NXT TakeOver: New Orleans – Összefoglaló

A telt házas Smoothie King Center közönsége már tetőtől-talpig lázban ég, hisz következik a sportszórakoztatás legforróbb brandjének talán leginkább várt adása. 

EC3 Vs. Killian Dain Vs. Adam Cole Vs. Velveteen Dream Vs. Lars Sullivan Vs. Richochet – Nort American Championship, Ladder Match

EC3-re nem érkezett valami nagy reakció a nyitányon, de ami a megmeglepőbb, hogy a Szupersztár instant módon heelként kezdett dolgozni a mérkőzésben. Richochet letette névjegyét, és ezalatt nem feltétlenül azt értem, hogy a második percben Shooting Star Presst ugrott ki Sullivanékre. Mr “One and Only” pokolian over volt, akárcsak Adam Cole, valamint Velveteen, aki a mérkőzésben nyújtott teljesítményével tovább emelte az ázsióját. A két behemót összeeresztése a későbbiekben csak kihagyhatatlannak ígérkezik, hisz egy-két nagyobb dolgot leszámítva alig engedték őket egymás közelébe. Ment az erőfitogtatás ezerrel, s ennek persze a kisebb termetűek itták meg a levét. A hajrá öldöklő küzdelmet hozott, mindenki a létrán csüngött, míg nem aztán Cole indította az első rohamot. Lekapta onnan EC3-t, majd szép lassan jöttek a többiek is a maguk módján. Richochet pillanatokra volt a győzelemtől, ám ekkor Cole megdöntötte a létrát, gyorsan feliszkolt rajta, s leakasztotta az aranyat!

BAYBAY!


Ember Moon (C) Vs. Shayna Baszler – NXT Women’s Championship

A visszavágóként funkcionáló összecsapáson Ember képes volt ugyan nagyobb ellenállást tanúsítani, ám a maradandó teljesítmény sem volt feltétlen elég. Mint ahogy a ring mellé a sarokról kiosztott Eclipse sem, amelynek nem volt komolyabb hozadéka. Shayna érvényre juttatta a fojtást, melynek következtében – Phillyben ellentétben – nem hagyta kicsúszni a marka közül a győzelmet. Ember elaludt, s ezzel kísértetiesen hasonló körülményekben avattunk új bajnokot, mint tettük azt két éve ilyenkor Asuka esetében.

Az NXT Ronda Rouseyja?!


The Undisputed Era (C) Vs. The Authors of Pain Vs. Roderick Strong & Pete Dunne – NXT Tag Team Championship és Dusty Rhodes Tag Team Classic Final

Adam Cole ugyan megpróbálta elátszani, hogy a halálán van, de ez sem elég ahhoz, hogy töröljék a csatát. Cole-nak ettől függetlenül nem sok dolga volt, hisz az AoP meglehetősen hamar semlegesítette őt egy Powerbomb következtében. Ebben a pillanatban aligha akadt olyan rajongó, aki címvédésre voksolt volna. Dunne és Strong felülkerekedtek a Dusty Classic-címvédő Authors of Painen, így a magára maradó O’Reilly elég kiszolgáltatott helyzetbe került. Elszenvedte a Bitter Endet Dunne-tól, ám ekkor a lehető legváratlanabb történt.. Strong megtámadta Dunne-t, majd ráhúzta O’Reillyt a tushelyzethez. A bíró leszámolta a hármat, s megszületett a mindent bezsebelő győztes.

Váratlant lépett tehát a WWE, Strong heel turn, és ezzel ő lesz az, aki harmadikként csatlakozik a formációhoz a hónapokra kieső Fish helyére.


Adrade “Cien” Almas Vs. Aleister Black – NXT Championship

Kevésbé vetült nagy fókusz a brand főbajnoki titulusára, amelynek sorsáról egy igen intenzív találkozó döntött. Zelina összes mesterkedése is kevés volt, védence ezúttal képtelen volt kiküszöbölni a felé irányuló offenzívát. Zelina egyenesen Andrade ölébe ugrott – elvétve a célpont Aleistert -, majd a megforduló bajnok előtt azonnal lerántották a rolót a Black Mass-szal. Aleister kopogtatott, és ezzel felért az NXT csúcsára.

5:0-ás TakeOver-mérleg. Egy éve ilyenkor Andrade ellen debütált, most pedig a címet zsebeli be ellene. Szép kis utazás!


Tommaso Ciampa Vs. Johnny Gargano – Unsanctioned Match

A két srác tíz hónapja húzódó ellentéte, végül a főeseményben kapott szerepet. Hunter a meccs előtt aláíratta Gargano-val a dokumentumot, melynek értelmében saját felelősségre – perc opció nélkül – vállalja a mérkőzést. Amely hihetetlen volt, nem beszélve arról, hogy a történet ré nem tapasztalt módon szippantotta be a publikumot. Ciampa képtelen volt lezárni a háborút, és bevégezni a feladatot, vagy úgyis mondhatnánk a szemszögéből, hogy küldetést. Gargano erőn felül küzdött, mindent túlélt, majd a hajrában a saját fegyverét fordította Ciampa ellen. Ciampa levette a térdvédőjét, ám ez a vesztét okozta. Gargano elkapta egy fogással a sérült térdét, s nyomást a fixálóval fokozta. Ciampa nyomban kopogott – saját kezűleg juttatva ezzel vissza Gargano-nak az állását.

Sok sikert a WrestleMania-nak?!

2 című bejegyzés “NXT TakeOver: New Orleans – Összefoglaló” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. A tökéletes PPV fogalmát közelítette már ez a Takeover. Egyszerűen zseniális volt minden, nagyon nehezen tudnék bármibe is belekötni. Ricochetnak ez az otthona nem az indy ( bár az NXT közönsége szinte indy), Ember Moon veresége számomra is egy kicsit érthetetlen, de Tommy End győzelme és a Gargano-Ciampa számomra év meccse nagyon nehéz lesz felülmúlni. Ezt a PPV-t látni kellett csak az amit Ranallo mondott a show legelején a létrás meccs közben, hogy EZ MÉG CSAK AZ ELSŐ MECCS VOLT, kiegészíteném annyival, hogy a HÉTVÉGE ELSŐ MECCSE VOLT, és még ma éjszaka van egy Wrestlemania.

  Kedvelés

 2. zseniális
  Triple Hnek oda kell adni a WWEt is most már mert a kicsikkel tönkreveri az egészet

  érdekes hogy Baszlernek senki nem örül a rajongók közül mert nem jó pankrátor meg csak Ronda barátnője
  de a többi pankrátor meg neki szurkolt/ünnepelt vele
  érdekes hogy befelé népszerű kivülről meg utálja mindenki

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!