WWE NXT TakeOver: Unstoppable 2015. május 20.

NXTTO_UNSTOP_Photo_003-4208177207Orlando, Florida. Végre elérkezett az újabb TakeOver, az Unstoppable. Máris kezdődik az első mérkőzés az NXT cím kihívói jogáért, ami mégsem egy Triple Threat lesz, ugyanis az adás előtt Itami rotátorköpeny szakadást szenvedett.

Tyler Breeze vs Finn Bálor (NXT Bajnoki cím kötelező kihívói jogáért)

Az arénába szemrevaló modellek érkeznek, kezükben iPhone-nal. Hirtelen megjelenik Tyler is, aki mindegyik lánnyal szelfizik, majd az egyiktől el is kéri a mobilt. A látványos bevonulás után megnézzük mi is történt Itami-val, majd érkezik Finn, szintén káprázatos belépővel, magával hozva a sokszor emlegetett démont is. Nagyszerű mérkőzés volt, ahol Bálor tudta értékesíteni a Coup de Grace-t egy Drop Kick után, így ő a mérkőzés gyéztese és az első számú kihívó.

Az első meccs után a Trónok Harca sztárja, Hafthor Bjornsson került a kamerára, aki a közönség soraiban áll, mellette pedig Stephany ül. Ebből még lesz valami üzleti dolog?

Emma & Dana Brooke vs Charlotte & Bayley

NXTTO_UNSTOP_Photo_010-2059522252Emma-nak Bayley-vel volt baja, Dana-nak pedig Charlotte-tal, így csapatként társulva próbálták megoldani ezt a problémát – sikertelenül, mert a Natural Selection után Rick Flair lánya kopogtatta Emma-t. A győztes team tagjai a mérkőzés után megölelték egymást.

Rhyno vs Baron Corbin

NXTTO_UNSTOP_Photo_018-1947883774Az egyik talán legjobban várt meccs ez, ahol a két megállíthatatlannak vélt erő csap össze egymással. De vajon ki lehet a az egy aki elsöpör mindent és mindenkit? Hosszú volt a küzdelem, nehezen tudtak felülkerekedni egymáson, mert mindig jött a fordítás. De végül az End of the Days betalált, ami után Rhyno már nem tudott kirúgni háromig.

A RAW-ra tekintünk, ahol Kevin egy Powebombbal elintézte John Cena-t, akivel meg is fog küzdeni a közelgő Elimination Chamber-en. Az élő képeken az öltözőben interjúolják meg a bajnokot, aki elmondja, többet ér az ő címe, mint a US cím – a közönség ezt meg is tapsolja. Nem ígér sok jót Sami-nek, se Cena-nak, se Bálor-nak.

Enzo Amore & Colin Cassady vs Blake & Murphy (NXT Tag Team Championship)

NXTTO_UNSTOP_Photo_028-1597442877A bajnokok érkezése előtt Enzo-ék megígérik, hogy győznek, majd ismét jellemzik Blake-éket: S-A-W-F-T…..SAWFT!!!! A mérkőzést mondhatni Big Cass-ék irányították, ameddig meg nem jelent Alexa Bliss, aki megtámadta Carmella-t, megzavarván a küzdelmet. Később, mikor a bíró épp nem figyelt, a Certified G-t is megtámadta. Így a tag team övek birtokosa továbbra is Blake és Murphy.

Becky Lynch vs Sasha Banks (NXT Women’s Championship)

sg-nxt_unstop_divas_052015revIlyen női mérkőzést évek óta nem láthattunk a mainben a “nagyoktól”. Nem egy 5 perces cicaharc volt, aminek a közönség is hangot adott: “this is wrestling”. Rengeteg fordítás, szép mozdulatok, mint egy Suplex Becky-től, mire a publikum Lesnar-ra utalva: “Suplex City B*tch!” Mikor a kihívó a kötélen volt, a Bo$$ lerántotta onnan és végül jött a Bank Statement, amiben Ms Lynch kénytelen volt kopogni. NXTTO_UNSTOP_Photo_033-3523142644A meccs után Becky a kötél mellett ült és zokogott. Ez érthető, hisz mindenét feltette ezért a címmérkőzésért. Az egész életét arra áldozta, hogy eljusson ide az NXT-be, és most elbukott. De a publikum az ő nevét skandálja, ez jelent számára némi megnyugvást. A bíró felsegíti, a lány körülnéz. Mindenki tapsol, vagy az ő jelét mutatja, miközben a nevét ismételgetik. Felemelő érzés lehet még ebben az állapotban is.

Sami Zayn vs Kevin Owens (NXT Championship)

NXTTO_UNSTOP_Photo_044-14409872És akkor elérkezett a főmeccs. Igazából maga a mérkőzés nem tartott túl sokáig, mert Sami ismét kapott egy Power Bombot a ring szélére, ami után képtelen volt folytatni. Jöttek a bírók, majd egy orvos, de KO támadott, ahogy ígérte korábban. Zayn arra sem volt képes, hogy a kezével védje magát, de a bajnokot ez nem izgatta, csak jött és ütött, rúgott. A rámpáról visszarángatta a kötelek közé, ekkor érkezett William Regal. A GM úgy tűnt hatott rá, már elsétált volna, de újra támadott. Ekkor Regal közbeavatkozott, de KO őt is elkapta. Hiába, ő az új Beast, számára nem léteznek szabályok. Hogy bizonyítsa, egy acélszéket hozott. De csak egyszer volt képes lecsapni, mert megszólalt egy zene… Az arénába nem más érkezett, mint Samoa Joe!NXTTO_UNSTOP_Photo_046-4006969788 “Samoa’s gonna kill you!” A két fenevad egymással szemben (“holy shit!”), majd a bajnok jobbnak látja lelépni. Kevin félelmét leplezve magasra emeli címét, de Samoa lép egyet, mire Owens gyorsít a tempón. A közönség rákezd: “Thank you Joe!” A bajnok még egyszer visszajön, de ismét megtorpan. Odakiálltja a TNA szupersztárnak, hogy csak azt tette, amit kellett.

Fekete “CM Pityesz” István

12 című bejegyzés “WWE NXT TakeOver: Unstoppable 2015. május 20.” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. már értem a rajongásotokat, ezek a meccsek többségében tényleg verték a main roster produktumát. igaz páran egy kissé kiforratlanok, de a hiányosságokat bőven pótolják bevállalóssággal és izgalommal. (csak ezt a szelfizős modellfiú gimmiket nem értem a felmosófejjel a lábszárain.)

  Kedvelés

 2. Bárcsak lenne egy Samoa Joe vs Kevin Owens vs Brock Lesnar a Wrestlemania 31-en.Így valóra cálna egy álmom.Régi beast vs új beast vs TNA beast 4ever!

  Kedvelés

 3. Nxt pls

  Az adás megint hozta a magas színvonalat, bár a többi meccs alatt volt egy kicsivel a rhyno corbin, de így is élvezhető volt

  Balor vs Breeze

  Balor bevonulását élőben megnéztem volna az az ováció amit kapott :D.A meccs jól el volt találva Balor használhatna új mozdulatokat a változatosság kedvéért, de így is a kedvencem.Meglepett, hogy Breezet is éljenezték, és az is, hogy meglépték azt, hogy Balor kirúgjon Breeze finisherjéből. Nxtben ritkán látni ilyet.

  A díva meccs NXT hez képest átlagos volt , a main diva meccseket magasan felülmúlta.

  Rhyno – Corbin

  Ez nem érte el a többi meccs színvonalát, bőven használhattak volna több mozdulatot. Rhynot sajnálom amiért ilyen szerepe van, remélem nem csak itt fog jobbolni hanem felkerül a mainbe is valami jó storyval.Sosem tudom eldönteni , hogy Corbin tényleg csak 1 mozdulatot tud vagy csak nem hagyják neki a többit használni – ezért kár lenne mert sem karakterben sem máshol nem halad sehova.

  TT

  Nekem tetszett , végre Blissnek írtak valami storyt nem csak úgy lóg a levegőben.

  Diva

  Nekem nagyon tetszett, PPV színvonalú meccs amely utoléri a férfiak meccseit.

  NXT championship

  Eléggé jó volt a meccs vége nem tetszett, de ami utána történt az igen. Joe ittvan és beszáll a fő storyba , bár nem tudom akkor Balorral mi lesz, mégis csak ő a number one contender,de nem tudom , hogy vonják be a storyba.És ne felejtsük el,hogy Uhaa is ittvan és nemsokára debütál.

  Kedvelés

  1. Teljesen megértem 😀 Bár nem értem mit keres itt. A mainben lenne a helye. De mégis jó, hogy itt van, mert itt a legjobb lehet, fent pedig tönkretennék.

   Kedvelés

   1. Hát igen.WWE legendákat győzött le, így az lenne a minimum, ha wwe whc legyen valamikor.Bár szerintem egy TNA legendát(mert már ilyen fiatalon is legenda)nem nagyon fog Vince push-olni.>:(

    Kedvelés

  2. nálam még mindig KO a kedvenc, de amúgy ja a main-ben Joe-t tönkre tennék…. van egy olyan érzésem hogy KO is 20 percig veri majd szenát, aztán hop, AA és nyert szena…. bár remélem nem lesz igazam és KO pusztitást fog rendezni 😀

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek