) – NXT Women’s Championship Match

A tavalyi Mae Young Classic fináléjában, Kairi szerezte meg a győzelmet – méghozzá mint arra emlékezhetünk Shaynával szemben. Mindketten az NXT-ben kezdtek pallérozódni, Shayna csakhamar címközelben találta magát, s az érte folytatott harc közben egy ízben még Kairi-t likvidálta. New Orleansban aztán Shayna felért a csúcsra, és Chicago-i címvédését követően merőben új szintre kell lépnie ahhoz, hogy tartani tudja a lépést a revansra és sikerre éhes Kairi-val.

Johnny Gargano vs. Tommaso Ciampa (C) – NXT Championship, Last Man Standing Match

A főesemény eredetileg Triple Threat lett volna, ám Aleister Black sajnálatos sérülése nem tette lehetővé a fellépését. A rögtönzés következtében megkapjuk előrehozva a Gargano vs. Ciampa III-t, amely a novemberi TakeOver: Wargames-re volt ütemezve. A változatosság kedvéért, Unsanctioned és Street Figh után most Last Man Standing keretek között feszülnek egymásnak. A tét minden eddiginél nagyobb, hisz az NXT övért folyik majd a harc. Zsinórban harmadik alkalommal kapják meg a TakeOver főmeccsét, ami nem kevésbé lenyűgöző teljesítmény annál, mint amit beletesznek ebbe a feudba. Két éve ilyenkor még csapatban, a Revival ellen nyüstölték a ringet. Akkor megtörten, de egymás oldalán távoztak. Vajon mi lesz a helyzet két évvel később?

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!