WWE NXT 2015. augusztus 12. – Corbin tud beszélni

NXT_291_Photo_06-1043552422Orlando, Florida. Még tovább feszülnek az idegek a TakeOver: Brooklyn előtt alig több, mint egy héttel. Az adás William Regal nyilatkozatával kezdődik. Azt mondja, nem szeretne eleget tenni Kevin Owens követeléseinek, de Bálor azt mondta bármilyen körülményben megvédi a címét. Mivel ez lesz az NXT történelmének legnagyobb eseménye, a legnagyobb publikum előtt, ám legyen: Finn Bálor (c) vs Kevin Owens egy létrás mérkőzésen a bajnoki címért. Ezután mindkét pankrátornak sok szerencsét kívánt.

Tye Dillinger vs Solomon Crowe
NXT_291_Photo_02-962501823Igen, Crowe végre megjelent az élő show-n, mégis azt mondjátok majd bár ne tette volna… Adott egy CZW legenda és egy tehetségtelen pankrátornak nevezett élőlény, aki azt hiszi ő a tökéletes 10-es. Mérföldekben mérhető a két fél tehetsége közti különbség. Szerencsére nem adta magát túl könnyen Solomon, és az sem kérdés kinek fog jobban fájni a nyaka mikor felkel másnap reggel. Végül Tye mégis bevihette a térdesét amivel megszerezte a győzelmet.

Egy korábban készült felvételt mutatnak be, amiben Zack Ryder megkéri tag team partnerét, hogy ne hívogassa éjszaka, mert ő akkor alszik.

Baron Corbin vs Axel Tischer
NXT_291_Photo_08-3649795489
A rövid mérkőzés teljes ideje alatt ment a “Corbin, borin'” skandálás, de hamar jött az End of the Days és a Lone Wolf megszerezte a győzelmet. Most viszont olyat láthatunk, mint soha ezelőtt. A srác mikrofont kér!!! Vajon beszélni is tud?
“Szórakoztok velem? Mindig ez történik… Ha a kötelek közé lépek, uralom a ringet. Maga vagyok az üzlet. Bárki a szorítóba lép velem, ugyanaz a már kissé fárasztó sztori. Senki nem kerülheti el a végnapjait…” Ismét elkapná az előtte heverő Axel-t, de érkezik Steve Cutler abban a reményben, hogy ő megállíthatja Baron-t. Erre ő kapja az End of the Days-t. “Ahogy mondtam,” – kirugdossa a két pankrátort a ringből – “senki sem kerülheti el a végnapjait! legyen az bárki is!” Ekkor Samoa Joe zenéje szólal meg. A szupersztár azt mondja le van nyűgözve ettől az uralkodni vágyó figurától. Azért jött ki, mert hallotta Corbin kihívást szeretne. Joe azt ígéri, ilyen lenyűgöző dolgot vele nem tud majd tenni. A Lone Wolf reagál: “Bárkivel megcsinálom, ebben te is benne vagy.” A volt TNA-s mivel úgyis itt van, felajánlja, tegye meg vele most. “Pont most. Persze, hogy most akarnád. Most intéztem el két srácot. Csinálhatjuk, csinálhatjuk, de nem most.” Na nem mintha Corbin megijedt volna, vállával meglöki a nagydarab Samoa-t, aki visszatámad, erre a Lone Wolf egy ütéssel leteríti. Joe azonban talpon van fél pillanaton belül. Ismét padlón, most csak nehezen áll fell onnan. Jönne az End of the Days, de Samoa hárít és altató fogás!!! Corbin elájul, és amire soha nem volt példa: nem képes elhagyni a ringet.

Tyler Breeze videóját láthatjuk, amiben megköszöni az NXT GM-jének, hogy nem okozott neki csalódást az ellenfele kiválasztásánál. Így ő lehet a felkelő nap arca.

Finn Bálor vs Marcus Louis
NXT_291_Photo_14-3374713035Nem, nem Baraka szabadult ki a Mortal Kombat-ból, ez csak Marcus egy félresikerült, torz karakterrel. A bajnoknak nem volt ellenfél a szörnyszülött, mégis látványos meccset hozott, majd a Coup de Grace után kopogtatta Louis-t.
Finn távozna, de KO kapja el a rámpán. Nem képes azonban rávágni a ring szélére, sőt a Bajnok belelövi a kordonba amit ki is borít. Báror a kötelek közt támadja Kevint, de az felkapja és Pop-up Powerbomb!

A backstageben a Vaudevillains-t kérdezik arról, van-e valamiféle tervük Brooklynra, legyőzhetik-e a tag team bajnokokat, és mit kezdenek Alexa Bliss-szel? Az angolok azt állítják van tervük, mire az említett lány megjelenik és felpofozza őket.

Bayley vs Becky Lynch (NXT Women’s Championship No. 1 Contender’s Match)
NXT_291_Photo_15-3189848157A főmérkőzés idejére az NXT női bajnoka csatlakozik a kommentátorokhoz. A narrátorok talán kicsit túlzásba is estek Snoop Dogg unokatestvérének fogadtatásával.
Mint mindig, most is látványos volt a másodosztály dívameccse, igazi főesemény színvonal. Mindkét lány megérdemelné a lehetőséget a Bo$$ ellen, most azonban Bayley kapta meg az alkalmat miután Becky-t két vállra fektette.
Az adás végén Sasha magasra emelte a címét, jelezve még mindig ő áll a női részleg élén. Vajon így lesz azután is, hogy augusztus 22-én a Barclays Center-ben egy időben egy ringben állnak a TakeOver Brooklynon, ahol a tét a bajnoki öv lesz?NXT_291_Photo_20-3848707857

6 című bejegyzés “WWE NXT 2015. augusztus 12. – Corbin tud beszélni” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Nem volt most valami jó adás, tudnak ők jobbat is összehozni, de még ez a nem jó NXT adás is picsázta az eheti Raw, SmackDown kombót, ami azért sokat elmond…. Corbinal végre kezdenek valamit, olyan unalmasak voltak ezek a 10 másodperces meccsei, hogy azt elmondani nem tudom, remélem hogy Joe ad neki 1-2őt, és végre nem az lesz hogy most itt kiszop Joe-tól, azt megint 1 hónapig 1 perces meccsek, mert annak már semmi értelme nem lenne…. ha eddig nem tudtuk most már biztos hogy KO kifog kapni a TakeOveren, nem véletlen az hogy most elvereték vele Bálort, valószínűleg az utolsó pusztítása volt az NXT-ben és a TakeOver lesz az utolsó meccse, remélem hogy azért egy brutális meccset összehoznak majd, a csajok meccse most egy kicsit laposabb volt, de azért nem volt rossz, valószínűleg Bayley fog nyerni, és Sascha is jön fel véglegesen, (Emma ,Charlotte, Becky, Sacha) nem semmi lesz Bayley skalp listája :D, csak tudnám hogy kivel fog feudolni majd a női ővért, mert olyan sok csaj mostmár nem maradt (Emma, Dana, Bliss, Eva Marie azt kb ennyi, sok választás már nem maradt 🙂 )
  Szegény Crowe, tisztára úgyanaz mint amit Deanel csinálnak, pedig ő is mekkora tehetség, azt ilyen noname embereknek lejobbol, ah…

  A TakeOver Brooklyn meccslistája:

  Kevin Owens vs Finn Bálor – NXT championship ladder match
  Tyler Breeze vs Jushin Thunder Liger – singles match
  Samoa Joe vs Baron Corbin – singles match
  Sascha Banks vs Bayley – NXT womens championship match
  Blake and Murphy vs The Vaudevillans – NXT tag team championship match
  Apollo Crews in ring debut (valami jobber ellen majd biztos 🙂 )

  megjegyzés:
  Rhynonak még nincs meccse, nem tudom hogy ott lesz-e, de jó lenne, szóval szerintem vele várható még valami, vagy az is lehet hogy Apollo épp ellene debütál, bár az túl meredek lenne :), a videókban Crowe -val edzett, szóval az is lehet hogy ellene 🙂

  Kedvelés

 2. Na megpróbálom nem Peppert ismételni. Crowe vonalat próbálom megérteni, illetve megértetni. Egyrészről itt van a Dean – Roman tesó vonal, ami most elég sanszos, hogy véget is érhet akár SS-en, vagy azutáni RAW-on, a hogyan kérdéses. Crowe műsoridő hiányában twitterre írta, hogy ezután a meccs után már nem fog a szabályok korlátozottjaként játszani. Ez lehet, sőt valószínű, hogy csak véletlen egybeesés, de mind Crowenak és Deannek -esetleg Romannek- kinézhet egy heel turn. Előbbi esetben szerintem minden informáltabb ember tudja, hogy milyen álom is válna valóra. Utóbbiban szerintem még hatalmasabbat robbanna, ha a heel Crowe jutna fel így a szinte semmiből mainbe és feudolna Deannel, azalatt heel turnt kényszerítve rá aktiválna feud végén az előbbi eset. Mondjuk ki. Így, hogy NXT-t nagyjából többen nézik, mint a Smackdownt, semmi meglepetés nincs abban, hogy ki fog felkerülni. Így közel nem ütnek akkorát a karakterek. Főleg mint látjuk, erősen levizezik őket, tehát még csalódunk is -Kevnek nem hagytak csak két viszonylag tehetségét megmutató meccset lenyomni, lányoknál pedig rendben, hogy szintfejlődés, de semmi emlékezetes, Neville teljesen beszürkült, Dragons…őket pedig szépen lenyomták, Felemelkedéssel együtt-. Most felhozni egy heel Croweot, tagbe rakni egy heel Ambroseal,,,,, Shielf felbomlása óta nem csapnának ekkora hullámot ebbe a posványba.

  Corbinos rész olyan elmegy. Nem követtem Joe munkásságát NXT előtt, de nem érzem úgy, mintha most kitűnne kicsit is, persze remek színvonalat hoz, de tudtommal úgy jött ide, mint a TNA legjobbja. Pont egy Baron ellen hozna egy emlékezetes zúzást? Én nagyon remélem.

  Marcust én egyre jobban megkedvelem. Most sokkal komolyabban vette a karakterét, főleg az a kúszás még a bevonuláskor szerintem egész borzongató volt azzal a fejjel, tényleg, mint valami lábnélküli zombi. Rengeteg potenciált látok benne, továbbra is tartom, hogy öreg Kaneünknek kéne majd a menedzserének lennie, úgy a vörös szörny is méltó módon vonulhatna vissza, nem csak életművel, hanem átadott stafétabottal is.

  Múlthéten láthattuk Charlotte valószínű utolsó NXT meccsét, most Beckyn volt a sor, szépen lehozták mindketten. A Boss vs Beckyt nem verte, bár azt nálam eddig még semmi. Jól koreografált volt, nem volt bent sok üresjárás, nem láttam, hogy lassítanák az egészet -nem úgy, mint a main rosteres meccsekben-, Flair után Lynch is méltó módon távozott a fejlesztési részlegtől.

  Kevés meccs van kiírva a Takeoverre, de már így is iszonyatvárós. Nekem mint viszonylag zöldfülű nézőnek kívánatosabb az NXT gálája, úgy hogy tényleg nagyjából 4 meccs van eddig bejelentve, semmint a nagyoké. Igen-igen, Taker, meg Lesnar, meg egy elég állatságosnak ígérkező 9 emberes díva meccs, nomeg egy Kevin – Cesaro, de még mindig NXT-ben van a tűz. De hát csak magamat tudom ismételni, elég a zenei aláfestéseknek a címét megnézni és látszik, hogy ki mit képvisel. Big Summer vs We Like it Loud. Még csak meg sem kell hallgatni. Utóbbit mondjuk ajánlom.

  Kedvelés

  1. az egész internet tele van ezzel a Dean vs Roman turn kérdéssel. sokan SS-re várják, vannak akik későbbre, én meg már hiszem ha látom. 😀 már csak azért is mivel túl sokan várnak erre, dafke nem játsszák meg. ezúttal én vagyok szkeptikus. osztom a gondolataidat de sanszosan wishful thinking…

   Kedvelés

   1. Sajnos én is inkább reménykedő semmint reális szemmel írtam, vagyis ujjal. No nem azért mert lehetetlen lenne, hanem mert a jelenlegi üzletpolitika az, hogy a kiégés utáni kiégést is megvárják, és csak akkor fog történni valami. Elég csak a Seth face turnre gondolni, eredetileg már most SS-en jött volna a HHH vs Rollins, most meg már azt hallani, hogy minimum következő Wrestlemaniára tolták ki. Smackdown a tökéletes példa, a RAW méginkább lebutítottabb, történetek, célok és értelem nélküli verziója, hogy nagyjából egy hétre csak egy adást kelljen összehozni,,, a többi miniadásról már ne is beszéljük, pedig, ahogy Royal linkelte, anno olyanok mentek Main Eventen, hogy Shield vs Wyatt Family, akkor még néztem azt is, mára már az adások fele pörgetés sajnos. :/

    Kedvelés

    1. hát most annyira én sem érzem az ívet. inkább nem élem magam bele különösebben semmibe, némi távolságtartással figyelem az eseményeket.
     a Rollins vs HHH szerintem amúgy is WM-ra volt tartogatva, Rollins turnjét valószínűleg alaposabban és lassabban építik fel. (ugyanez érvényes a Roman/Dean turnre is.) az is hónapokba tellett hogy egyedül legyen, Kane és a hobbitok nélkül. én amúgy egyre jobban élvezem a promóit, rendesen meg tud nevettetni. igaz jó hosszú promók, de nyilván arra játsszanak hogy tényleg mindennél jobban rühelljük és az agyunkra menjen. belegondoltam milyen nehéz lehet így bejönni az arénába, óriási heatet kap minden adásban, de nem zökken ki a szerepéből.

     Kedvelés

 3. jó kis adás volt, apránként a TakeOver ígéretesebbnek és felépítettebbnek tűnik mint a SS.
  egyik szemem sír a másik nevet, örültem Crowe-nak de rondát kellett jobbolnia, nagyon vissza kellett fognia magát hogy ezt a nyálgépet pusholhassák. lassan leteszek Crowe-ról, hiába a múlt és a tehetség, úgy tűnik hogy a wwe nem fog tudni kezdeni vele semmi értelmeset. :/
  végre kezdtek Corbinnal valamit, dícséretes. a TO-en Joe nyilván laposra veri, de azért remélem tisztességes adok-kapok lesz, nem egy squash meccs.
  Marcus Louis jobbolt egyet Finnek, benne is sokkal több lehetőség van, de jobb lenne felejteni ezt a beltenyésztett, nyálcsorgatós horrorfigurát mert inkább nevetést és viszolygást vált ki semmint félelmet. (igaz ezzel a külsővel passzolna a Wyatt családba). a hangsúly nyilván Finn vs KO szegmensen volt, és bármennyire is drukkolok Finnek, valószínűsítem hogy TO-ről Owens fog bajnokként távozni. pláne hogy a műsor elején Regal annyira bizonygatta hogy Bálor fog győzni. igaz Finn ezúttal sokkal fókuszáltabbnak és vadabbnak tűnt mint általában, ami tetszett, de KO azért csak ott hagyta a ringben fekve. egyszerűen nem tudom, nálam 50-50% esély van mindkettőnél.
  sejthető volt hogy Bayley nyeri meg a meccset, itt az NXT a középpont és Becky inkább már a main rosterhez tartozik. nem volt rossz meccs de a múlt heti Charlotte vs Bayley-t azért nem veri. nem valószínű hogy a Boss-tól elveheti az övet, egyelőre legalábbis, de még ezen a vonalon is érhet bennünket meglepetés.
  a Vaudevillains szövetkezhetne az NXT rosterből valamelyik dívával, megoldaná a “nem ütünk meg nőt” problematikát, majd a lányok gondoskodnak egymásról, ez feldobná a TT meccset. gimmick alapján Becky passzolna de ha lesz valaki, akkor tuti nem ő. 🙂

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek