WWE NXT 2015. április 1. – Sami Zayn visszatér

NXT_271_Photo_01-4062307843Az NXT a WM után visszatért otthonába, a Florida állambeli Orlandóba. Az arénába nem más érkezik, mint a sérüléséből felgyógyuló szupersztár, Sami Zayn. A pankrátor örül, hogy újra itt lehet. Említést tesz az Abu Dhabi túráról is, de azt mondja, folyton csak Owens-en kattogott az agya. Szerinte ez a Kevin már nem az a Kevin akit ő megismert. Amíg távol volt kitervelte, hogy vághat vissza. A közönség azt skandálja, “billentsd valagba”. Sami élni szeretne a visszavágó lehetőségével az NXT Bajnoki Címéért, és igen akkor az lesz a cél, hogy jól valagba billentse Kevin Owens-t!

Rhyno vs helybéli kihívó

Rhyno mostanság nem tűnt fel az NXT adásain, viszont a House of Hardcore szervezetnél megmutatta mit tud. Itt nem volt nehéz dolga, a Gore után megszerezte a győzelmet. Mikrofont ragad: “Azért jöttem az NXT-be, hogy bejelentsek valamit. Az NXT Bajnoki Címéért jöttem! Mit akartok? (Gore! Gore! Gore!). Ezt hallgassátok! Sami Zayn, Finn Bálor és te is, Kevin Owens! Nem érdekel ki fog az utamba kerülni, mert a vége úgyis ugyanaz lesz: földbe lesztek döngölve a Gore-ral!!!!!!! Gore!! Gore!!”

Bayley vs Emma

Mióta Emma visszatért, egy kissé szúrósabb oldalát mutatta meg. A díva megpróbálta megértetni Bayley-vel is, hogy mókával és öleléssel nem viszi majd sokra, s ezt a tanácsát egy pofonnal erősítette meg; így jött létre a két lány mérkőzése. Eleinte nem nagyon ütötték meg egymást, csak birkóztak, de hamarosan elszakadt a cérna és jött egy Clothesline. Emma próbálta mondani Bayley-nek, hogy harcoljon, de ő nem nagyon szeretett volna, egy ideig még csak nem is védekezett. A meccset végül így is Bayley nyerte, kihasználva ellenfele figyelmetlenségét. Azonban nem ünnepelt, hanem odament Emmához. Váltott vele pár szót, majd távozott. Vajon megmenthetik még barátságukat?

A backstageben Devinnek nyilatkozott Becky. A dívát zavarja, hogy a TakeOver óta nem kapott lehetőséget a bajnoki címre, pedig a Fatal 4 Way többi két tagja már többször is szembenézhetett Sasha-val, sőt Alexa is kapott azóta lehetőséget. Úgy érzi neki is járna egy meccs, hisz azért jött az NXT-be – vagy ahogy ő hívja az “N-Becks-T-be” -, hogy bajnok legyen.

Blake & Murphy vs The Lucha Dragons

A mexikóiak RAW debütálásuk után most az NXT Tag Team bajnokaival nézhettek szembe egy tét nélküli küzdelemben. Most azonban nem jártak sikerrel, a Suplex és Frog Splash kombináció után Blake és Murphy megszerezte a győzelmet.

Ismét Devin és a backstage. A riportalany ezúttal Sami, aki nem tud válaszolni a kérdésre, mert Rhyno lép közéjük, aki figyelmezteti, hogy az NXT címéhez az út mögötte kezdődik.

Jason Jordan vs Tye Dillinger

A mérkőzésre azért került sor a korábbi Tag Team partnerek között, mert a február 25-i adáson a Lucha Dragons elleni meccsükön Jordan cserbenhagyta társát. Dillinger nem volt képes bosszút állni, az erőviszonyok hamar megvilágosodtak, Jason szinte felmorzsolta küzdelmük során.

Tyler Breeze vs Hideo Itami (2-out-of-3 Falls Match)

Ebben a mérkőzés típusban 3 “menet” van, amiből kettőt kell megnyerni a végső győzelemhez. Tyler most is Selfie Stickkel érkezett (“szelfibot”). Talán elfelejtették értesíteni arról, hogy be van tiltva ennek az eszköznek a használata sporteseményeken? A küzdelmet nem hiszem, hogy túl kellene magyaráznom, ugyanis a videó mindig magáért beszél, ahogy ezt múlt héten is írtam. Az első fall-t Hideo nyerte a Running Kick után. A második fall-nál a gong után Tyler képtelen volt lábra állni – legalábbis ezt játszotta el. Míg ellenfele a mérkőzésvezetővel vitatkozott, erőt gyűjtött és a Beauty Shot-tal megnyerte a a második felvonást. A harmadik menet már valódi, keményebb harc volt. Viszont nagy volt a kapkodás is, ami ahhoz vezetett, hogy mozdulatokat nem tudtak bevinni. Végül azonban sikerült egy újabb Beauty Shot Itaminak, így a harmadik fall és a mérkőzés győztese Tyler Breeze.

Ez volt az NXT eheti adása. Tartsatok velünk jövőhéten is, ahol talán Becky Lynch lehetőséget kap Sasha Banks ellen, ahol talán Crowe is megjelenik, ahol talán Rhyno Kevin Owens-t is figyelmezteti, és ott ahol a jövő kezdődik: az NXT-ben! Addig is véleményeket várunk a videó alatt hozzászólásban.

Fekete “CM Pityesz” István

14 című bejegyzés “WWE NXT 2015. április 1. – Sami Zayn visszatér” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Az a baj hogy Adrian Nevillet is csak úgy feldobták a mainbe minden elképzelés nélkül jó van meccselgessél csak címszó alatt miközben egy építhető karakterrel nem rendelkezik, promózni nem hallottam még.Az NXT-ben mutatott jópofizás aminél jelenleg Zayn is tart szerintem nem összetévesztendő egy karakterrel. Ha Punk nem lett volna Cenával karöltve mikrofonbajnok akkor
  ő sem jut ilyen messzire

  Kedvelés

  1. Ember, offold már magad!!!!! Senki nem kíváncsi az értelmetlen kommenteidre és videóidra sem. Ha neked ez a szint jutott az életben, legalább ne produkáld magad!!

   Kedvelés

 2. Az hogy valaki jó pankrátor jó in ringel az EGY dolog.Ahhoz ezeknek a szerintem baromi ügyes srácoknak a neve évekre fennmaradjon és álljon is mint main eventerek ahhoz kéne a KARAKTER. E tekintetben szerintem max Owens és Bálor állják meg a helyüket. Ha nincs meg mind a kettő, a másodikból is a testhezálló jó, időtálló, csavarható akkor biztos kukázzák bármelyiket mint main eventer.

  Kedvelés

  1. Mert a main rosterben kinek van karaktere? Lol. A másodosztályban rengeteg tehetség van, az inringük is fejlettebb, több mozdulatuk van. Ezek valódi pankrátorok. Fent pedig nyavalyás baby facek vannak, akikre a 10 évesek úgy tekintenek, mint megannyi szuperhősre.

   Kedvelés

   1. Az hogy az NXT-sek több mozdulatot használhatnak, még nem azt jelenti, hogy jobb pankrátorok is.
    Egyébként meg az általatok állandóan fikázott Daniel Bryan jelenleg a legjobb a WWE-ben. Csak Generico, KENTA, meg Steen van majdnem olyan jó, mint ő.

    Kedvelés

    1. Nem attól jobbak az NXT-sek, mert több mozdulatot használhatnak, hanem mert Vince nem szól bele minden dologba. De majd figyeld meg, Neville karaktere heteken belül tönkremegy a “nagyok” között.
     Bryan valóban jó, de nem kell neki mindent odaadni. Ez a WM győzelem pedig nem feljebb vitte az Interkontinentális Cím értékét, hanem Bryannel együtt a mid-cardba vonultak. A “legjobb” viszont közel sem ő. Az igazi tehetség Dean Ambrose. Ő nem egy szupersztár, hanem igazi pankrátor. A CZW-ben olyanokat vállalt, amiről Johnny fiú, meg a kis Daniel visszariadna és inkább az öltözőből csendben elbújva figyelnék a mérkőzéseket.

     Kedvelés

     1. Ambrose beteg karaktere volt a jó a CZW-ben,mert ő nem egy technikai zseni mint Bryan. Azt meg hogy ki hova bújna el, felesleges feszegetni, mert aki képes egy betörőt lefogni, amig a zsaruk kijönnek, az valószínűleg nem xarná össze magát egy hardcore meccstől.
      Amúgy azon röhögnék egy jót, ha Ambrose lejönne az NXT-be és Crow-al meg Drake Youngerrel csinálnának egy CZW groupot és lepusztítanának pár embert. 🙂

      Kedvelés

     2. Jesszusom, lejövök kommentet olvasni erre wata itt fájdítja a szívemet CZW reunion meccsgondolattal,,,,Bryant pedig én bevallom kelleténél jobban gyűlölöm, de ő már sosem lesz olyan jó mint régen. El lett mondva, nyaka miatt rengeteg mindent már nem vállalhat be, kész. Bár igen, Dean is lenyilatkozta nem egyszer hogy ráment az egészsége elég rendesen arra a három évére, viszont ha ennyire a modern pankrációt vesszük alapul akkor kétségtelen hogy Jonathan Good a legkarizmatikusabb előadó az egész wwe-ben. A legeslegarcpirítóbb mondatokat is elő tudta úgy adni, sőt még a 9,99 marhaságot is, hogy az élvezhető legyen. Daniel ezzel szemben a gyári semleges karakterben. Ringben hogy ki lenne jobb ha teljes fénykorukban és tökéletes egészségi állapotban lennének…nem tudnám megmondani, annyira nem ismerem a kecskét, de az biztos hogy amit most engednek nekik még abból is Ambrose variál sokkal de sokkal jobban és neki változik azért hónapról hónapra egy kicsit a movesetje, ami azért nem utolsó dolog.

      Kedvelés

     3. Nem annyira reunionra gondoltam DasOmen, mert a switchblade conspiracy 2 főből állt ugye (Moxley&Calihan), hanem arra hogy Drake Younger jelenleg NXT-s bíró. Ebből pedig durva dolgokat lehetne kihozni. Tipikus WWE logika egyébként Younger esete,ha nem vagy nagydarab vagy gyurmamatyi, nem vagy “jó” pankrátor. Jó példa erre Chris Hero, aki nem volt hajlandó gyurmázni, Triple H ki is baxta, pedig eredetileg ő lett volna a The Shield 3. tagja, nem pedig Reigns. Hero pedig fényévekkel jobb, mint Reigns…
      Bryanből pedig nem ártana képben lenni, mert 2005- től 2013-ig volt a világ legtechnikásabb pankrátora cím birtokosa és baromi jó meccseket tolt az indyben.

      Kedvelés

     4. A reuniont szimplán mint CZW-s arcok szerepeltetésére értettem. Switchbladeben amúgy is ott volt még Joe Gacy. Bíró bevonás pedig épp a múltkoriakban volt Dean szerepében, annyira reméltem hogy lenyúlják egyben a CZW-ben látott Ref Moxleyt, de aztán nem lett belőle semmi. A Shield na igen…nem hiába nem Romant képzelte el Punk tökéletes harmadik embernek. Bryant meg egyszerűen már megutáltam wwe-s gimmickje és kinézete miatt, ez tudom hatalmas hiba, dehát ez van. Jon elleni meccsei természetesen megvannak de azon felül semmi, amúgy is csak azon bánkódnék, hogy most miért nem olyan,,,,

      Kedvelés

 3. Iszonyat jó meccsek vannak állandóan NXT-ben. Viszont a legtöbb legjobbat nem mutatják nekünk sajna, mivel nem felvettek. Igaz egyedül Croweot csekkolom le, de még így is rengeteg retweetet látok például a Neville – Cesaro elviekben 10/10-es meccsről és hasonlók. Crowe is amúgy vagy már ötvenszer meccselt, csak abból két rövidet mutattak nekünk mindössze. Sajna ez van, ha még egy órát sem kapnak és mégis kell minimális sztorit is mesélni. Ámbár most szerződéshosszabbítás meg kérdéses, hogy hány fejlesztésinek jön össze, remélem a legtöbbjüknek, kár lenne értük. Ellenben main rosterből tudnék egy féltucat nevet mindennemű szánakozás nélkül kivágni és másik felet egy minimális átgondolás után,,,,,

  Kedvelés

  1. Viszont haladás ez az 53 perc is. Szerintem egy ideig nem megyünk vissza 50 alá 🙂
   Persze tényleg jobb lenne egy RAW hosszúságú adás, de örüljünk hogy egyáltalán engedik.
   Am Neville nem tudom meddig húzza a nagyoknál. A nevét már elvették, a karaktere is nyílt veszélynek van kitéve.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek