WWE NXT TakeOver: Respect – “Ma Este Mind Rhodes-ok Vagyunk”

TakeOver030_NXT_10072015jg_1255-2001908254Az Respect adása az NXT otthonából a Full Sail Egyetemről jelentkezett 2015. október 7-én, Orlando városából. Fenomenális show-nak lehettünk szemtanúi, volt itt minden: debütálás, a Dusty Rhodes emlékviadal döntője, 30 perces Iron Woman mérkőzés és kayfabe. Ha ettől a műsortól nem kapott szívrohamot Vince papa, akkor már sose fog.

Finn Balor & Samoa Joe vs Dash Wilder & Scott Dawson
002_NXT_10072015jg_0241-203721758A tét a döntőbe jutás volt, ahol ennek a meccsnek a győztes csapata indulhat a Dusty Rhodes Tag Team Klasszikok kupájáért. Mindkét fél odatette magát, végül azonban a bajnok tag-je győzedelmeskedett.

Rhyno & Baron Corbin vs Chad Gable & Jason Jordan
20151007-rhyno-corbin-jordan-gable-takeover-642A tét ugyanaz volt, mint az előző összecsapáson. Akik nem kedvelik a Lone Wolf két mozdulatos karakterét, most pozitívan csalódhattak, mert Corbin ezúttal megmutatta mit tud. A mérkőzés egyben Gable-ék végnapját jelentette. (Rhyno megtaníthatná Roman-nek hogy is kell Spear-t adni.)

Asuka vs Dana Brooke (w/Emma)
012_NXT_10072015jg_0594-3683087513A japánok talán legtehetségesebb női pankrátora most először lép a WWE kötelei közé. Először kezet nyújtott a Total Diva-nak, de ő elutasította azt. Erősen megmutatkozott a két fél szintkülönbsége, hogy akár Emma és beszállhatott volna a meccsbe, Asuka számára nem okozott volna kihívást. Feladásos fogásai elől végül nem tudott Dana hova menekülni, kénytelen volt kopogni.

Az orvosiban Bálor sérült térdét kell ápolni, hogy képes legyen kiállni Rhyno és Corbin csapatával.

Apollo Crews vs Tyler Breeze
022_NXT_10072015jg_0882-442490622Prince Pretty-nek ez az összecsapás lehetőség, hogy visszaszerezze az emberek tiszteletét. Mint tudjuk, Crews a világ egyik legjobb pankrátora, így nem könnyű feladat állt előtte. Ennek ellenére próbálta a lehető legtöbbet beletenni, előjött az agresszív stílusa, ám ez sem volt elég a veretlen szupersztárral szemben. Apollo a Powerbomb után megszerezte a győzelmet.

Finn Balor & Samoa Joe vs Rhyno & Baron Corbin (Dusty Rhodes Tag Team Klasszik Emlékviadal – döntő)
026_NXT_10072015jg_1064-3387515939A mérkőzésen a bajnok és a volt TNA pankrátor kapta a közönségtől a face jelzőt, a hardcore legenda és a Lone Wolf ezúttal heel-ek voltak. A Rhodes család a ring mellett kapott helyett; az este felkonferálója is a család tagja, Eden Stiles ugyanis Cody felesége.
Egy Muscle Buster és egy Coup de Grace a Man Beast-nek, és az első Emlékviadal győztesei: Finn Bálor és Samoa Joe.
029_NXT_10072015jg_1209-2928927832A kötelek közé lép a Rhodes család, elhelyezik a kupát is, a kivetítőn pedig képek jelennek meg az American Dream-ről. Cody szól a mikrofonba, arról beszél, elfelejteni nem tudjuk mi történt, hát emlékezzünk és tiszteljük. Mesél édesapja és az NXT kapcsolatáról, majd kinyilványítja: “Ma este mind Rhodes-ok vagyunk.”. A közönség a nevét skandálja, majd bevonulózenéjét játsszák le az arénában, miközben Finn és Samoa magasra emelik a címet. “Thank you Dusty.”

Sasha Banks vs Bayley (30-Minute Iron Woman Match for the NXT Women’s Title)
038_NXT_10072015jg_1757-3127187631Mielőtt a két fél érkezne, a kamera Lita-t, Charlotte-ot, Becky-t és Stephany-t mutatja a nézők között. A publikumtól felcsendül a “women’s wrestling”. A dívák bevonulását már a backstagetől közvetítik. A szabályok egyszerűek, a harc 30 percig tart, ha ez letelik a végén az nyer, aki ezalatt legtöbbször fektette ellenfelét két vállra és tartotta úgy három számolásig. Elméletileg a Bo$$ lenne hell szerepben, gyakorlatilag mindketten face karakterek itt az NXT-ben, otthonukban. Ez valószínűleg Sasha búcsúmeccse volt a másodosztályban – sajnos. Remek mérkőzés volt, feszült érzelmekkel telt fél óra, aminek a vége 3-2 lett Bayley jvára, aki így megvédte címét.
048_NXT_10072015jg_1926-3982798260A történelmi pillanatot – hisz ez a mérkőzéstípus azt eredményezte – kayfabe követte. Az aréna bejáratánál felsorakozott a teljes NXT roster, Stephany, William és Triple H. A két firfinál egy-egy virágcsokor, ebből egyik az épp távozni készülő Mercedes-é, aki alig hitte el és sírva fakadt és térdre rogyott. Steph hajolt le hozzá, miközben a COO a kötelek felé indult, a közönség pedig a két lányt éltette, eleinte főleg a Bo$$-t. “Thank you Sasha.”. Mire az igazgató a bajnokhoz ért, már neki is könnyektől áradt a szeme, HHH megölelte majd magasra emelte kezét. Amit itt láthattunk, az igazi forradalom, a mainben csak vicc van.20151007-bayley-triple-h-nxt-642

Respect NXT.

21 című bejegyzés “WWE NXT TakeOver: Respect – “Ma Este Mind Rhodes-ok Vagyunk”” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Nagyon rég volt velem olyan hogy leültem nézni egy adást és minden egyes percét végig néztem, végig izgultam. De most, mint ha most kezdtemvolna el nézni. Életem első pankracios eseményét látnám úgy néztem végig.

  Kedvelés

  1. Miért pont már megint Cena ???-.-“”” bár talán ha ellene menne vele tuti nem veretnék meg mert akkor még többen utálnák, Braunt nem értelmetlennek találom mert ha Braynek nem engedték meg aki a családfő a “Félelem új arca” akkor neki se kéne meg egyenlőre nem is illik be ellene habár a WM ig még nagyon nagyon nagyon sok idő van hátra….Rollins ellen se tudom elképzelni mert ha februárba is nála lesz az öv akkor rekordot döntettnek vele és Takert csak nem küldik ellene kikapni…én még mindig azt mondom hogy Finn-t küldték ellene neki még a vereség is push ekkora legenda ellen…és Wyattnek is az lett volna ha nem b*sszák el..nem tudom minek kellett leállni a pusholásával mert ha azt jól megcsinálták volna akkor most már sokkal előrébb lenne és Reigns-éket a földbe taposnák…nem tudom írtam-e de a Wyatt vs Taker meccs után úgy meglehetett volna csinálni hogy a vereség a javára váljon hogy csak na…a lámpását nem kellett volna megcsinálni a bevonulásánál hogy füstöljön hanem másnap vagy amikor visszahozták és azzal magyarázva hogy a halott ember egy része vagy Taker lelkeinek egy része ” amikor hülyült az urnával” átszáltak a lámpásába és erősítik vagy ….rizsa rizsa és így …vagy ez csak szerintem lett volna jó ?

   Kedvelés

    1. akkor már Justin Robertset is hozzák vissza!!!!

     amúgy valahol olvastam hogy a WWE keres egy mexikói pankrátort akivel tudnának mit kezdeni mondom ezt most komoly ? az LD mi ? és rohadt tehetségesek, Cesaro is hol van ? Superstar adásába volt amit ma néztem Adam Rose ellen VICC, az elején csábítgatják az embereket majd utána jön a lejtő… először Calritoról volt szó..a mexikói sztárral kapcsolatban.és gondolom most Del Rio-t akarják…egy két hónapig jó lesz majd Cena megveri mint a húzat és mehet a jobberek seregébe sajnos…-.-“

     Kedvelés

 2. Hát igen ez Hunter területe, és igen az NXT-be ez a színvonal, a meccseket nem írom le mert egyszerűen pazar mindegyik, de azért részletekbe igen plussz lesz majd egy kérdésem,

  Rhyno & Baron Corbin vs Chad Gable & Jason Jordan

  Szerintem ez volt a legjobb a TT meccsek között , brutálisan jó volt mind a két fél és mindkét oldalon volt több felvillanás ahol csak néztem, ilyen volt nálam Corbin meccs befejezése, tudom sokan nem szeretik mert kb 10 mp-es meccsei voltak, na de kérem szépen én rohadtul élveztem amit csinált.

  Asuka debutáló meccse is nagyot ütött bár a meccs alatt megfordult a fejembe hogy jön Nia Jax de végül nem így lett és utána volt azt hiszem egy reklám hogy jövőhéten érkezik őőő kíváncsian várom.

  A főmeccs meg eszméletlen, remélem Vince is nézte az adást, míg ott legendákkal akarják felemelni a színvonalt itt addig látvánnyal.

  És Randall ahogy írtad igen szomorú azt látni hogy akik itt kiemelkedő teljesítményt mutatnak addig a “nagyok” között meg csak sz*patják őket, jó példa erre Neville ahogy írtad ma néztem az SD-t és tátott szájjal néztem azt hogy aki jobbert játszott Nevillenek most simán kiüti…mondom ez igen, nem mintha nagy bajom lenne Wade-el mert bírom de akkor is ez pont olyan mint amikor Ryback Axellel volt TT-be Ryback egy sima rúgásba “belehalt” most meg a nagy Big Guy laposra veri a WWE bajnokot…na mindegy …Hunterrel ez a kor fog eljönni, csak még nem tudni mikor, én örülnék neki hogy azután hogy Vince bácsi egy “nagy” WM 32-őt hoz össze ahogy elképzeli azután már oda engedi Triple H-et mert ez valami botrányos ami fent folyik. Cesaro példa is pontosan megfelel , meg ez a kommentem is egyszerűen erről a PPV-ről nem lehet mit írni csak kiemelni mert tökéletes volt…:$

  Kedvelés

  1. jaj a kérdést elfelejtettem majdnem….
   nem tudja valaki mit mondott Sasha annak a kislánynak ott a ring mellett amitől elkezdett sírni ?

   Kedvelés

    1. jaa igen 😀 amikor beszólt neki akkor csak visszaült a helyére, lehet majd valamikor utána lesek hogy mit is mondott bár eltudom képzelni hogy csak a szokásos szétütöm a kedvencedet féle lehetett….

     Kedvelés

 3. Ez nagyon nagy adás volt. Menjünk sorba.

  Finn Balor & Samoa Joe vs Dash Wilder & Scott Dawson
  Tudtuk hogy, ki lesz a győztes, de ennek ellenére izgalmas meccs volt.

  Rhyno & Baron Corbin vs Chad Gable & Jason Jordan
  Azért a Gable és Jordan is odatette magát rendesen, csak kár hogy, nem ők győztek, de sebaj, mert ez is izgalmas és remek meccs volt. Corbin-on meg meglepődtem, hogy azért ő is tud valamit. A zárójeles megjegyzésen meg elmosolyodtam, de igazság az azért van benne.

  Asuka vs Dana Brooke (w/Emma)
  Rövid meccs volt, de megismertük Asuka-t a ringben. Megnéztem milyen múlttal rendelkezik és csak ledöbbentem; Asuka is olyan mint Ambrose: a pokolból jött. Brutális meccsei voltak, ráadásul elég ijesztő, amikor mosolyog. Szóval kerüld,ha mosolyog. Amúgy én kinézem belőle a monster karaktert: vagyis a szép, de ijesztő, bizarr lányt. Lehetőségek tárháza fog a lábai előtt heverni.

  Apollo Crews vs Tyler Breeze
  Remek volt, egyiknek sem drukkoltam, mert mind a kettőt bírom. AC egy Christian karakterrel megáldott Antonio Cesaro erővel felszerelt pankrátor. T.Breez pedig a szemét kis nagyképű tetű, aki jól mozog a ringben, és én épp ezért bírom. Rájöttem kire hasonlít Tyler: Shawn Michaels-re. Gondolj bele: hasonló külső, karakter, a lányok megőrülnek érte és nemútólsó sorban a mozdulatok nagyon hasonlóak. Ezt csak én látom így van más is látja ezt a hasonlóságot?

  Finn Balor & Samoa Joe vs Rhyno & Baron Corbin (Dusty Rhodes Tag Team Klasszik Emlékviadal – döntő)
  Hú, erre nem is tudom mit írjak. Frenetikus döntő volt, és voltak pillanatok, amikor a szívem majd kiugrott a helyéről, annyira izgultam, hogy ki fog nyerni. Egyébként ilyeneket kell bevezetni, tehát ilyen emlékviadalokat, lásd: André The Giant Memorial Battle Royal. Legendák egyes jelképeit (pl.: Kane- maszk, Undertaker- koporsó, HHH- kalapács stb.) aranyba önteni és fődíjként harcolni érte akármilyen meccstípusban (BR, Tag Team Viadal, stb.). Ez adhatna a roster nagy részének egy jó kis feud-ot, vagyis mindenki célja a trófea megszerzése. Ja egyébként elfelejtettem mondani, hogy jó volt együtt látni a Rhodes-családot és CR szavait hallani (és nem is tudtam, hogy Eden a felesége).

  Sasha Banks vs Bayley (30-Minute Iron Woman Match for the NXT Women’s Title)
  Először is: 1 gond van Bayley-vel: hogy csinálnak belőle heel-t? Ezen még van idő, de nem túl sok, mert hamarosan jön az új ellenfele az övért. Azt kell mondjam ez a meccs az ECW szintet ütötte meg, mert lépcsőt használtak, amit díva nagyon régen használt, a másik meg az, hogy mind a ketten majdnem megtámadták a bírót és nem útólsósorban a mozdulatok. Mercedes brutális volt azzal a kislánnyal, bár mondjuk, ha DzsonSzéna drukker lett volna akkor nem sajnáltam volna. Jó kis lehetőség lenne ez, hogy minden egyes Széna-imádó gyereket elkergessen a francba, hogy otthon bögjenek, amiért superszéna nem védte meg őket. Remek búcsúmeccs volt ez Mercedes-től, és látszott mind a 3 vezetőn, hogy nem akarják Mercedes-t elengedni, de sajnos ahogy mondani szokás: nincs visszaút, tovább kell lépni. Itt az NXT-ben egy brutális díva volt, aki kiérdemelte volna az ECW tagságot. Jó volt látni még útóljára a brutalitását és a remek mozdulatait.

  Összefoglalva: tökéletes adás volt egy remek TT győzelemmel és egy szép búcsúval körítve.

  És egy útólsó dolog:
  Köszönöm, Sasha.

  Kedvelés

 4. Első gondolatom, mely a legkomolyabb szimbolikával bír mellékesen. A főistálló gálazenéinek a Hell in a Cell lesz a harmadik gitáralapú darabja. Respecten önmagában BRING ME TE HORIZON volt méghozzá 2 számmal! Igen, ez már nem a 10 évvel ezelőtti Bring me, de mégiscsak ők képviselik napjaink mainstream metalcoret. Értelemszerűen a Throne a férfiú, a Happy Song a lányoké volt, de én azért jobban szerettem volna ha teljesen véletlenszerűen nyomják be őket és nem így elszeparálva.

  És itt is volt az első de,,,,,,,és sajnos nem az volt az utolsó. Én kimondom. Nem volt teljesen derűs kép előttem a gála végén. Először is a Dusty TT döntőjébe nem jutott ki konkrét Tag-Team, csak összerakottak. Ez szerintem teljesen értelmetlen volt. Bálor már így is atyaúristen szerepben van. Joe konkrétan első számú kihívó, Corbint már majdnem felküldték, Rhyno pedig Rhyno, neki már semmit sem kell bizonyítania, ő így a legnagyobb. Ellenben itt volt nekünk egy Gable és Jorden párosunk, akik tényleg állandóan elérik, hogy legyen legalább egy mozzanat meccseik alatt amin tátva maradjon a szám. Brutálisan gyönyörű amit csinálnak, igenis helye van az “amatőr” birkózásnak a pankrációban, de legalábbis ennek a vegyített stílusnak mert tényleg öröm nézni. Tyler megint veszített. De miért??! Szerencsétlen állandóan bizonyít gáláról gálára, hogy igenis tehetséges, és ötcsillagos meccset képes összetenni, ha legalább hozzá hasonló kaliberrel dobják össze. Most sem lett másképp. De engem rettentően idegesít hogy Appolot ennyire pusholják. Pontosabban, hogy őt igen, míg pedig mást rajta keresztül nem. Annyira vártam, hogy Crowe bejöjjön és egy székkel verje agyon Crewst így tisztességes heel turn véve, mondván ő megpróbált jófiú lenni, de ő egyszerűen képtelen az lenni, ha lelke mélyén egy romlott csótány. Annyira imádtam volna, de semmi,,,,,látszólag semmiségnek tűnhetnek, de én mégis úgy érzem, hogy most egy lépést ezekkel a “bakikkal” inkább a Vince papa irányába tették, semmint a külön branddé szakadásába.

  Viszont ami utóbbi irányába történt az a gála minden még általam nem említett mozzanata. A meccsek kifogástalanak voltak. Asuka debütálása büntetett, tökéletes volt, és mennyivel jobb nő és még annál is sokkal de sokkal jobb pankrátor, mint a szétgyúrt Dana (és itt hadd jegyezzem meg, hogy ő rajta még mindig látom, hogy fejlődik és a múltkori kicsit többet hoz a Belláknál kijelentésemet hadd módosítsam, már jóval többre), pedig majdnem tíz év van köztük. Nem volt hiábavaló a hype. Jesszus de imádni fogják itt őt…csak szegény szinte semmit nem beszél angolul. Bár francot érdekel, ha engedik neki ezt a szintet hozni továbbra is. Csúcspont a pofon és a “Na most rábasztál.” kántálás volt, mikor hallottunk mi ilyet utoljára?? Én élőben még bevallom egyszer sem, csak arhív felvételeken. A főmeccs nagyon szép volt, elejétől a végéig, Banks nem tudom hogy volt képes ennyire karakterben maradni -aki hallott karakterkívüli interjúkat tőle, vagy beszélgetéseket róla az tudja, hogy messze áll tőle a Boss karakter-, mikor a kiscsaj előtt püfölte Bayleyt. Kemény kör volt mindkettejüknek és mindenkinek, de most valóban főleg kettejüknek, ahogy a gála címe is mondja, hatalmas tisztelet!

  Kedvelés

  1. Asuka olyan, mit Tajiri: nem beszél angolul, de a nép imádta.
   Itt van a bizonyítékvideó, amit érdemes végignézni, mert nagyon nagy mérkőzés:

   Kedvelés

  2. Apollo-t szerintem azért pusholják, mert streaket akarnak vele felépíteni. A wwe.com egy jó ideje kiemeli, hogy még mindig veretlen. Goldberg nagyságú széria biztos nem lesz, csak valami kisebb. Egy kérés: ne Cena kopogtassa először.

   Kedvelés

 5. Ilyen pokoli jó adás a WWEben nem volt évek óta mint itt az NXTben a Takeoverek szoktak lenni.
  Kb itt is ki lehetett számolni ki győz de mégis más .2:2 nél evett az ideg hogy mégse Bayley nyer,de utólsó pillanatban mégis.jól kiszámolták.
  Nembánnám ha innen senki nem menne át a WWEbe mert akkor nekik annyi,megalázás,jobberkedésben lesz részük,hogy az ott lévő söpredék pankrátorokat felfuttassák.Aki nem nyal Vince papának annak lőttek akármekkora tehetség.Mi lett Kalisto,és Nevilleből akik elkápráztattak látványos mozdulataikkal.Samy Zayn is jobberkedés közben sérült meg,kitudja mikor térhet visza.és még sorolhatnám a neveket.

  Kedvelés

 6. A mostani NXT női divízió simán helytállna a WWE main rosterben, ez a mostani 30 perces Iron Man meccs is bizonyítja….hihetetlen, mekkora meccs volt….és Hunter nem véletlenül akarja az NXT-t jobb szintbe hozni….összességében bármikor egy ilyet nézek meg, mint egy fos PPV…..

  Kedvelés

 7. Gable lesz az új Kurt Angle. Az a Chaos Theory amit adott Corbin-nak az kegyetlen jó volt. Elvileg kapni fognak push-t, ilyen jó meccs után 😀

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek