NXT TakeOver London: Előzetes!

20151211_1920x1080_NXTRespect_TuneIn_weds

Holnap este magyar idő szerint 20:30-tól, a következő generáció szupersztárjai és dívái birtokba veszik az Egyesült Királyságot, hogy egy újabb fergeteges műsort produkáljanak az NXT jegyében. Megtekinthető lesz egy felvezető műsor is 19:30-tól, melyben elemzésre kerülnek az este mérkőzései.

Dash & Dawson (C) Vs Enzo Amore & Colin Cassady – NXT Tag Team Championship Match

20151201_1920x1080_NXTLondon_DashDawsonEnzoCassidy

 

Dash és Dawson, November 25.-én nyerte meg a Tag Team öveket a Vaudevillains csapata ellen az NXT aznapi adásán. Később sor került egy visszavágóra is, de az újdonsült bajnokok remek taktikát alkalmazva megvédték öveiket.
A holnapi TakeOver-en, az NXT egyik legnagyobb népszerűségének örvendő csapata ellen kell címet védeniük, akik korábban is megnyerhették volna az öveket, ha nem szól közbe Colin Cassady sérülése.
Képesek lesznek Enzoék megszerezni a címeket, vagy Dash és Dawson címet véd?

Asuka vs. Emma

20151125_NXTLondon_1920x1080

A japán hölgy egy elég meggyőző bemutatkozást produkált a legutóbbi TakeOver-en ahol Dana Brooke-ot kényszerítette feladásra.
Emma akkor ezt testközelből láthatta, most pedig a revans jegyében száll harcba barátnője legyőzőjével.

Apollo Crews vs. Baron Corbin

20151125_1920x1080_NXTTakeover-London_CrewsCorbin

Apollo Crews mindeddig veretlenül masírozik a másodosztályban, ahol nemrég eljutott egy címmérkőzésig is, Finn Balor ellen. A csata végül DQ-al végződött, hiszen Corbin megtámadta Apollo-t, elindítva ezzel kettejük párharcát. Crews azóta bosszúra szomjas, holnap a TakeOver-en pedig kezei közé kapja a Lone Wolf-ot, aki szintén nem feltartott kézzel érkezik London-ba. Apollo ezt az akadályt is sikerrel veszi, vagy Corbin megállítja a veretlen harcost? Igazán érdekes csatának nézünk elébe.

Bayley (C) vs. Nia Jax – NXT Women’s Championship 

20151209_NXTLondon_1920x1080

Bayley augusztusban nyerte meg a bajnoki címet, minden idők legjobb női mérkőzésén Sasha Banks ellen. Azóta túl van három sikeresen megvívott címvédő mérkőzésen, most pedig jön a negyedik, ahol a The Rock kuzinja lesz az ellenfele.
A két fél közötti tehetség különbség össze sem vethető, most már csak az a kérdés, hogy Bayley képes lesz-e túlnőni az árnyékot, amit The Rock fog vetíteni a mérkőzésre.

Finn Bálor (C) vs. Samoa Joe – NXT Championship Match

20151117_NXT-Takeover_London_light_balorjoe-hp 

Az adás főeseménye lesz ez, mely egyértelműen az este legjobban várt összecsapása. Két korábbi barát küzdelme, az NXT legfényesebb címéért. Joe pár hete támadást intézett egykori társa ellen egyértelmű üzenettel párosítva, hogy az NXT övet akarja. Bálor eddig nem volt képes felülkerekedni, mindahányszor összefutottak, Joe feladásos fogásában találta magát, ami ájuláshoz vezetett. Az este másik nagy kérdése, hogy vajon Balor elhozza-e a démont London-ba, vagy anélkül küzd meg Joe-val a mindent eldöntő ütközetben?!

4 című bejegyzés “NXT TakeOver London: Előzetes!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ami érdekel: Bálor címvédése
  Bayley címvédése. Nem értem ezt a dagadt TonnaJax-et. Csúny buta ráadásul büdös is.
  Semmi tehetség nincs benne.Jó. Vigyorogni tud. azon kívül nem sok mindent. Szóval remélem Bayley nyer

  Kedvelés

 2. TT címcsere nem lesz szerintem sem. Bayley-nél szerintem sokkal jobban rezeg a léci, TonnaJax Rock rokona, bármi lehet. Apollo Corbin szerintem DQ gyanús, nem hiszem, hogy lesz egyértelmű győztes. Bálor kérdés, lehet veszít és megy fel a main rosterbe, az NXT-t kinőtte már szerintem.

  Kedvelés

 3. a női meccs most az először nagyon gáz lesz de ne legyen igazam….bár Carmellát küldeném az övért de hát a rokoni vér katasztrófákra képes..:/

  Kedvelés

 4. Jónak igérkezik. Szerintem Dash és Dawson maradnak bajnokok( valami turpisággal biztos megvédik az öveket). Bayley nek 60% esélye van a győzelemre. Bálor pedig eggyértelmű hogy bajnok marad( az egész felvezetést Joe uralta úgyhogy biztosra veszem hogy Bálor bajnokként távozik). Apollo veretlensége nem mostanában fog megtörni. Ahogy Asuka sem most fog kikapni. Szerény véleményem szerint egy nagyszerű Takeover nek nézünk elébe.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek