NXT TakeOver: Orlando – Előzetes

Szombat este – magyar idő szerint vasárnap hajnalban – kerül megrendezésre a TakeOver: Orlando, ami az NXT idei második gálája lesz San Antonio után. A kártyán ezúttal is öt mérkőzés kapott helyet, terítékre kerülnek a bajnoki címek, láthatunk egy debütálást, és egy hosszas rivalizálás vélhetően utolsó felvonását.

Aleister Black vs. Andrade “Cien” Almas 

Aleister – vagy ha úgy jobban tetszik Tommy End – személyében egy debütáló szupersztárt köszönthetünk a sárga kötelek között. Győzelme borítékolható, már csak az a kérdés, hogy a teljesítménye mennyire nyűgözi le a közönséget, valamint az NXT vezetését. Mindenképp egy látványos, ugyanakkor nem túl hosszú küzdelemre van kilátás, hisz a cél első sorban az, hogy bemutassák Black karakterét a rajongóknak.

Sanity vs. Tye Dillinger, Roderick Strong, No Way Jose, Ruby Riot – 8 Man Tag Team mérkőzés 

Dillinger és a Sanity kálváriája már nem újkeletű, de a folyamatos elnyomás és létszámfölény arra késztette a roster pár tagját, hogy szembeszálljanak a heel csapattal, miközben kiállnak Tye mellett. Két hete teljesen eltűnt a Sanity fölénye, hisz Ruby személyében újabb töltetet kapott Tye alakulata. A két csapata most megkapja a lehetőséget, hogy egyenlő létszámban, egyenlő feltételek mellett kerüljenek tisztázásra a problémák.

Authors of Pain (C) vs. #DIY vs. Revival – Triple Threat NXT Tag Team Championship Elimination mérkőzés

Akam és Rezar ugyan továbbra is veretlen, de a léc már jó pár alkalommal rezgett a #DIY-nak köszönhetően. Gargano és Ciampa “óriás ölésének” útjába azonban rendre a Revival állt, így a dolgok vészesen haladtak a Triple Threat felé. Három hete Mr. Regal hivatalosította is az összecsapást azzal a kikötéssel, hogy Elimination szabályrendszerű lesz a mérkőzés. Izgalmas, fordulatos, látványos, és magas színvonalú csatára van kilátás, meglátjuk, hogy végül melyik csapat távozhat az övekkel.

Asuka (C) vs. Ember Moon – NXT Women’s Championship mérkőzés 

Mindenekelőtt szögezzük le, hogy Asuka nem akármilyen tett előtt áll. A bajnoki címet – még a tavalyi WrestleMania hétvége során, a TakeOver: Dallas-on nyerte el Bayley-vel szemben, tehát amennyiben Moon-t is legyőzi, uralkodása eléri az egy évet. Arról nem s beszélve, hogy továbbra is veretlen marad.. Elképesztő sikertörténet és dominancia övezi a Japán hölgyet, de vajon mikor, és legfőképp ki lesz képes megszakítani a sorozatot? Ember Moon tavaly debütált az NXT-ben a brooklyni TakeOver-en, azóta ő is sikert-sikerre halmoz, veretlen, azonban az igazi próbatétel most érkezik el számára.

Bobby Roode (C) vs. Shinsuke Nakamura – NXT Championship mérkőzés 

Folytatódik-e Roode Glorious uralma, vagy Nakamura történelmet ír azáltal, hogy harmadszor is NXT Bajnokká avanzsál? Őszintén szólva meglepő lenne, legalábbis az utóbbi opció. Shinsuke ideje lejárt, ami az NXT-t illeti. Jó mérkőzésre van kilátás, de sokak fejében inkább az a kérdés munkálkodik, hogy vajon mikor érkezik Nakamura a Main Roster-re.

2 című bejegyzés “NXT TakeOver: Orlando – Előzetes” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek