NXT TakeOver: Chicago II – Előzetes

Következik az idei harmadik TakeOver, amely Chicago-ban esedékes a MITB-hétvége részeként. A lehetőségekhez mérten izgalmasnak ígérkező kártyát rittyentettek Hunterék, lássuk miről is van szó pontosan.

A szokásoknak megfelelően öt találkozó vár ránk. Három címmérkőzés, valamint két személyes indíttatású háború, amelyek közül az egyikre nyugodt szívvel hivatkozhatunk, mint az NXT történelmének legjobb rivalizálása.

Kezdés – Vasárnap hajnal, 02:00 

Helyszín – Allstate aréna, Chicago

Egy évvel ezelőtt, a Backlash PPV előfutára volt a TakeOver: Chicago. Itt láthattuk az év egyik legkáprázatosabb meccsét Tyler Bate és Pete Dunne között, nem utolsó sorban pedig itt vett heel turnt Tommaso Ciampa, aki kíméletlen verésben részesítette Johnny Gargano-t. A felek most visszatérnek Chicago-ba, epikus viszályuk újabb állomásaként, hogy Street Fightot vívjanak egymással.

Párosítások 

Danny Burch & Oney Lorcan Vs. Roderick Strong & Kyle O’Reilly (C) – NXT Tag Team Championship

Ha két hónappal ezelőtt kellett volna megtippelnünk, hogy milyen találkozót rendeznek a tag team címekért – aligha járt volna ez a négyes a fejünkben. Meglehetősen friss és potenciál-dús párosítás ez, nem utolsó versenyképesnek látszó az eddigi tag team címmeccsek tükrében. Na de hogyan is jutottunk el idáig? Fonalunkat New Orleansban kell felvennünk, hisz a Dusty Rhodes Tag Team Classic döntője egyet jelentette az NXT Tag Team övmeccsel. Az AoP leköszönő összecsapása volt ez, megspékelve Roderick Strong és Pete Dunne, valamint a bajnok Undisputed Era duójával. A címvédők igencsak “halálra voltak ítélve”, ugyanis Bobby Fish kiesése nyomán, Adam Cole-nak két fronton kellett helytállni. Cole a North American címért bonyolított létrás meccsből érkezett a szóban forgó tag team csatába, amely során nem is nagyon volt tényező. O’Reilly esélytelennek bizonyult a túlerővel szemben, ám a csattanóról Roderick Strong gondoskodott. Roddy megtámadta Pete Dunne-t, majd ráhúzta O’Reillyt a tushelyzet érdekében. A spori leszámolta a hármat, amelllyel az Undisputed Era maradt a bajnok. Strong felvette a UE-s karszalagot, talpra segítette újkeletű barátait, akik nem is akartak hinni a szemüknek.

Az alapjaiban átformálódott Undisputed Era, ezután főként Pete Dunne-nal volt elfoglalva. Dunne mellé olykor a British Strong Style másik két tagja (Bate és Seven), olykor pedig Danny Burch és Oney Lorcan társult. Utóbbi vairáció sikeresnek bizonyult, mivel megverték az UE-t egy hat fős tag team mérkőzésen. Mindez feljogosította őket arra, hogy kihívják Strongot és O’Reillyt Chicago-ban.

Richochet Vs. Velveteen Dream

Már a New Orlenans-i TakeOver környékén is érezni lehetett, hogy legközelebb megkapják egymást egy az egyben. Richochet még abszolút újoncnak számít, Dream segítheti őt a ritmus felvételében. Az est egyik legjobb meccsére van kilátás, azt hiszem ehhez kétség sem fér. Richochet az esélyes, kérdés a válla mennyiben befolyásolja majd őt a káprázatosabbnál-káprázatosabb manőverekben.

Nikki Cross Vs. Shayna Baszler (C) – NXT Women’s Championship

Ember Moon legyőzésével, mondhatni egyeduralkodóvá vált Shayna Baszler. Moonnal nem volt több gondja, így nem igazán akadt rutinos és sokat megélt ellenfele a brandnél. A feltörekvő tehetségeken demonstrált erőt, míg nem aztán színre lépett Nikki Cross, aki újabb kísérletet tesz a cím megszerzésére. Eddig egy sanszot sem volt képes komolyabb kihasználni, és ha csak elő nem tud rukkolni egy higgadtabb performansszal, úgy most sem terem majd neki túl sok babér.

Lars Sullivan Vs. Aleister Black (C) – NXT Championship

Aleister egy év alatt ért a csúcsra, miután legyőzött mindenkit aki az útjába került. New Orleansban Almast búcsúztatta, átvéve ezzel a címet és a brand stafétáját. Ezután azt hihettük Gargano és Ciampa kerül címközelbe Triple Threatet eredményezve, ám az a feud végül egy az egyben folytatódott. Black kisvártatva megkapta kihívóját, méghozzá Lars Sullivan személyében. Sullivan még mindig veretlen, ami az egy az egy elleni mérkőzéseket illeti. Folytatja dominanciáját és csúcsra ér, vagy a BlackMass meggátolja őt? Pár napja igen komoly verést mért a bajnokra, meglátjuk mit gond ki válaszként a méltán híres Tommy End.

Johnny Gargano Vs. Tommaso Ciampa – Chicago Street Fight

Visszatérnek oda, ahol minden elkezdődött. Hogy is tudnánk ezt elfelejteni?

Hosszú út vezetett ezt követően odáig, hogy New Orleansban egymásnak feszüljenek. No DQ mérkőzésük már most évmeccse jelölt, s minden bizonnyal ma éjjel megpróbálják majd megugrani a lécet. Ciampa elveszítette az első felvonást, méghozzá a térdvédője nyomán. Saját maga vermébe esett, miközben Gargano drasztikus eszközökkel kényszerítette őt feladásra. Na persze Ciampa-t sem abból a fából faragták, hogy eleressze a missziót. Szisztematikus módszerrel óhajtja kivégezni Gargano-t, s elszakítani tőle a karrierjét. Vajon képes lesz fordítani Chicago-ban és ezáltal döntőmeccsre ítélni a párharcot, vagy Gargano ezt is behúzza az egykori brutális támadás helyszínén?

Kezdés tehát hajnali kettőkör, és ha élőben szeretnéd nézni ide kattintva könnyedén megteheted!

2 című bejegyzés “NXT TakeOver: Chicago II – Előzetes” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Na végre, hosszú idő után, végre valahára látni fogok valószínűleg egy normális Street fight meccset 😀

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!