WWE NXT 2014. december 25. – Visszatekintés

NXT_256_Photo_01-1217479867

Az NXT ringjéből Renee Young és Corey Graves jelentkeznek. Az eheti show tulajdonképp egy visszatekintés lesz a 2014-es évbe. Persze friss mérkőzésből is akad: Sasha Banks szembenéz Charlotte-al az NXT Női Bajnoki címéért.

A visszatekintés Paige-el kezdődik. A lány egyértelműen a legdominánsabb Női Bajnok volt. Majd első alkalommal, mikor a RAW-on megjelent, máris Diva bajnok lett. Bo Dallas is képernyőre került, aki – bár lássuk be, tényleg nem sikeredett egy tömegeket megmozgató karakterré, ehelyett egy zavaró személyiség lett – a Bolievers-szel elindította karrierjét. És itt van Rusev. A bolgár/orosz pankrátor ma US Champion.

Ne feledjük azt se, hogy a WWE Network legelső műsora az NXT Arrival volt. A feltörekvők élőben mutathatták meg tehetségüket az egész Egyesült Államok előtt – hisz a Network akkor még csak ott volt elérhető. Ekkor lett az NXT Bajnoka Adrian Neville, mikor legyőzte Dallas-t. Ez volt egyben a legelső létra meccs az NXT történelmében.

A volt bajnok hazatérését is megmutatták. Adrian otthona Newcastle-ben, Északkelet-Angliában van. Mamája meglepődött, mikor fia ajtót nyitott. A volt bajnok körbevezett minket a városban. Megmutatja Észak Angyalát (The Angel of The North), majd a helyi football csapat stadionját – akik ki is érdemli a stadiont tehetségükért. Neville mindig is szerette ezt a sportot, ő maga is játszott. Később viszont jött a birkózás és a pankráció, és már semmi más nem is érdekelte. Nem hitték, hogy a helyi tornaklubból valaha is kitörhet, ám mégis, nézzük meg most, meddig jutott.

Reklám következik: a „Végső Fejezet” rekláma. A Royal Rumble-n Brock Lesnar megvédi bajnoki címét John Cena ellen.

Továbbra is Adrian a téma, valamint az új bajnok Sami Zayn és kettejük meccse két héttel ezelőtt a Revolution-ön. A mérkőzés után Kevin minden előzetes ok nélkül nekiment barátjának, Zayn-nek, aki nem volt képes a következő adáson megjelenni.

Ismét Take Over, mikor a Lucha Dragons megvédi címét az angolok ellen.

Most Corbin a téma. A feltörekvő közel sem másodosztályú, ellenfeleivel másodpercek alatt végez. Nagy karrier, de nagy bukás is állat előtte. Hogy mit kezd a Bull-lal, meghatározó lehet a jövője szempontjából. Igen, Dempsey. Az ő karrierje is szárnyal, akárcsak Hideo Itami-é, Finn Bálor-é, vagy az újonc Kevin Owens-é. Utóbbi azt üzeni az egész roster-nek, egy hét leforgása alatt kórházba küldte a bajnokot, végzett a volt bajnokkal, és ugyanígy tesz bárkivel és mindenkivel, aki az útjában áll.

De a többiekről se feledkezzünk meg: Paige, Dallas, akikről már esett szó; Emma, aki érdekes táncával új stílust teremtett; Summer Rae, akit eleinte Fandango oldalán láthattunk a profik között, már viszont aktívan Layla oldalán; Adam Rose, aki éjjel-nappal bulizik és annyi „édességet” fogyasztott, hogy állatokkal van konfliktusa; Rusev, aki a Bolgár Rémálomként lett ismert, majd Vladimir Putin-t képviselte, illetve képviseli a WWE-ben Lana-val karöltve.

Charlotte (w/Rick Flair) vs Sasha Banks (w/Becky Lynch) (NXT Women’s Championship)

A ring közepén Jojo, aki máris konferálja az érkezőket a ma este egyetlen meccséhez. Ez tulajdonképp egy rematch, hisz a Bo$$ már egyszer szembenézett a bajnokkal. Vajon most több sikerrel jár? És a mérkőzés közbeni reklámban hivatalos bejelentés, miszerint január 15-étől a SmackDown adások péntekről csütörtökre költöznek. A küzdelem során Charlotte megvédte címét, mert a lábsatunál Sasha kénytelen volt kopogni. Viszont Mercedes is kitűnően szerepelt, véleményem szerint kaphatna még egy lehetőséget, tekintve a Superplex-nek, amit bevitt a bajnoknak. Talán Bayley-nél is közelebb járt ahhoz, hogy legyőzhesse Rick Flair lányát.

Bárhogy is alakul az NXT címeinek sorsa, ez már 2015 kérdése, mert ez volt az év utolsó show-ja a másodosztály részéről. Tartsatok velünk jövőre is!

Fekete “CM Pityesz” István

Egy gondolat a(z) “WWE NXT 2014. december 25. – Visszatekintés” című bejegyzésnél

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek