WWE NXT 2015. április 29.

NXT_275_Photo_02-1656952771Orlando, Florida. Az adás kezdetén Kevin érkezik a ringbe, aki Sami-t hívta ki, hogy befejezzék amit az előző adáson elkezdtek. Ehelyett Regal érkezett, az NXT GM-je. A bajnok még egyszer szólította Zaynt, aki ezúttal érkezett is.

William érti, hogy harcolni akarnak, így kiírja a meccset: az NXT TakeOver-en Sami szembenézhet K.O.-val a bajnoki címért. Owens erre így reagál: “Álljunk csak meg, harcolok vele, de szó se esett arról, hogy feltenném a címemet. Mivel érdemelne címmérkőzést? Mikor elvettem tőle, egy hónapig otthon ült….. Szembenézek Sami-vel a TakeOver-en, de szó se róla, szó se lehet róla, hogy a tét a bajnoki öv legyen.” Zayn szerint Kevin nem csak hogy akarja ezt a mecset, de szüksége van rá. Hisz akármit tett karrierje során az elmúlt 12 évben, a face neve is ott volt az övé mellet. KO bármit is tett eddig és bármit is fog ezután, ahhoz mindig köze lesz Sami-nek. “Mondhatnánk úgy is, Kevin Owens ott él Sami Zayn árnyékában…. Kev, neked szükséged van erre az árnyékra, így a harcra velem. De nem harcolok jutalom nélkül. Téged pedig nem neveznélek jutalomnak, hisz a jutalom az a cím a kezedben! Na mi lesz?” “Mit mondok? Harcolni akarok! Ez kell? Vedd el! Csináljuk! Most már boldog vagy? De tudd, hogy ez életed legnagyobb hibája!”

A backstageben Enzoék kerülnek Carmellával összetűzésbe, aki elhajtja őket. Leül a kanapéra, ahol Blake és Murphy társulnak hozzá, de őket is elhessegeti. Ekkor Alexa Bliss lép oda aki szerint jobb volna óvatosabbnak lennie…..

A képernyőn William irodája, ahol a GM Sami-vel egyeztet meccsének szerződéséről. Riley zavarja meg őket, aki még egy lehetőséget kér KO ellen. Regal szerint erre nincs szükség, nincs több alkalom, Alexnek magára kell nézni, mit művelt vele a bajnok. Zayn talál megoldást, aki felajánlja, hogy Riley nézzen szembe inkább vele.

Enzo Amore & Colin Cassady (w/Carmella) vs Blake & Murphy

NXT_275_Photo_04-2342564598Elég régóta van feszültség a két csapat között, aminek egyig fő oka Staten Island hercegnője, akinek a “szépfiúk” folyton udvarolnak, sőt ajándékot vettek neki, ami csak még jobban feldühítette Big Cass-t és a Certified G-t, akik most győzelmet arattak a bajnokok felett.

A szünetben láthattunk egy Baron Corbin promót, ami elég jóra sikeredett, talán tényleg ő lenne a “következő CM Punk”, ahogy többen is nevezik? Nos, videót vágni tud…

Bayley vs Dana Brooke

NXT_275_Photo_10-2513848238Dana két hete debütált az NXT-ben, amikor Blue Pants-cel küzdött meg, akit le is győzött, viszont a közönséget nem nyűgözte le. A publikum most is egyértelműen Bayley mellett van. Javában tart a mérkőzés, Dana kap egy Suplex-et, ellenfele a kötélen, mikor megszólal bevonulózenéje. Emma jelenik meg Bayley zenéjével és pólójában. Eltereli a lány figyelmét, közben Ms Brooke fordít és megszerzi a győzelmet a Fireman’s Carry Slam után.

A szünet után ismét William irodáját látjuk. Regal örömmel jelenti be, hogy a TakeOver-en lesz egy Triple Threat meccs az NXT címének kihívói jogáért Tyler Breeze, Hideo Itami és Finn Bálor között.

Hideo Itami vs Adam Rose

NXT_275_Photo_12-2077763202Adam visszalátogatott a másodosztályba egy mérkőzés erejéig. Bevonulásakor még úgy tűnt őt ünnepli a közönség, amit büszkén mutatott ellenfelének is. Azonban ahogy a zene elhallgatott mindenki Hideo nevét skandálta, aki viszonylag hamar nyerni is tudott igazi japán stílusban.

Becky Lynch vs Sarah Dobson

NXT_275_Photo_15-3854349089A női cím kötelező kihívója ezúttal a JCW univerzum egyik kedvencével (és egyik Tag Team bajnokával)  nézett szembe, akit jobban ismerhetünk, mint Crazy Mary Dobson. A végeredmény egyértelműen Becky győzelme, viszont meg kell mondjam hosszú idő után most először csalódtam egy NXT mérkőzésben. Véleményem szerint ebből többet is  ki lehetett volna hozni.

A backstageben Rhyno üzen Corbinnak. Elmondja, hogy őt az vezeti, hogy másoknak fájdalmat okozzon. De ő nem csak a múlt, hanem a jelen és a jövő is.

Alex Riley vs Sami Zayn

NXT_275_Photo_18-2601373596A meccs alatt Owens volt a kommentátorok vendége. Nem, nem fogom leírni a főmérkőzést, hisz ahogy mindig mondom: nézzétek meg videón 😀 Sokkal jobban átadja… A harcnak akkor lett vége, mikor KO ledobta a fejhallgatóját és nekirohant Sami-nek, aki így DQ-val nyert. A közönség Power Bomb-ot akart látni. Először úgy látszott nem kapják meg, mert Kevin elsétál. De visszafordul, elkapja ARy-t és levágja a ring szélére egyenesen a srác gerincére.

Az adás végére egyedül a bajnok marad talpon, előtte két szupersztár is hever a földön. Vajon képesek lesznek megállítani Kevint?

Fekete “CM Pityesz” István

9 című bejegyzés “WWE NXT 2015. április 29.” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Gyerekek, nem lehetne a videókat fentre rakni? Mert így ha nem akarom is néha megakad a szemem olyanokon, amik után nincs nagyon kedvem megnézni az adást. Ha ez nem lenne nagy változtatás megoldható lenne?

  Kedvelés

 2. “”Baron Corbin lenne a “következő CM Punk.””….Ez vicc? én még nem hallottam a hangját.CmPunk meg köztudott hogy mindenben a legjobb volt,még a kommentálásban is.:) Ennek a senkinek egyszerűen nincs inringje,Punk meg a legjobbak között volt ebben is..

  Kedvelés

 3. Owens, a leghitelesebb bajnok ennél az egész cégnél… Remélem még jó ideig engedik neki, hogy adja magát, és nem dobják fel a RAW-ba valami undorító rollins-karakterrel…

  Kedvelés

  1. Richard Iron teljesen igazad van. De én tudod mire vágyom haver. Elmondom neked: Kevin Owens( champion) vs Rhyno vs Baron Corbin. Ez az álommeccsem. Hármójukat összerakni egymás ellen az NXT Címért egy No holds barred triple treeth meccs keretein belül. 😉

   Kedvelés

   1. Nem rossz az alapgondolat, de ez addig nem következik be, amíg a mostani generációt (Zayn, Itami) fel nem küldik a main Roosterbe. Én Crowe-t is betenném, különösképpen hogy ő pont a többszereplős meccseken tud nagyot alkotni.

    Kedvelés

     1. Bálort valószínűleg hamarosan fölküldik a main rosterbe. A house show-kon is egyre többet szerepel (ugye nálunk is járt), van múltja, ő megérett arra, hogy fönt bunyózzon.

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek