NXT TakeOver: Brooklyn IV – Összefoglaló

A SummerSlam-hétvége nyitányán az NXT legjobbjai veszik birtokba a Barclays Centert. Jön a sokak által olyannyira vált show, amelyen kő-kövön nem marad majd.

A TakeOver adása IDE KATTINTVA TEKINTHETŐ MEG!

Kontroll alatt!

The Undisputed Era (C) vs. Moustache Mountain – NXT Tag Team Championship 
A kezdeti hevességet követően a kihívók próbáltak irányítani, ám az UE hamar gátat szabott nekik. Bate-et kezdték gyötörni, mialatt Seven sóvárogva várt a ring szélén. Seven hatalmas lendülettel vetette magát a csatába, dominálta Roddyt, s elintézte Kyle-t is. Strong átvészelt egy igen komoly offenzívát, majd sikerült váltania O’Reillyval, aki átvette a kezdeményezést. Csakhamar nagy bajba kerültek a kihívók egy dupla feladásos zár miatt, de Bate megoldotta a dolgokat – tekintve, hogy rávágta Kyle-t Strongra. Bate egyszemélyes hadseregként rohamozott, s még a TylerDriver 97-t is sikerült kiosztania, de Strong kiutat talált belőle. Bate-tel gyorsan fordult a világ, O’Reilly veszélyes nyomást helyezett a térdére – megkísértve ezzel Sevent, hogy bedobja a törölközőt. Bate-nek sikerült kikecmeregnie a szorult helyzetből, váltott, Seven pedig hatalmas Clothesline-nal fektette ki O’Reillyt, aki azonban kitört a tusból. Mindezt megspékelve jött a MM-csapatmanőver, amely a Royal Albert Hallban győzelmet eredményezett.. Itt viszont semmit, hisz O’Reilly ebből is kitört. Elkeseredett harc kezdődött a kihívók szemszögéből, ennek pedig ők itták meg a levét. Strong egy hatalmas térdessel iktatta ki Bate-et, majd jött az UE-csapatmanővere, amely pontot tett a találkozó végére!

Ünnepelni azonban nem sokáig maradt idejük.. Megjelent a War Raiders, akik ígéretüket beváltva hatalmas verésben részesítették a győztes duót. Elérkezett az ő idejük?

Velveteen Dream vs. EC3 
A magasra helyezett mércét követően az indulat-feud rendezésén volt a sor. Velveteen egy main roster felhívót sürgető gearben lépett ringbe, ezzel azt hiszem minden pozitívumot el is sikerült mondanom. EC3-nek nem sikerült az, ami előtte szinte mindenkinek, nevezetesen a győzelem Velveteen felett. A közönségkedvenc ráment ellenfele sérült nyakára, majd egy jól irányzott Elbow-val kínálta meg a ring szélén heverő EC3-t.

Bemutatkozik az új igazolás; Matt Riddle!

Richochet vs. Adam Cole (C) – NXT North American Championship 
Egészen elképesztő összecsapást láthattunk, amelyben persze a röpködés is nagy szerepet játszott. Cole minden tőle telhetővel próbálta kifogni a szelet Mr One and Only vitorlájából, de még az a brutális Superkick sem vezetett eredményre. Egyre nagyobb intenzitást öltött a mérkőzés, Cole pedig lassan de biztosan felörlődött. Richochet a sarok tetején találta magát, és egy remekbe szabott 630 Sentonnal rövidre zárta a háborút.

..és természetesen az elmaradhatatlan gratuláció aputól!

Kairi Sane vs. Shayna Baszler (C) – NXT Women’s Championship 
Shayna magabiztossága határtalannak bizonyult a mérkőzés kezdeti fázisában, ám nem tudott áttörő hatást elérni. Sane derekasan küzdött, de a mindent eldöntő könyökös nem akaródzott összejönni. Helyette rávetette magát a sarokról Shaynára, s csak ezt követően tudta értékesíteni az Elbowt. Kopogtatott, Baszler azonban megtette amire a Mae Young Classic döntőjén nem volt képes; kitört a manőverből. Shayna az első adandó alkalmat megragadta ezután a fojtás bevetésére, ám Kairi kiutat talált. A hajrában ismét Kairi kerekedett felül, de az Insane Elbowt semlegesíteni tudta Baszler. Azonnal bezárta Kairit a fojtásba, a kihívó viszont gyorsan fordult és kopogtatta riválisát.

..Kairi-nak is kijár a gratuláció aputól!

Johnny Gargano vs. Tommaso Ciampa (C) – NXT Championship, Last Man Standing  
Ahogy arra számítani lehetett, rögtön belecsaptak a lecsóba. Gargano még a bemutatás közben támadott, meglepve ezzel Blackheartot. Az első komolyabb manővert a kommentátorasztal bánta, de mindketten talpra tudtak állni tíz előtt. Félelmetes küzdelmet vívtak, tényleg a végletekig nyüstölték egymást. Gargano-n ismét felülkerekedett a hiúsága, és Chicago-t követően most itt Brooklynban is túlfeszítette azt a bizonyos húrt. Ciampa volt képes talpra állni a mindent eldöntő pillanatban, így Johnnynak ezúttal is pusztán a bosszúság jutott osztályrészül.

Ennyi volt a negyedik brooklyni TakeOver, amelyet novemberben a Wargames követ majd.

5 című bejegyzés “NXT TakeOver: Brooklyn IV – Összefoglaló” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Es ezek utan SS ugyan azon max aludni lehet majd de talan a miz db meccs meg a rollins ziggler meccs hoz valamit de a tobbi.
  NXT 1 – Main PPV 0

  Kedvelés

 2. Egy szó az egész nxt és hhh munkájára: WOW……ha a main ppv-ken csak 1 ilyen jó meccs lenne vagy sztori mint itt az összes már örülnék

  Kedvelés

 3. 3 zseniális meccs közé beraktak kettő közepeset hogy ne égjünk ki teljesen a gála végére 😀
  nagyon fényes a jövője a szervezetnek ha ezeket az embereket rendesen tudják majd használni
  főleg hogy Bate és Dream még gyerekek gyakorlatilag

  Ronda fura volt hogy a leggecibb heel karakternek szurkol mikor ő a mosolygós babyface
  tudom hogy a valóságban barátnők meg minden csak ez így elég hülyén jön ki

  és az a superkick te jó ég… sikerült rátenni egy lapáttal a Shelton-HBK féle superkickre

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!