NXT TakeOver: Dallas – Véresen komoly főmérkőzés

OverCfAkJhKUEAE9m9F

Dallas, Texas. Elérkezett az év első TakeOver-e, melyen szem biztosan nem marad szárazon. Három címvédő mérkőzés, valamint két olyan csata, amiben fontosabb eszmék játszanak szerepet, mint egy bajnoki cím. Érzelmekben, papírformában, de meglepetésben is lesz részünk, azt hiszem azonban, hogy egyiket sem bánjuk majd. 

The Revival (C) vs American Alpha – Tag Team bajnoki címmérkőzés 

Remek alapot adtak a srácok az estének az egyszer biztos. Egy pörgős csatát láthatott a publikum, melynek végén a kihívók értékesítették csapat finisherüket, amit követően elhódították a bajnoki címeket.

Baron Corbin vs Austin Aries 

A LoneWolf irányításával zajlott a csata, a győzelmet azonban az “újonc” volt képes megszerezni. Corbin készült az End Of Days-re, azonban Aries hárított, majd egy Roll-Up-ot követően lekopogtatta ellenfelét..

Sami Zayn vs Shinsuke Nakamura 

Személyesen itt kapcsolódtam be a közvetítésbe, de azt hiszem nem is tehettem volna jobbkor. Sami-t hatalmas szeretettel fogadta a publikum, a kanadai srácon pedig látszott, hogy magával ragadja a pillanat. Ő is tudta, amit minden egyes ember az arénában..ez az utolsó mérkőzése az NXT kötelei között. Ahogy leállt zenéje, a közönség Nakamura nevét kezdte harsogni. Érkezett is a frissen igazolt Japán szupersztár, akinek bevonulását Sami mosolyogva figyelte. Eljött a pillanat, amire nagyon sokan vártak a mérkőzés kiírása óta…Nakamura és Sami egy ringben. Még a gong sem szólalt meg, de máris harsogott a This is Awesome. Mindenki tudta, hogy amit itt fogunk látni, az szemkápráztató lesz. Nakamura stílusából eredően a térdesekre koncentrált, de Sami is megmutatta, hogy miért tartozik a legjobbak közé. A wrestling minden szépségét felvonultató mérkőzés volt, remek kombinációkkal, valamint fantasztikus fordulatokkal. A győzelmet végül, ahogy arra számítani lehetett Shinsuke Nakamura szerezte meg, amit követően a tisztelet jeléül gratulált ellenfele teljesítménye előtt. A győztes távozott, Sami pedig a telt házas közönség vastapsa közepette érezhette utoljára ennek a remek közönségnek az atmoszféráját. Nehéz bármit is mondani, talán elég annyi, hogy köszönjük Sami!

Bayley (C) vs Asuka – NXT Women’s bajnoki címmérkőzés 

Kicsit lassan lendült bele a közönség is, de a hölgyek is ebbe a mérkőzésbe. Fokozatosan emelték a tempót, valamint a színvonalat is. Asuka tökéletesen felkészült, amihez remek taktika párosult. Bayley mindent megtett, de képtelen volt megállítani a veretlen Japán hölgyet. Bekerült Asuka feladásos fogásába, amiben végül elájult, így a mérkőzést s ezzel a bajnoki címet Asuka nyerte.

Finn Bálor (C) vs Samoa Joe – NXT bajnoki címmérkőzés 

Az este másik sokak által várt csatája volt ez. Bálor már a bevonulásával megadta az alapot, hiszen Texas-ban, mint a texasi láncfűrészes vonult be. A Démon egy láncfűrészt bőgetve közelített a ringhez, amit követően a ringbe érve farkasszemet nézett riválisával. Azt, hogy a mérkőzés elején történtek mennyiben befolyásolták a küzdelmet nehéz megmondani. Joe felszakadt szemét többször kellett ápolni s emiatt megszakítani a mérkőzést. Talán nem is volt annyira színvonalas küzdelem mint decemberben, de az is lehet, hogy csak én éreztem így. Persze a sérülés is közrejátszhatott, ezt nem tudni. A közönség végig buzdította egyik, vagy épp másik felet. Végül, egy nagyon érdekes módon született meg a győztes. Joe befogta feladásos fogásába a Démont, de az hirtelen erőt vett magán, majd a sarkot használva átfordult ellenfelén, amit követően kopogtatta a meglepett Joe-t, aki nem akarta elhinni, hogy megtörtént…! Másodszor is kikapott Bálor-tól, aki így tovább folytatja elképesztő uralkodását. Tavaly július óta őrzi a címet, de az biztos, hogy nagyszerű s egyben közönség szórakoztató bajnok.

Összességében egy remek TakeOver-t láthattunk, ami remek kezdete volt a WrestleMania hétvégének.

16 című bejegyzés “NXT TakeOver: Dallas – Véresen komoly főmérkőzés” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ez kibaszott jó volt!!!
  Tag team öv, fényévre jobb mint a fenti szenny.
  Corbin-Aries: Ez valahogy nem jött át :/
  Hát Corbin sajnos látszik WWE nevelés, de látszik hogy sokat fejlődött az elmúlt egy évben, de ha van esze akkor elmegy szépen innen és megy a függetlenekhez 2-3 év és bele tanul kap mozdulatokat lehet kap egy karaktert, mert a hulladék kreatívok nem értenek hozzá
  Nakamura-Zayn: WM főmeccsnek be illő, lehet még jobb lett volna ha Zayn nem most meccsel vele hanem hamarább.
  Asuka- Bailey: Asukat a UFC-be :DD
  Balor-Joe: Odabaszott, csak azt sajnálom hogy nem valamilyen extrém meccs típus volt, pl. NO DQ

  Kedvelés

 2. Lehet mindani, hog voktak szep mozdulatok. Ezt nem vitathatalan. Viszont valahol az egesz show, a korites sajnos messze elmarad a nagyoketol. Es a pankratorok tehetsege csak az egyik, de a show maga legalabb annyit szamit a kozonsegnek. A szart is megveszik, ha szepen van csomagolva.

  Nem sokat nezek NXT-t es sajnos ezt sem tudtam vegig nezni. Ha ebbol jobb brand-et akarnak csinalni akkor a koritesen fenyeveket kell javitani! Szerintem a korites minosege gyenge volt. Lehetnek itt tehetseges emberek, de nem fogjak megvenni. Pontosabban nem annyian mint azt szeretnek. Johet a sok dislike.

  Kedvelés

 3. másodszor néztem meg ezt a nakamura meccset, ha a pali még mikrofonnal is egy Rollins akkor most adják oda neki az övet!!!!!!!!!!!!

  Kedvelés

  1. Hát a mikrofonnal nem lesz az,mert alig tud valamit angolul,de valahogy csak megoldják.Max magtanulja az alapokat.Angol az az egyik legkönnyebben taunlható nyelv.

   Kedvelés

   1. Az alapokat tudja legalább is ez jött le amit a WWE közzé tett youtubeon amikor jött aláírni a szerződést amit meg ma tettek közzé (meccs utáni interjú) a menedzsere fordít neki szóval ameddig nem nagyon megy neki az angol vagy az alapok vagy a menedzsert is bele lehet vonni majd a történésekbe

    Kedvelés

 4. NXT future of pro wrestling!!!!

  Egyértelműen nagyra tették evvel a gálával a lécet a pankrációban, Vince papának valami nagyot kell alkotnia holnap ha nem akar megint le bőgni mint ahogy szokta!! WM előtti gáláról beszéltünk és túl szárnyalta mindent várakozást a TT meccs oda baszott a gálának, folytatás sem volt rossz Finn Balor best NXT Champ!!! Finn Balor Real Champ!!!! a Díváknál nem vártam Asuka győzelmét de sajnálom hogy Bayley fel fog kerülni mert süllyesztő lesz neki 😦 Triple és az NXT nagyra tették a léccet kíváncsi vagyok Vince papa WM je lesz e ilyen jó?? ThanYouNXT

  Kedvelés

 5. Az első NXT adás amit megnéztem.Hatványozottan jobb volt mint az utóbbi 2-3 évben bármelyik WWE meccs.Fordulatos izgalmas és nem 2perces meccsek voltak.Egyedül a Baron Cobin vs Austin meccs nem tetszett annyira,valahogy ők nem illenek össze a ringben de végül is az sem volt rossz.

  Ilyenkor teszi fel magának az ember a kérdést hogy ha a kistesó NXT-ben ilyen színvonalú meccsek vannak,akkor a WWE baármelyik adásán miért van a színvonal a béka segge alatt?És miért Roman Reingst akarják bajnokká tenni,mikor béna a mikrofonnal gyenge az előadóképessége(selling) 4 mozdulata van szemben BÁRMELYIK NXT-s pankrátorral.Miért nem lehet normális sztorival ilyen meccseket tolni a WWE-ben is?

  Kedvelés

 6. Ismét nem csalódhattunk nyíltan kijelenthetem a meccseket nézve mindegyik fantasztikus volt látványos This is Wrestling!! nekem az elején a TT meccs nagyon magasra tette a lécet, talán nem azzal kellett volna kezdeni , (meg persze nem szabad szó nélkül hagyni hogy nagyon jó helyen vannak az övek), hanem a Crobin vs Austinnal az valahogy nem jött át de az se volt rossz,

  Sami Zayn vs Shinsuke Nakamura

  Végre eljött ez a pillanat! Amikor meghallottam hogy jön Nakamura megmondom nem csengett ismerősen a neve de néztem egy két meccsét és nagyon ott volt, olyan mozdulatokat tud a csávó hogy gondoltam egy kettőt biztos nem engednek neki majd használni és így is volt , vagy csak nem akarták ellőni az összes puskaporukat ? kitudja, beszéljünk arról amit láttunk, fenomenális volt, imádtam minden pillanatát az elejétől a végéig, és ez a zene amit bevonulásánál van pontosan tükrözi a ringbeli karakterét, ránéztem ő most 36 éves, nem tudom meddig akarják az NXT-ben hagyni, főleg hogy most Bálor is övet védett de ahogy a RAW vagy SD más kezekbe kerül tegyük fel HHH vagy Shane kezébe, azonnal vigyék fel ezt az embert, Bálor Club vagy anélkül, engem megvett dekára, #ThankYouTripleH

  Asuka vs Bayley

  Asuka győzelmét vártam és így is lett hála istennek Bayley már kinőtte innen magát menjen csak fel a többiekhez, a meccs jó volt csak hirtelen lett vége, vagy nem tudom hogyan mondjam, valahogy túl “könnyen” kikapott Bayley, bár ez csak Asukat erősíti, attól még itt újra megmutatták hogyan is tudnak a hölgyek birkózni, kíváncsi vagyok mit alkotnak majd holnap, Asuka jó uralkodást Bayley téged meg már nagyon de nagyon várunk hétfőn:)

  Finn Bálor vs Samoa Joe

  Amilyen dominálása volt Joenak azt hittem nyerni fog, de nem így lett sajnos, bár egyik felem azt mondja nem jó ez így a másik meg azt mondja hogy nagyon jó, a sajnost azért mondom mert már nagyon vártam és várom Finnt a főrosterben, kinőtte innen magát, de viszont VIPER mondott egy ésszerű okot, Finnt akarják a legtovább uralkodó bajnoknak tegyék meg, addig Nakamura is beilleszkedik és majd ha minden készen áll jöjjenek, a jó oldala hogy marad hogy nem kapkodják el, ha igaz a pletyka hogy a RAW és a SmackDown külön válik ismét menjenek majd oda ahol megbecsülik őket és nem úgy bánnak velük mint Nevillel vagy Breeze-el, vagy ne utolsó sorban említsem az Ascensiont is, na de térjünk vissza a meccshez, rendben volt de nagyon ilyennek kell lennie egy főmeccsnek pont ilyennek HALLOD ROMAN, EZT A MECCSET NÉZD VISSZA ÉS NÉZD MEG HOGYAN IS KELLENE KINÉZNIE MAJD A MECCSEDNEK bár a NO DQ meccsnek hála hogy kap a kezébe eszközt talán jobb lesz mint lett volna, na de ez megy majd a WrestleMania előzeteshez, Joe megint kikapott, szerintem ezek után nem kellene itt vergődnie jöjjön fel, sok lesz az a 3, meccs is ha ezt akarják folytatni

  Összegezve egy remek PPV és felvezetése a WrestleManianak talán túl erős is, ha a Mania lejjebb adja akkor nyíltan kijelenthetjük hogy amit Vince csinál rossz az üzletnek és ezzel neki is szembesülnie kell ha az “újoncok” lenyomják a “Világ legnagyobb színpadát” a WWE megérett HHH vezetésére de ha az később is jön el tudjuk hogy egy remek korszak lesz.

  #NXTTakeOverDallas köszönöm :$

  Kedvelés

 7. Hatalmas adás volt!!! Minden tisztelem akik ezt össze hozták a pankrátoroknak kreatívoknak Triple H nak…MINDENKINEK!!!!

  Kedvelés

 8. Istenem pedig annyira de annyira szerettem volna ha joe végre megszerzi a címet.
  Balor már régen túlnőtte az nxt,de nyilván azt akarják hogy ő legyen a legtovább uralkodó bajnok mielőtt távozik.
  Nem tudom hogy joe után ki lesz a kihívó,de örültem volna a győzelmének.
  Bár már ő is 37 éves és néhány hónapja megjelent egy hír miszerint ha most nem nyeri meg a címet akkor a wm után nagy eséllyel megy a főrosterbe,neki sem való már az nxt,csak nehogy ő is úgy járjon mint rhino.

  Kedvelés

 9. Nagyon de nagyon magasra tették a mércét a wm-val szembe. Szerintem esélytelen hogy az jobb legyen mint ez a Takeover volt. Minden meccs izgalmas volt, mindegyiknek tétje volt aminek külön örültem az Asuka győzelme egyszerűen annyira gyilkos az csaj hogy arra szavak nincsenek, jó lenne ha maradna ilyen csendes veretlen gyilkos még sokáig, Bayley meg menjen a fő roosterbe Sashaval meccselni. Amit még megjegyeznék hogy örültem Bálor győzelmének meg nemis mert így valószínűleg tolódik a Bálor club színre lépése.

  Kedvelés

  1. Nem biztos, hogy tolódni fog a debütálás. Lásd: amikor Owens debütált még NXT bajnok volt.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek