WWE NXT TakeOver: Brooklyn II – Előzetes

NXTTO_BKYN_Photo_002-413485761

Ugye milyen gyorsan eltelt egy esztendő? Mintha csak tegnap lett volna, hogy a telt házas Barclays Center megőrült Triple H nyitóbeszédére. Még most is félelmetes felidézni azt a hangulatot, de két nap múlva ismét részesei lehetünk. Elérkezett a SummerSlam hétvégéje, ami idén is a brooklyni TakeOver-rel indul. Hat mérkőzés, közte természetesen a három címvédő összecsapással, valamint három egyéni küzdelem, melyben PPV debütálók lépnek színre, hogy megmutassák képességeiket a világ egyik legőrültebb közönsége előtt. A KickOff-ra magyar idő szerint vasárnap hajnali fél kettőtől, a fő kártya mérkőzéseire pedig hajnali kettő órától kerül sor.

Billie Kay vs Ember Moone 

CqGpEiMWgAEx9fw

Ember Moon debütálását már promózza egy ideje a szervezet, de ellenfele egészen tegnapig rejtély volt. Az NXT heti adásán Billie Kay kért egy lehetőséget a bizonyításra Mr. Regal-tól, amit a GM meg is adott neki a TakeOver-re. Billie ezt egy hatalmas lehetőségként könyveli el, és valóban az is, hiszen a győzelmet ugyan nem fogja megszerezni, de képességei megvillantására tökéletes, hogy a jövőben nagyobb szerephez jusson. Ember Moon pedig miután megnyerte ezt a mérkőzést, szépen lassan célba veszi az NXT Női bajnokát, akinek a jövőre nézve nem nagyon van hiteles kihívója. A fiatal hölgyek még nagyon kiforratlanok, talán elhamarkodott döntés volt Carmella draftolása, aki pont most érhetett volna fel a csúcsra az NXT-ben, és véleményem szerint kellett is volna neki egy futás a címmel – mielőtt fellép a főműsorra. Mindenesetre abból kell gazdálkodnunk amink van. Öt-hat perces rövid csata várható, amiben mindkét hölgy megmutatja főbb mozdulatait, természetes túlnyomótöbbségben Moon kisasszony.

Andrade “Cien” Almas vs Bobby Roode 

20160809_Takeover_Brooklyn_andraderoode--878a1669cb05014a6f64096f484c0a27

Andrade a májusi TakeOver-en debütált egy Tye Dillnger elleni győzelemmel, amit követően Triple H nagyon elismerően nyilatkozott róla. Azokat a bizonyos falakat viszont nem sikerült áttörnie, mi sem bizonyítja jobban, minthogy “odadobták” vacsorának Bobby Roode számára. Efelől se legyen kétsége senkinek, a korábbi TNA világbajnok győzelemmel mutatkozik be első PPV mérkőzésén. Talán a jövő NXT bajnokát látjuk Roode személyében? Elképzelhető. Emberünk magabiztos, ígérete szerint a TakeOver dicsőséges lesz általa, kérdés persze, hogy ehhez mennyit tud hozzátenni érdemben Andrade.

No Way Jose vs Austin Aries 

20170809_Takeover_Brooklyn_josearies--8351f168acb4e323ccaa3e36542e4070

Vélhetően nem az este leglátványosabb csatája lesz ez, de a történet itt is felfedezhető. Aries egy győzelem után elszenvedte első vereségét is Nakamura ellen májusban, majd főként a közönség reakcióira alapozva Heel Turn-t kapott. Mindez Jose kárára történt, aki egyébként eredetileg draftolva lett volna a Main Roster-re, de végül mégsem Őt, hanem Mojo Rawley-t választották ki. Aries megtámadta a táncos lábú szupersztárt júniusban, ami felébresztette a fenevadat Jose-ban, s onnantól minden erejével a revansra fókuszált. Aries két hete felhánytorgatta William Regal-nak, hogy nem kapott szerepet a brooklyni eseményre, s miután a GM jobban belegondolt a helyzetbe, kiírta a két rivális szupersztár csatáját. Itt sem nehéz megválaszolni a kérdést, Aries győz és ezzel életben tartja azon esélyeit, hogy immár mint Heel karakter célozza meg az NXT bajnoki címét.

The Revival (C) vs Tommaso Ciampa & Johnny Gargano – NXT Tag Team bajnoki címmérkőzés 

20170809_Takeover_Brooklyn_tag--a2c1b3389ba391d290ac0b691261fab3

Sokkolta az NXT Univerzumát a pillanat, amikor májusban Dash és Dawson visszaszerezte a bajnoki címeket az American Alpha-tól. Mint kiderült erre azért volt szükség, mert Vince McMahon a főműsoron akarta látni a draft után Jordan-t és Gable-t, amihez elengedhetetlen volt, hogy leadják az öveket. Ezzel a Revival történelmet írt, hiszen az NXT történelmének első kétszeres csapatbajnokairól beszélünk jelenleg. Azóta letettek egy ötcsillagos 2out3 Fall’s címvédőmeccset az Alpha ellen, most pedig az NXT talán legforróbb, és legtöbb lehetőséggel bíró alakulata ellen kell bizonyítaniuk. Gargano és Ciampa a hetek során bizonyították rátermettségüket a lehetőségre, amit többek között egy egymás elleni mérkőzéssel érdemeltek ki, amit három hete vívtak a CWC heti adásának főeseményén. Ezt, valamint az azt követő – bajnokok elleni letaglózó támadását látva, Mr. Regal megadta a lehetőséget a két szupersztárnak, hogy elhódítsák a címeket. Az este egyik legjobb mérkőzésére van kilátás, ami talán megkapja az opener pozíciót is, hogy kellőképp feltüzelje a közönséget a továbbiakra.

Asuka (C) vs Bayley – NXT Női bajnoki címmérkőzés 

20160809_Takeover_Brooklyn_bayleyasuka--249450583afe7c1a60214a614b90ac64

A felállás ugyanaz, mint tavaly. Legalábbis Bayley esetében. A Hugger lány kihívóként érkezik Brooklynba, miután végigverte a lehetőségért a mezőnyt. Utóbbi furcsa, hiszen visszavágó joga volt erre a meccsre, miután áprilisban elvesztette az övet Asuka ellen Dallasban. Ismerhetjük Bayley-t, sosem a könnyebb utat választja, így végigmenetelt a Roster-en pont úgy, mint tavaly. A különbség az, hogy tavaly ezzel a mérkőzéssel ért a csúcsra, idén viszont vélhetően ezzel búcsúzik az NXT-től. A történet és az érzelmi töltet egyaránt adott a csatában, Asuka pedig nem pusztán a bajnoki címet, de veretlenségét is kockára teszi. Mindenki arra számít, hogy ez lesz Bayley búcsúmeccse. Így lesz, vagy benne van egy váratlan fordulat az összecsapásban?

Samoa Joe (C) vs Shinsuke Nakamura – NXT bajnoki címmérkőzés 

_match_Takeover_Brooklyn_samoanakamura--a19c4adce274ddcbdc05c53c977c7746

Sokkoló volt egy tavaszi napon arra ébredni, hogy egy Live Event-en ért véget Finn Bálor bajnoki uralkodása. Samoa Joe egy NXT Live Event-en győzte le a bajnokot, véget vetve ezzel 292 napos uralkodásának. Ezt követően Monster üzemmódba váltott, és egyelőre megállíthatatlan. Egy sikeres címvédés Bálor ellen, majd az új kihívás Nakamura személyében. Őrült hónapokon van túl Mr. King of Strong Style, hiszen februárban írt alá a WWE-hez, áprilisban vívta meg első mérkőzését, most augusztusban pedig máris az NXT csúcsára érhet. Mellette szól, hogy még veretlen, valamint, hogy eddig olyan személyeket győzött le az idáig vezető úton, mint Sami Zayn, Austin Aries, illetve Finn Bálor. Fantasztikus csatát várhatunk, amit a brooklyni közönség hangja fog kísérni a kezdetektől fogva.

CqKszluWcAEkQMQ

2 című bejegyzés “WWE NXT TakeOver: Brooklyn II – Előzetes” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek