NXT TakeOver: New Orleans – Előzetes

Nincs megállás, de persze szintén még csak el sem kezdődött. A Hall of Fame ceremóniát követően már robogunk is tovább, hisz következik az esztendő második,  s egyben talán legfontosabb TakeOver gálája.

A kártyát szokás szerint öt találkozó alkotja.

Lars Sullivan Vs. Velveteen Dream Vs. EC3 Vs. Richochet Vs. Adam Cole Vs. Killian Dain – NXT NORTH AMERICAN CHAMPIONSHIP, LADDER MATCH

Elégendő a tehetség, kellően a mély a roster, így nem is habozott sokat Triple H, hogy prezentálják nekünk a brand legújabb bajnoki címét, amellyel új kapuk nyílhatnak meg a WWE előtt. Nagyon fontos csata lesz hát ez amellett, hogy minden bizonnyal a látvány és keménység sem utolsó szempontként fog felbukkanni. Abszolút nyílt a csata, végső soron akárki learathatja a babérokat.


Ember Moon (C) Vs. Shayna Baszler – NXT Women’s Championship Match

A Philadelphia-i mérkőzésük visszavágója következik. Moon éppen csak hogy túlélte azt a próbatételt, hisz Shayna végig kontroll alatt tartotta a dolgokat. Végül egyetlen apró hiba okozta a vesztét, s kénytelen volt belenyugodni, hogy üres kézzel kell távoznia. A visszavágó elkerülhetetlennek bizonyult, annál is inkább mert Embert nem olyan fából faragták, aki meghátrál a hasonló szituációktól.


Johnny Gargano Vs. Tommaso Ciampa – Unsanctioned Match

10 hosszú hónap után végre eljutnak a ringig. Minden adott, hogy rendezhessék a konfliktust, amely még a tavalyi Chicago-i eseményben gyökeredzik. Ciampa hátat fordított Johnnynak, majd brutális támadásban részesítette. Hónapokig nem hallatott magáról, ám Phillyben újra lecsapott. Két héttel később aktív szerept vállalt Gargano karrierjének utolsó felvonásában, de mint minden gonosz ő is saját kezűleg teremtette meg a legveszélyesebb ellenfelét. Gargano kapott egy utolsó esélyt a megváltásra. Annyi a dolga, hogy felülkerekedik a személyes érzésein – és legyőzi Ciampa-t az NXT történelmének egyik legfontosabb ütközetében.


The Undisputed Era (C) Vs. The Authors of Pain Vs. Roderick Strong & Pete Dunne – NXT Tag Team Championship, Dusty Rhodes Tag Team Classic Final

Bobby Fish sérülése alaposan átírta a forgatókönyvet, hisz így Adam Cole-nak két meccsben kell helyt állnia. Az UE legutóbbi támadása egyben azt is jelenti, hogy a szóban forgó mérkőzés nem pusztán az övekért, de egyben a Dusty-trófeáért is zajlik majd. Nyílt sisakos és embertpróbáló felvonásra van kilátás.


Andrade “Cien” Almas Vs. Aleister Black – NXT Championship

Egy éve ilyenkor már találkoztak. Akkor, az volt Aleister debütáló mérkőzése. Meg is nyerte, ám ez most egy merőben más helyzet, nem beszélve arról, hogy vele szemben is egy merőben más ellenfél áll majd. Andrade a másodvirágzását éli Zelina szárnyai alatt, s kellően magabiztosak is. Kérdés, hogy megvan-e a mexikóiban az a plusz, amely Aleister meccsben történő detronalizálásához szükséges. Ellenkező esetben új bajnokot avatunk, egy álomteli utazás végén.

Kezdés, magyar idő szerint vasárnap hajnali két órától!

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!