WWE NXT TakeOver ArRival 2015. február 11.

20150211_NXT_ZaynOwens_2

Az eheti NXT ismét egy TakeOver, mégpedig a RIVAL. A promo után azonnal érkezik Hideo és kezdődik a show.

Hideo Itami vs Tyler Breeze

A mérkőzés azért jött létre, mert múlt héten Tyler megtámadta Kenta-t. A páwagyereket, aki egy selfie stick-kel, azaz “szelfiző bottal” érkezett, bevonulásakor egy lány akarta volna leteperni a közönség soraiból. A nyakába ugrott, majd a biztonságiak szedték le onnan. Kissé kétségbe vonható Tyler férfiassága, hisz a lány jelenlétében is saját arcát csodálta az első kamerán. A mérkőzésen nem volt túl szerencsés, a győzelmet Hideo szerezte meg, miután mellkason rúgta ellenfelét a kötélről visszapattanva.

Bull Dempsey vs Baron Corbin (No DQ Match)

A meccset az NXT GM-je, William Regal írta ki, miután Bull közbeavatkozott Baron és Adrian küzdelmébe, elvéve a lehetőséget az addig veretlen szupersztártól, hogy tovább harcolhasson a bajnoki címért. Viszont Corbin visszavágott, mikor Dempsey acélszékkel támadt volna, kikerülte azt, majd jött az End of the Days amivel megszerezte a győzelmet.

Lucha Dragons vs Blake & Murphy (NXT Tag Team Championship)

A ma este első címmérkőzését láthatjuk, amiben a volt bajnokok néznek szembe az aktuális bajnokokkal az NXT egyetlen csapatbajnoki öveiért. Látványos harc volt, sok szép mozdulattal, végül Blake és Murphy megvédték bajnoki címüket.

Adrian Neville vs Finn Bálor (NXT Championship #1 Contender’s Tournament Final Match)

Több néző véleménye szerint is az este talán leglátványosabb küzdelme volt a kötelező kihívói jogért zajló mérkőzés. Bálor bevonulása ismét hiteles volt a testfestéssel és a stílusos mozgással. A közönséget hallva a pankrátor már betöltötte a favorit szerepét a másodosztályban, ehhez mérten is teljesített mikor a volt bajnokot legyőzve megszerezte a győzelmet. Most már biztos, ő lehet az aki szembenézhet az NXT bajnokával. A kérdés csak az, hogy kivel? Sami-vel vagy Kevinnel? A választ majd a főmeccs hozza meg. Adrian és Finn a tisztelet jeleként még kezet fogtak, majd a vesztes távozott.

Charlotte vs Bayley vs Becky Lynch vs Sasha Banks (NXT Women’s Championship Fatal 4-Way)

Először Bayley, aztán a szépséges Sasha, majd Becky, végül a bajnok érkezik. A gong után Charlotte-ot veszik célba, aki először bírja a strapát. Bayley rögvest kopogtatná, de nem sikerül, végül Mercedes rántja ki a bajnokot a kötelek közül. Becky-vel visszamennek a ringbe, majd Bayley-t veszik célba. Eleinte ment az együttműködés, majd Lynch egy Suplex-et adott Snoop Dogg unokahúgának. Mikor visszajött a szorítóba, kialakult volna köztük egy harc, de érkezett Rick Flair lánya is. Charlotte kiosztott Sasha-nak egy Neck Breaker-t, de a kopogtatásnál csak kettőig jutott. Ekkor Becky-t támadta volna, de Sasha már talpon volt. Viszont hamarosan visszatért Bayley is, aki lerúgta. A bajnok azonban köszönte, hogy benézett, ezzel kirúgta a második kötél felett a lányt. Egyedül Charlotte van talpon, aki Mercedes-t támadná, de a díva elugrik, a bajnok pedig a sarokban felakad a kötélre. Ezt Sasha kihasználja, s egyszerre visz be egy csodás mozdulatot neki is és Becky-nek is, de ő is csak kettőig jut a két vállra fektetéssel. Ismét bejön Bayley, aki kioszt neki egy Suplex-et. A címvédőt veszi célba a sarokban, akinek könyökösöket oszt, majd a top rope-ról egy Superplex-et ad neki. Aztán egy Connecting, de Becky megakadályozza a számolást. A rámpánál küzdenek, majd Sasha teremti le őket, mikor a kötelek közül veti rájuk magát. A közönség érthetően skandálja: “This is wrestling!”. Charlotte talpra áll a ringben, majd ő is leteremti a három lányt. A Női Bajnoki Cím a tét, amiért bármit megtesznek mind a négyen. A birtokosa most Becky-t fogja meg és teszi vissza a szorítóba, de az ott megtámadja és kopogtatná egy Suplex után, viszont nem sikerül. Bayley érkezik egy German Suplex-szel, de nem elég a győzelemhez, mert jön Mercedes. Először neki sem sikerül, Charlotte pedig kineveti. A lány azonban nem adja fel. Jön a Bo$$ feladásos fogása. Ez még így sem elég, hát átfordítja ellenfelét, egy gyertyás kopogtatásra, és egy-kettő-három!!!!! Az NXT új Női Bajnoka, és ezzel a másodosztály női részlegének legfontosabb alakja a csodálatos győzelemmel egy csodálatos díva, Snoop Dogg unokatestvére, a szépséges Sasha Banks! A volt bajnok gratulál neki, bár a publikum ezt nem szeretné. Charlotte magához öleli Mercedes-t, aki először ezt szívesen veszi, majd ellöki a lányt. Ez persze érthető, mindkettejüknek könnyes a szeme. Egyikük most szerezte meg amiért egész életében küzdött, másikuk viszont épp most vesztette el.

Sami Zayn vs Kevin Owens (NXT Championship)

Nincs más hátra, mint a harmadik címmérkőzés, a Rival főmeccse. Jojo felkonferálja bajnokot és kihívóját, majd jöhet a gong. Sami szemében még mindig megfigyelhető a csalódottság, viszont K.O.-t ez látszólag nem érdekli. Játszani próbál a bajnokkal: kimegy a ringből, majd a rámpán megáll. Zayn megunja, majd ráveti magát a köteleken kívülre, s elterülnek a rámpán. (“Holy shit!”) Azonban a küzdelem további része ötletem sincs mennyire volt a show része is. Sami egyértelműen megsérült, az orvosok is vizsgálták, azonban ez Kevint nem hatotta meg. A bíró utasítása ellenére kegyetlenül sorozta a szupersztárt, aki vitathatatlanul nem volt magánál. Ez nem volt pankráció (“This is bullshit!”). A későbbiekben a WWE oldala is közölte, Sami nem volt éppen a helyzet magaslatán. A műsor után backstage-ben Triple H és William Regal farkas szemet néztek az eset miatt. Reméljük hamar rendbe jön, hisz hamarosan csatlakozik a Main Roster-hez. A mérkőzést amúgy leállították és K.O.-t hirdették győztesnek és új bajnoknak – vitathatóan.

Így ért véget a TakeOver, egy vitatható győzelemmel, ami egyértelműen kijelenthető: nem pankráció volt. A folytatás jövő héten várható.

13 című bejegyzés “WWE NXT TakeOver ArRival 2015. február 11.” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

   1. Ember dugd mar fel a videóidat a tudod hová, te tényleg nem veszed észre hogy saját magadon kivül senkit nem érdekelnek az értelmetlen videóid, szóval légyszíves tegyél az emberiségnek egy nagy szíveségett és videóidat töröld ki a fenébe, és kezdj egy normális életet, mert csak így égeted magad, remélem megfogadod a tanácsom, ha meg nem, nehéz és silány életed lesz az értelmetlen videóidal együtt….

    Kedvelés

 1. Gondolkodtam rajta, hogy miként is kellene kezdenem ehhez a gálához írnom,,,,kezdjem megint a This is wrestling ya fuckfaceszel? Ideillőbb lenne, de azt már elsütöttem egyszer, újra majd jövőre,,,Kezdjem ecsetelni, hogy Vince mélységesen magába nézhetne, hogy ilyen adást tudna ő is minden további nélkül produkáltatni minden ppv-jén?,,,,Vagy hogy ennyire minden téren tökéletes adást rövidke pankráció követésem óta nem láttam? Esetleg, hogy a Cenat holtig éljenzőknek levetíteném és ezt tenném etalonnak, akkor azután hány pontot adnának a main rosteres ppvkre? De nem, nem jöttem rá és még saját magamhoz képest is széteső írást fogok produkálni, hiába, nem a semmiért.

  Első meccs már a bevonuláskor éreztette, hogy ez valami más…el nem tudom dönteni, hogy megrendezett vagy valós jelenet volt, hogy beugrott egy csaj Tylerre – akin az a selfiebot valami hatalmas volt, mint röhejesen nevetséges és mint buziságként is, teljesen elérte a célját. Hideo pedig felszopó meccshez képest fel is spannolta a nézőket, nagyon szépen és élvezetesen játszik és játszottak mindketten.

  Corbin és Bull…hm, Corbinban van valami. Nem tudom kitől kapott egyenes belépőt focis múlttal de egyre erősebb bennem a gyanú, hogy nem tettek rossz lóra, vagyis magányos farkasra. Még nem tudom megfogalmazni miért, de sokkal jobban el tudja azt adni amit Romannek kéne, lényegében egy ugyanazon szerepkörben vannak ringben, de Reigns szinte ugyan ezt halál unalmasan csinálja, remélem nem csak az egyszerű újdonság varázsa beszél belőlem, nagyon remélem,,,az end of days még mindig irtó dögös mozdulat.

  Luchadorok és Murphyék, vagy kik…de komolyan. Nagyon el akarják adni magukat de mint karakterek,,,,valami iszonyat silányak és már most nem érdekelnek. Teljesen semmilyenek, mint nagyjából akárki akit felszednének az utcáról, karakterben. Viszont ringben nagyon szépen tartották Kalistoék tempóját, amit szerintem a sárkányok sokkal de sokkal jobban fel tudnának még pörgetni, de szép és pörgős kör volt ez is ,teljesen megérte még nekem is, akit mindkét csapat ezért-azért hidegen hagy.

  Na és itt maradt ki a számomra legfontosabb infó a szépséges és csodálatos összefoglalóból,,,Crowe jövő héten! És itt is az nxt ownol, még relatíve az elején szólnak, hogy ne várjuk őt -pletykák szerint most jött volna, talán tényleg jó, hogy nem most jött, így is úgy éreztem az egész adás alatt, hogy mindenki tudott volna még 5-10 percet ráhúzni a meccsére-, nem úgy mint kedves szarrágómahomfélében, ahol a legutolsó csecsemőtől és kiábrándult rajongótól bezsebelik az árat, hogy még 5 centtel többük legyen, de az ígéretek fele elmarad,,,,,,a másik fele meg banálisan és arcpirítóan óvodás szintű,,,,

  Neville és Bálor…huh, Bálor megint megvett, de most őszintén, van akit nem?! Igenis vette a fáradtságot, hogy újratervezte a bevonulást és a festést is -kár, hogy a kamerások most gyengébbek voltak mint az előzőkor, most sokkal kevesebbet láthattunk az egészből-, Neville amúgy is -mint mindent- csak látványosabbá tett és amúgy ezt minek kibeszélni? Ez az A meccs ami magáért beszél. Emlékszik bárki main rosteres összecsapásra, ami után 7-8 teljesen különböző mozzanatot tudtak ismételni mert annyira epic volt az egész??? És nem ugyan azt a speart 4 szemszögből? Na ne kalandozzak el…Külön tisztelet, hogy nem volt túlcukrozva, innen látszik, hogy egy jó küzdelemben nincsenek vesztesek csak nyertesek, igenis Neville is nőtt a szememben, hogy nem vett indokolatlan heel turnt, sőt még kezet is fogtak, igen, lehet így is, tetszett a közönségnek is, na meg nekem,,,

  A díva meccs…et végignéztem és teljes mértékben értékelhető volt! Ez lehet ideális körülmények között nem lenne olyan nagy szó, de most igenis az. Nekem még mindig kicsit sok volt a visítozás benne, de fogadni azt egy pillanatig sem mertem volna, hogy ki fog nyerni,,,Bayley volt szerintem a legjobb egy fél lépéssel Banks és Charlotte előtt -ezen meg is lepődtem- Lynch meg, neki jó a bevonuló zenéje. Amúgy az tényleg aranyos volt, ahogy Charlotte gratulált a maga módján Banksnek aki meg szintén a maga módján válaszolt.

  A főmeccs…IMÁDTAM! Na nem úgy, mint a színpadias technikás Bálort, hanem mint kemény akár valódi imprózott zúzást, ami Owens leművelt. Samy ugrása a bíró felett mosolyogtató és iszonyat szép volt, Kevin ugrásai nekem fájtak, és hogy tényleg megsérült a kelleténél jobban Samy? Nem tudom megállapítani, és pont ez a jó benne. Kategóriákkal jobban eladtak mindent, mint sokan main rosterben. Owens pedig nevet szerez magának, de amúgy mi az istennek? Van bárki, aki az itt látott arcokat fejlődésre ítéltetné és a múltkori Rumble utániakat -Rollins-Lesnaron kívül- meg hagyná mainban?

  Szó se róla, itt tényleg még sokak tudnának nagyon magasra fejlődni, de a felsőosztályban fele ennyivel elélne bárki. és ez mérhetetlenül szomorú a pankrációra nézve….lehet én is eljutok arra a szintre, hogy inkább kívánom örökké nxt sztárokat nxtbe, mert itt tényleg alkothatnak, nem úgy mintha felkerülnének,,,,,na de fel a fejjel, jövő héten 2(!) év után elviekben végre debütál tv-s adáson Crowe!! Ha nem is a Death Machine és New Horror gimmicet kapta – érthetően-, hanem a gonosz heckerét -amitől én nagyon félek, hogy kukázva lesz,,,-, nagyon nagy reményeim vannak vele szemben! Egy olyan mérhetetlenül magaslabdát, hogy legalább egy kis ideig, vagy legalább egy meccsig ne tegyék össze őt Deannel csak ki nem hagynak, nem hagyhatnak,,,,

  Kedvelés

 2. Szerintem Vince papa elgondolkozhat a dolgokon mert szerintem ez az adás magasan verte az utóbbi idök PPV-it. Ilyen diva meccset a elmúlt pár hónapban szerintem nem láttunk a WWE-ben, a Neville vs. Bàlor meccs pedig eszméletlen volt és a tag team match is nagyon ott volt. Owenst remélem hamarosan làtjuk a fő müsorokban is mert egy állat, a Zayn vs. Owens meccs meg nekem teljesen olyan volt mint egy ROH meccset néztem volna. Szóval szerintem ez az adàs simàn lepipàlja a RAWkat és az SD-ket 🙂

  Kedvelés

 3. THIS IS WRESTLING….. én mostmár hivatalosan is kijelentem, az NXT rongyosra veri a WWE-t, elképesztő mi meccsekett hoztak össze, itt még a töltelék meccsek is élvezhetőek, a Finn vs Neville meccs elképesztően jó volt, valami ilyesmire is számítottam, ebből a Finn Bálorbol még nagy sztár lehett, bár a WWE-t ismerve őt is valami buzinak fogják beöltöztetni vagy valami micky egérnek, a főmeccs meg hát csak néztem, nem számítottam ilyen gyepálásra mint amit KO leművelt, már már Lesnar fénykorát idézte, én örültem hogy KO nyert, megérdemelte már, de Finnek is lassan eljön az ideje, hatalmas karakter…. a csajok is nagyon jók voltak, itt is ezerszer jobb női pankrátorok vannak mint a WWE-be, egyszó mint száz NXT IS AWESOME

  Kedvelés

 4. Tudom, hogy ez nem ide kapcsolódik, de valaki el tudná magyarázni, hogy miért Take Over meg Arrival, az NXT összes PPV-jének a neve?

  Amúgy meg csak a Sami Zayn vs Kevin Owens meccset láttam. Hát valami brutális ez a csávó, asszem megvan az új Lesnar.

  Kedvelés

  1. Az NXT-nek nincs igazán PPV-je, hisz ezt a heti show-n belül rendezik. Ezek TakeOver-ök, de nem mindegyik ArRival. Itt is több név van, pl. TakeOver Evolution.

   Kedvelés

   1. és az a pláne hogy KO nem az a technikai fenomén, hanem inkább egy powerhouse, de kb a meccsen volt vagy 7-8 mozdulata, hát összesen nincs 8 mozdulata, cenanak,reingsnek meg bryanek….

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!