WWE NXT 2014. december 18. – Eredmények és videók

NXT_255_Photo_01-2745630648

Full Sail University, Orlando, Florida. A közönség ismét felpezsdülve várja a másodosztály showját.
Mert ez itt az NXT ismét az összefoglalók között.

Máris érkezik Adrian Neville, a volt NXT bajnok. A tömeg azt skandálja „Thank you, Neville”. A pankrátor szerint most Sami-nek is itt kellene állnia. Bár Adrian vesztett, s szerinte is a jobb nyert a TakeOver-en, karrierje eddigi legjobb meccse volt. Utóbbit a közönség is megerősíti: „That was awesome!”. Zayn valóban megérdemli, hogy birtokolja a címet. A volt bajnok szeretné, ha Sami most végigsétálhatna a rámpán, be a ringbe, ahol magasba emeli kezét és ünnepelnek – de ez lehetetlen. Mert ma a bajnok nincs jelen, köszönhetően Kevin Owens-nak. Neville kihívja szorítóba a pankrátort, aki kegyetlenül elbánt az NXT címének birtokosával. Kevin már kezdte volna de riválisa megszólalt: „Először is, mielőtt ott folytatnád, ahol legutóbb abbahagytad: az gyalázatos volt….. meg volt a lehetőséged bármi másra, de te mégis ezt csináltad. Szégyen….. Nem is találok rá szavakat…..” „Nem jutsz szóhoz? Nem is nagyon izgat, mit akarsz mondani, mert számomra jelentéktelen a véleményed. Tudod mi érdekel engem? Hogy végre – mag elé mutat – itt lehetek! A tény, hogy Sami Zayn nem lehet itt, miattam! Nincs veled problémám, de egy okkal jöttem ide. Hogy az abszolút csúcsra jussak. És ezért átgázolok bárkin és mindenkin, szóval ha neked bajod van velem, akkor nekem is veled. Harcot akarsz? Megkapod…..”
Devin készít riportot Beckyvel, aki épp a meccsére készülődik. A lányt arról kérdezi, ami a Revolution-ön történt. „Mi a magyarázata ennek a viselkedés változásnak?” A díva viszont úgy gondolja, semmi sem változott körülötte, csak ép Sasha-nak köszönhetően felnyílt a szeme. „Végre rádöbbentem, hogy a mosoly és a móka nem segíthet, ha heteken át folyamatosan kikapok. Rádöbbentem, hogy ha bármit is el szeretnék érni akkor az egyetlen akire támaszkodhatok, magam után természetesen, az Sasha Banks.”
Közben a kommentátorok bejelentik: William Regal kiírt egy mérkőzést Adrian Neville és Kevin Owens között.

Becky Lynch vs Bayley

A mérkőzést Becky nyerte, mikor ellenfele feladásra kényszerült.

Bull Dempsey vs Egy helybéli kihívó

A „küzdelem” eredménye azt gondolom, mindenki számára egyértelmű. Körülbelül mikor egy Lada találkozik a buldózerrel….. 😀 De nincs sem ok sem idő az ünnepre, mert érkezik Baron Korbin!

Baron Korbin vs egy helybéli kihívó

Itt sem az a kérdés ki nyert, hanem az idő: 14 másodperc!!!!! A győztes távozna de még Bull a rámpán van. Meglöki Baron-t, majd elmenekül.

Enzo Amore & Colin Cassady (w/Carmella) vs The Asccension

Az Illuminátusok nyerték a mérkőzést, akik mikrofont ragadtak: „Két éve bizonyítjuk már, hogy mivagyunk a legjobbak itt az NXT-ben. Így ezután, ami a múltheti TakeOver-en történt, nyugodtan mondhatjuk, csak a kezdők szerencséje volt. Mert Finn Bálor és Hideo Itami! Még mindeketten ittállunk és lélegzünk. Ennek a háborúnak pedig, még messze nincs vége….. Hideo! Finn! Legközelebb ha találkozunk el fogtok bukni! Mi pedig felemelkedünk!”

Adrian Neville vs Kevin Owens

A mérkőzésnek kiszámolással lett vége. Kevin viszont itt nem állt le: egy Power Bomb-ot adott ellenfelének a ring szélére. Ez az ember nem is mer tiszteletet vagy kegyelmet. Talán egy új Brock Lesnar van születőben? Érdemes lesz követni az eseményeket. Vajon Neville is lesérül? Mikor tér vissza a bajnok? Talán jövőhéten választ kapunk…..

Fekete “CM Pityesz” István

4 című bejegyzés “WWE NXT 2014. december 18. – Eredmények és videók” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Nagyon jó adás volt akárcsak a többi én szeretném a superstars adásokat is leírással követni nemtudom ti hogy vagytok vele!

    Kedvelés

  2. Nagyon jó hogy már NXT leírás is van,nagyon bírom én is.Ezt a BaronCorbin karaktert nem értem csak, hogy mitakarnak kihozni ezekből a villám győzelmekből.Szerintem marhaság. Amúgy jó az egész, jóarcok vannak itt,soknak már a Main Eventen kéne szerepelni.Zayn már szerepelt de nem volt benne köszönet mert kikapott 2x is sajna.Pedig a nyugdíjas Kane helyett jobb lenne,aki már csak buzikat,meg háziállatot tud megverni.

    Kedvelés

  3. Joko neked mostani nxt rosterből ki a kedvenced? Nekem most Baron corbin. Nagy jövőre hivatott a srác szerintem. 🙂

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek