WWE NXT TakeOver: San Antonio – Előzetes

20170125_nxttakerover_tunein_sat-f2910339beabe8616315f5c86663f180

Ma este, magyar idő szerint pedig vasárnap hajnali két órától kerül megrendezésre a 2017-es esztendő első TakeOver adása, ami a Royal Rumble-t hivatott felvezetni. Az NXT legjobbjai ezen az estén is bizonyíthatják, hogy bármikor képesek felvenni a versenyt a Main Roster-rel, ami a színvonalat illeti. A következő sorokban előrevetítjük, hogy milyen összecsapások várnak ránk az este folyamán.

ANDRADE “CIEN” ALMAS VS. RODERICK STRONG 

c2gkq2dwgaezvvc
Lehetőség a kitörésre

Andrade egész jól működik, s talán a közönség is jobban tud alkalmazkodni hozzá mióta Heel Turn-t vett. Ez mondjuk a stílusa miatt is logikus volt, és hát egyelőre minden tekintetben bejött. A mexikói legutóbb Brooklynban kapott lehetőség egy TakeOver Card-ján, de akkor egyértelmű vereséget szenvedett Bobby Roode-tól. Mindenképp egy új kezdet ez Andrade számára, hisz egy győzelem esetén pár hónapon belül akár övközelben is találhatja magát. A lendülete jelenleg igen komoly, ezt készül megtörni Roderick Strong, aki látszólag nem tulajdonított túl nagy jelentőséget annak a kihívásnak, amit Andrade intézett hozzá. Roderick-nek egyetlen célja van: megnyerni az NXT Bajnoki övet. Nos, ehhez teheti most meg az első lépést azáltal, hogy megveri mexikói ellenfelét. A győztes személye vélhetően az lesz, akivel komolyabban számolnak hosszútávon.


TYE DILLINGER VS. ERIC YOUNG 

c3d3tijucaac06h
A búcsúmeccs?

Tye esetében az a legnagyobb kérdés, hogy ez lesz-e a búcsúmeccse, amivel elköszön a sárga kötelektől. A papírformának megfelelően Young győzelme borítékolható, amit követően a korábbi TNA világbajnok komolyabb vizekre evezhet.


ASUKA (C) VS. PEYTON ROYCE VS. BILLIE KAY VS. NIKKI CROSS – FATAL 4 WAY MATCH FOR THE NXT WOMEN’S CHAMPIONSHIP 

15877015_1046488525496393_8675224426226122752_n
Új bajnokot avatunk?

Asuka úgy érkezik meg ebbe a meccsbe, mint az NXT történelmének leghosszabban regnáló bajnoka. Ha mindez nem lenne elég, tetőzhetjük azzal, hogy a Japán hölgy továbbra is veretlen, ami nagyon komoly fegyvertény. Valószínűleg utóbbi szempontjából kellett a Fatal 4 Way küzdelem, hiszen e csata szabályrendszerének köszönhetően a bajnoknak nem kell elszenvedni se tust, se feladatást ahhoz, hogy elveszítse a bajnoki övet – vagyis – Asuka úgy bukhatja az övet, hogy továbbra is veretlen marad. Ő annyira kilóg ebból a mezőnyből, hogy hamarosan a Main Roster-en találja majd magát, de előtte még le kell adnia az övet, lehetőleg anélkül, hogy gondosan óvott karaktere ne szenvedjen csorbát. A stafétabot átvételére ebben a felállásban természetesen Nikki Cross a legalkalmasabb, aki Heel karaktere miatt hosszabb távon Ember Moon-nal feudolhat majd a címért. Meglátjuk, hogy lesz-e trónfosztás..


#DIY (C) VS. AUTHORS OF PAIN – NXT TAG TEAM CHAMPIONSHIP MATCH 

c3dzwvtuoaai1fj
Nehéz feladat, de nem lehetetlen

Nehéz feladat, de nem lehetetlen, ami a címvédő duó előtt áll. Gargano és Ciampa a tavalyi év talán legjobb Tag Team meccsét követően hódították el az öveket. Ugyanezen az estén, Paul Ellering tanítványai megnyerték a Dusty Rhodes Tag Team Classic-ot, így egyenesen következett, hogy ők lépnek a kihívói státuszba. Az Authors of Pain továbbra is veretlen, tavaly júniusi debütálásuk óta tartják ezt az elképesztő teljesítményt. A két csapat már összecsapott a közelmúltban, mégpedig a Tag Team Classic elődöntőjében. Akkor Gargano és Ciampa nagyon közel járt a sikerhez, de Paul Ellering elterelte a bíró figyelmét, miközben a Revival tagjai Gargano-ra támadtak. Ha az aznapi teljesítményt képes lenne átmenteni a bajnokok duója, akkor mindenképp jó eséllyel pályáznak a címvédésre. Egyelőre viszont az számít papírformának, hogy a megállíthatatlannak tűnő monster páros elnyeri az NXT Tag Team öveit.


SHINSUKE NAKAMURA (C) VS. BOBBY ROODE – NXT CHAMPIONSHIP MATCH 

c3d3ctruyae1xez
A legnagyobb meccs?

Az NXT történelmének legnagyobb money meccse – így vezetik fel Shinsuke Nakamura és Bobby Roode küzdelmét a TakeOver főeseményére. Roode veretlenül – két TakeOver győzelemmel, valamint egy kihívói jogérrt zajló Fatal 4 Way megnyerése után – érkezik meg San Antonio-ba, mint a legrangosabb cím első számú kihívója. A bajnok NXT-s mérlegét egyetlen csata csúfítja, mégpedig a sokáig emlékezetes torontói címvédés Joe ellen, amin végül elbukott. Nakamura viszont hazai környezetben, Japánban visszaszerezte, majd Ausztráliában megvédte az övet, így ő érkezhet bajnokként erre a TakeOver-re is. Hatalmas összecsapásra van kilátás, és itt aztán bármi megtörténhet. Roode győzelem, amit követően Nakamura-t akár már a Rumble-ben is láthatjuk.. Egy vitatott Roode győzelem, ami előkészít egy újabb mérkőzést köztük.. Sima Nakamura címvédés.. Tényleg minden elképzelhető. Roode ígéri, hogy az NXT Championship végre GLOURIUS lesz – míg Nakamura fogadalma, hogy az igazán GLORIOUS pillanat az lesz, mikor lerúgja majd Bobby fejét.


Az este folyamán szerepet kaphat talán Chris Hero, Hideo Itami, valamint a korábbi Tag Team bajnok Revival is.

Kezdés:

  • KickOff: 01:00 
  • Main Card: 02:00

Egy gondolat a(z) “WWE NXT TakeOver: San Antonio – Előzetes” című bejegyzésnél

  1. Hangulatos Takeovernek nézünk elébe. Tippjeim a következők: Roderick Strong, Eric Young, Nikki Cross, Authors of Pain vagy maradnak bajnokok Garganoék( ez a tag team címmeccs kétesélyes) , és végezetül Bobby Roode ( bár van egy olyan sanda gyanúm hogy Chris Hero ( Kassius Ohno) tiszteletét teszi meccs közben Nakamura kárára). Ennyi volna a mondani valóm. Have a nice day! 😉

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek