WWE NXT 2015. augusztus 26. – Még mindig Brooklyn

NXT_294_Photo_23-2588280303

Brooklyn, New York. Az eheti adás egy visszatekintéssel indít az NXT eddigi legnagyobb show-jára, a Barclays Center-be, ahol a jövő volt a jelen. Közel húszezer ember töltötte meg az arénát a SummerSlam előtti éjjelen – akik vitathatatlanul New York-iak. Van másik közönség, aki Benoit nevét merné skandálni egy WWE live eventen miközben a szervezet COO-ja, Triple H van a ringben? Nem(, és tényleg nem volt vicces – annyira..).

Az élő képeken a helyszín és a nézők száma ugyanaz, mint múlt szombaton. Az arénába pedig a Certified G és Big Cass érkeznek, akiknek a tömegben külön részlegük volt. A rajongók kissé puritán módon A4-es lapokra nyomtatták az “Enzo Amore Section” feliratot. Aztán jött az OMG pillanat, mikor a publikum együtt mondta a sráccal a szövegét, olyan szinten, hogy you can’t teach that. Bada boom, na mi van?

Enzo Amore, Colin Cassady & The Hype Bros vs Scott Dawson, Dash Wilder, Jason Jordan & Chad Gable
NXT_294_Photo_04-907342542
A meccstípus, ami a mainben unalmasnak bizonyult, itt valamivel jobban bevált. A közönség már az összecsapás elején how you doin skandálásba kezdett. Mikor Zack volt a kötelek között és épp heel dominálás volt, Enzo-t követelték. Ryder bead egy dropkick-et, majd tag-eli a G-t. Hamarosan mind a 8-an a szorítóban, majd egy pillanatra elszabadul a pokol és a face-ek szinte felrobbantják az arénát.
A szünet után már Jason van játékban Amore-ral, aki a földre kényszerül, kettőnél azonban kirúg. A teljes heel csapat megkínozza mielőtt válthatna, de nem tudják háromig lent tartani. A percekig tartó szerencsétlenkedést megelégeli a tömeg és Cass-t követeli a kötelek közé, de a DDT után sem éri el Colin-t. Nem, mert előtte még Jason-nek le kell fejelni a ring sarkát és ki kell hajítani Chad-et a szorítóból. Most jöhet a tag és a takarítás. Ismét elszabadulnak az indulatok, mindenki üt mindenkit, az óriás pedig társáért kiált, hogy a közös finisher után megszerezzék a győzelmet.

A képeken William Regal. “Jó estét mindenkinek, remélek élvezik a műsort.” – kezdete a GM. “Csak emlékeztetném önöket, hogy szeptember 2-án Dusty Rhodes emlékére rendezünk egy tag team viadalt. Egy olyan viadalt, amit még sose látott a közönség…” Neville szakítja félbe. Azt mondja, nem szeretné zavarni a főnökét, csak azt kéri, vehessen részt ebben a viadalban, kifejezve tiszteletét a legendához, akinek igen sokat köszönhet, egyáltalán hogy itt lehet. William természetesen teljesíti a feltörekvő kérését.

Bálor és KO meccsére tekintünk vissza, majd egy a mérkőzés után a bajnokkal készített interjút mutatnak, ahol Finn azt nyilatkozza most már egyértelmű, Tokió nem kedvezett Kevin-nek, hogy most kétszeres NXT Champion lehessen. Ő a cím jogos tulajdonosa, méghozzá kiérdemelten, ezt be is bizonyította a kanadainak. Megígéri, Brooklyn csak a kezdet. Az NXT csak jobb és nagyobb lesz.

A backstageben Devin kérdezi Becky-t és Charlotte-ot a főmeccsről, ami egy Fatal-4-Way lesz, ahol rajtuk kívül Emma és Dana lesznek még ott. A Flair lány szerint mióta Dana itt van azt próbálja bizonygatni, ő a legdominánsabb díva, ehhez pedig az ölkutyáját hívja segítségül. A PCB tagok ezután megegyeznek, győzzön közülük aki jobb.

Eva Marie vs Carmella
NXT_294_Photo_15-1476981529
Staten Island hercegnője sajnos nem nyűgözte le annyira a helyieket, mint a SAWFT többi tagja az előző összecsapásban. De a vörös lány se menekülhetett a New York-iak hangja elől, miszerint nem tud birkózni. Ők azonban megpróbáltak nem figyelni a tömegre, ez többé-kevésbé sikerült is. A publikum most Blue Pants-t követeli, Eva pedig a pfujolás közben Enzo-ék csapatát gúnyolja. Egy ideig még próbálták meggyőzni a népet, végül jobban látták ha Marie befejezi a küzdelmet a győzelem megszerzésével.
A győztes a kötélen állva dereka körül az öv helyét jelzi. Reméljük azért egyelőre távol tartják Bayley-től, arra még kicsit edzeni kellene. Inkább sokat.

A női öltözőben Dana és Emma beszélgetnek, majd azt nyilatkozzák Charlotte megtanulhatja mi a különbség a domináns külső és a domináns ember között. Ezután Emma rohadéknak nevezi Becky-t, majd nevetve odébbáll. A fitnesz lady és így tesz, előtte azonban megütögeti Devin fejét, mint minden elköszönés alkalmával.

A Four Horsewomen – nevezzük őket így – érzelemmel fűtött TakeOver jelenete után az új női bajnokkal készült szombati interjú kerül bemutatásra. Bayley mindig erről álmodott, de sose volt igazán felkészülve erre az érzésre, ezért is találja nehezen a szavakat. Számára nagyon sokat jelent, hogy Sasha is ott volt mellette a kötelek között mikor sikerét ünnepelte. Közös céljuk van – utalás a forradalomra -, amiben egymás mellett állnak. Neki ez egy csodálatos pillanat volt. A riporter a lány családját említi, mire édesanyja lép a bajnok mellé Hugger pólóban és megöleli őt. A nő büszke rá, szerinte lenyűgöző volt amit Bayley a ringben művelt – bár ez mindig így van ha a lánya harcol. Ekkor a bátyja is megjelenik, akit egy másik rokon követ, de őt nem mutatják be. (Talán a nővére, ha tippelni kell.)

Devin William-mel készít riportot a Dusty Rhodes viadalról, mikor Baron lép hozzá. Corbin – bár tudja, nem igazi csapatjátékos – szeretne részt venni ebben, és győzelmet is vár. A GM megadja amit kér, de partnere nem épp a barátja lesz, hanem Rhyno – igazi halálos team. Ellenfelük az első – és a nyitó – fordulóban nem más lesz, mint az Ascension. A Lone Wolf örül az ötletnek: “ez nekem nagyon cool”.

Ismét egy igazán inspiráló BD videó következik. Nem Bo Dallas, hanem Bull Dempsey, aki fogyókúrázik és folyamatosan edz, hogy újra jó kondiban lehessen.

NévtelenNévtelen

A következő promó elején Triple H kérdezi meg, készen állunk-e? Ugyanis az NXT decemberben az Egyesült Királyságba látogat gy turnéra. Az eseményekre Bálor-t, Breez-t, Corbin-t és Bayley-t hirdetik egyelőre, de többen is lesznek.

Ismét szombati interjú. A riporter az épületet elhagyni készülő, sántikáló Owens-t állítja meg. Finn eleni meccséről kérdőzik, ő viszont inkább a SummerSlam-ről beszél, ahol szét fogja szedni Cesaro-t – ezt meg is tette vasárnap. Újra a kijárathoz indul, de jön az újabb, ezúttal erősebb kérdés: “A vereséged után hogy lesz a jövőd az NXT-vel?”. KO egy darabig néz maga elé, keze már a kilincsen volt. Nem tudjuk mire gondolhatott, de sejthetjük, most lép ki utoljára az NXT ajtaján. Így is tesz, nem is felel.

Bull Dempsey vs Elias Samson
NXT_294_Photo_21-1950901443Elias, ennek a srácnak ku…tya jó karakte van, kár hogy jobber-ként használják, de talán ez változik, mivel tetszett a közönségnek. Érkezett a Bull is, akire azt hittem a fürdőszobából rohant ki, hogy folyik a csap vagy valami – enyhe utalás, hogy hülyén néz ki köntösben. Mindegy, most ő a face, különösen mert otthon van Brooklynban.
Most először a New York-iak nem bullshit, hanem Bull-Fit skandálásba kezdtek. Hamar felcsendült azonban a booooooring is, de Dempsey magára talált és az emberi vasgolyó a top rope-ról vetődve két vállra fektette ellenfelét.

Most Joe interjúja következik, aki szombaton az altató fogással győzte le Corbin-t. A riporter arra kéri Samoa-t, üzenjen a rosternek. A szupersztár szerint az üzenet egyszerű. Samoa Joe itt van az NXT-ben. És a kijelentéseket nem igazán szavakkal, inkább ököllel teszi. Azt mondja, miután legyőzi Baron-t – akkor még nem meccseltek – ezt teszi az összes nagykutyával is, míg meg nem szerzi amiért jött: a bajnoki cím.

Ismét egy Nia Jax promó. Nincs mit titkolni, ez a lány The Rock unokatestvére, tehát szintén az Anoa’i Family tagja.

NévtelenMint azt már korábban is bejelentették, Brock Lesnar nem fog visszatérni október 3-ig, amikor is a Beast-nek Bo Dallas-szal lesz mérkőzése, akit hétfőn vitt egy kirándulásra Suplex City-be. Ennek oka, hogy a SummerSlam-en az Undertaker ismét lesérült, így nem tudott a RAW-n megjelenni.

Még Appolo Crews-t is megkérdezte a riporter debütálásáról nagyszerű győzelméről a TakeOver estéjén. A pankrátor számára ez igazi ajándék, főleg mivel aznap lett 28 éves. Neki viszont annyira gyors volt ez az egész, hogy fel sem fogta, pedig nyert. Tetszett neki a hangos közönség, ami még élvezetesebbé tette a show-t. Akárcsak Bayley, ő sem találja a megfelelő szavakat. Azt mondja, átjárta a publikum energiája.

Ha még nem unjátok, még egy interjú szombatról, most a cím vesztett Blake és Murphy-vel, bár inkább Alexa-val. A lány teljesen ki volt akadva, hogy egy olyan miatt veszítettek a srácok, aki nem is tartozik az NXT rosterébe. Igen, Blue Pants-nek valóban nincs szerződése. Bliss azt ígéri, következő – azaz mostani – héten odaküldi a dívát, ahova az tartozik. Ezen az adáson mégse történik ilyesmi…

A főmérkőzés előtt végre egy hivatalos promót is kapunk a jövőheti adásról, ahol az NXT az American Dream előtt tiszteleg majd.

Emma vs Becky Lynch vs Charlotte vs Dana Brooke
NXT_294_Photo_30-441738516És akkor a másodosztály eheti főeseménye, amiről magammal meg nem hasonulva nem írok. Beszéljenek, illetve mutassák be helyettem a lányok a videón. Szóval a Fatal-4-Way egy kiszámíthatatlan pillanatban Emma nyerte meg Becky-t kopogtatva. A publikum reakciója kb. olyan volt, mint mikor megdőlt Undertaker streak-je, a gong is csak később hallatszott, az emberek pedig hitetlenkedve nézték mi történt. Charlotte sem fogta fel, jött a Spear és a Natural Selection. Két vállra fekteti a lányt, de a bíró nem számol csak a tömeg. Őt Dana kapja el, akit pedig Becky.
A két PCB tag fog egy-egy dívát és jön a Figure-8, valamint a Did-Arm-Her. WWE, Vince papa és minden kreatív! Tetszik vagy sem, akkor is ők a Submission Sorority! 😀

3 című bejegyzés “WWE NXT 2015. augusztus 26. – Még mindig Brooklyn” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Úgy látom a wordpress marhasága miatt nekem kell hozzászólnom elsőként a cikkhez, hogy a kommentelés elérhető legyen. Akkor hajrá, véleményeket! 😉

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek