NXT TakeOver: Chicago – Preview

Ma éjjel, a Chicago-i All State arénában kerül megrendezésre az NXT következő TakeOver-je. A kártya bivalyerős, terítékre kerülnek a Bajnoki övek, két Szupersztárnak pedig arra adódik majd lehetőség, hogy rendezzék a személyes konfliktusokat.

A gálát ezúttal is a KickOff indítja majd fél óra terjedelemben. Charly Caruso mellett Nigel McGuinness feladata lesz, hogy elemezze az esemény összecsapásait, valamint, hogy mire számíthat az NXT Univerzum a TakeOver alatt. Mérkőzés ilyenkor nincs, de egy-két Szupersztár feltűnhet a panelnél, hogy megosszák gondolataikat a műsorvezetőkkel.


Roderick Strong vs. Eric Young 

Már a Dillinger-rel folytatott feudja közben érezhettük, hogy Roderick a következő áldozat Young számára. Nem egyszer tett már keresztbe a Sanity-nek, így valamelyest érthető a csapat hozzállása az ügyhöz. A múlt heti #1 contender meccs után megtámadták Strong-ot, aki a backstage-be menet közölte Regal-lal, hogy harcolni akar támadóival. A lehetőséget megkapja, mi pedig meglátjuk, hogy mire megy majd a túlerővel szemben.


Tyler Bate (C) vs. Pete Dunne – United Kingdom Championship Match 

A januári tournament döntőjének visszavágója. Nagyszerű mérkőzésnek ígérkezik, talán az est legjobb meccsének. Jim Ross kommentálásában élvezhetjük majd a küzdelem minden percét, és ki tudja.. Még az is benne van, hogy új bajnokot avatunk. Dunne-nak jó esélye van minderre, nagyobb, mint eddig bárkinek. Tyler megállíthatatlannak tűnik, még nem szenvedett vereséget a WWE kötelékében. Dunne is csupán egyet, az ominózus meccsükön januárban.


#DIY vs. Authors of Pain (C) – NXT Tag Team Championship Ladder Match 

Reméljük a legjobbakat, vagyis, hogy megrendezésre kerül a mérkőzés. Tegnap beszámoltunk róla, miszerint Ciampa sérüléset szenvedett egy live event-en. Triple H később bizakodóan nyilatkozott Szupersztárjával kapcsolatban, ugyanakkor elmondta, hogy ha Ciampa harcképtelennek bizonyul – az AoP akkor is címet véd az este folyamán egy másik csapattal szemben.. Kár lenne ezért a létrás ütközetért. A győztes kiléte nem tűnik kérdésesnek, viszont ettől függetlenül egy látványos és színvonalas csatának lehetnénk tanúi, aminek végén akár egy heel turn is a pakli tartozéka lehetne kihívói részről.

Akam-nak pedig nagyon boldog születésnapot kívánunk, hisz ma töltötte be 24. életévét. 


Nikki Cross vs. Ruby Riot vs. Asuka (C) – NXT Women’s Championship Match 

Ember Moon sajnálatos sérülése miatt – az eredeti tervekhez képest – Triple Threat küzdelmet láthatunk majd. Asuka győzelme voltaképp borítékolható, hogy aztán felhúzhassák az igazán nagy meccset, s egyben visszavágót Moon ellen a brooklyni TakeOver-re.


Hideo Itami vs. Bobby Roode (C) – NXT Championship Match 

Megannyi sérülés és gyötrelem után, Hideo Itami előtt itt a nagy lehetőség, hogy a csúcsra érjen. Ehhez “pusztán” annyi a dolga, hogy kíméletlen pontossággal találjon be a GTS Roode állára. A Bajnok eddig stabilan állta a kihívásokat, és vélhetően Chicago-ba is felkészülten érkezik. Elsődleges feladata az, hogy elkerülje Kenta jobb térdét, ami az elmúlt három hétben rendre kellemetlen pillanatokat okozott számára. Ennyire sebezhetőnek még sosem tűnt az NXT regnáló bajnoka, viszont ez sem mutat nagyobb sanszot arra, hogy ma éjjel letaszítják a trónról.

Vajon hány esetben borul a papírforma? Megjelenik Adam Cole? Ciampa képes lesz ringbe lépni? Számos kérdés merül fel, de hamarosan mindegyikre választ kapunk.

Holnap reggel, érkezünk az Összefoglalóval.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek