WWE NXT 2014. október 30. – Eredmények és videók

NXT_247_Photo_03-2295566697

Az eheti NXT adása a floridai Orlandoból jelentkezik. Először Sami Zayn kerül képernyőre, akit Titus O’Neil zavar meg. Vajon a favorit képes lesz bosszút állni a veszteségekért, majd újra a
bajnoki címre koncentrálni?

NXT Tag Team Championship No. 1 Contenders’ Battle Royal

Öt tag mérte össze tudását. A szabályok értelmében ha valamelyik csapat egyik tagja is kiesik, akkora másik tagnak is el kell hagynia a ringet. A végső három csapatot English és Gotch, Enzo és Cassady, valamint az Ascension alkotta. Mikor Enzo-ék kiestek, megjelent Kenta, azaz Hideo Itami. Az illuminátusok nem figyeltek ellenfeleikre, így kiestek. A győztesek és az NXT Tag Team Championship kötelező kihívói: Aiden English és Simon Gotch. Hideo rárontott a vesztesekre, de most alulmaradt. Viktor és Konnor azt tanácsolták neki, jobb ha haza megy.

Emma vs Carmella

Staten Island Hercegnőjének ez élete eddigi legnagyobb meccse. Saját magát a mérkőzés előtt az NXT Hercegnőjének, és a ring legtüzesebb dívájának nevezi. A küzdelemben az új lány jól szerepelt, Emma feladásra kényszerült.

Bull Dempsey vs Justin Gabriel

Justin egyetlen eszköze a sebessége volt, de ez is kevésnek bizonyult a Bull ellen.

Baron Corbin vs Tony Briggs

Ötletem sincs hogyan, de ez a Corbin gyerek ismét villámgyors győzelmet aratott. Kitudja, talán csak mindig megette a spenótot. 😀
Marcus Louis vs Sylvester Lefort Louis úgy rontott korábbi tag team partnerére, mint legveszettebb ellenségére. Hamar szerzett győzelmet, s arca mint egy vérebé, mely bosszúra szomjazik. Mintha nem is a haját vesztette volna el. Hanem valamit mást, az alatt a koponyájában…..

Sami Zayn vs Titus O’Neil

Hosszú, nehéz mérkőzés volt, de Sami képes volt megszerezni a győzelmet. Ekkor azonban Tyler zenéje szólalt meg, aki mikrofonnal érkezett. „Komolyan azt hiszed, címmeccset kaphatsz, ha
legyőzöl olyanokat, mint Tyson vagy Titus? Nem számít kit kapsz. Ha kötelező kihívó akarsz lenni, azt kell legyőznöd, akit sose tudtál.” Jövőhéten Zayn egyéni küzdelmet fog vívni Tyler Breez-el.
Ezzel ért véget az NXT adása, jövőhéten is kísérjétek figyelemmel, mikor a favorit Sami Zayn szembenéz Breez-el.

Fekete István

Egy gondolat a(z) “WWE NXT 2014. október 30. – Eredmények és videók” című bejegyzésnél

  1. Nagyon köszönöm a leírást. Egyre jobban tetszik az NXT, lassan már normálisabb pankrátorok lesznek itt mint a WWEben.High flyerekből már is több van.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek