WWE NXT 2015. augusztus 5. – Samoa Joe vs Rhyno a főmeccsen

NXT_290_Photo_16-3370779353Orlando, Florida. Az NXT TakeOver: Brooklyn felé vezető út minden egyes mérföldkőnél egyre csak forrósodik, főleg az eheti adás főmérkőzésén, ahol a TNA egykori talán legnagyobbja szembenéz a hardcore wrestling egyik királyával, Rhyno-val.

Bayley vs Charlotte
NXT_290_Photo_05-1224237602
Engedjétek meg, hogy angolul írjam: what a way to kick-off NXT! Úgy látszik, a WWE díva forradalmának kellős közepén az NXT-ben még mindig nagyobb show-t hoznak a lányok, mint fent. A meccs természetesen kézfogással indult. Bayley szinte felrobbantotta a ringet viszonylag új stílusával, ami látszólag bejött a közönségnek. Hamar jött a Bayley-to Belly Suplex, amiből Charlotte még ki tudott rúgni kettő és félnél, ahogy a German Suplex-ből is. A Flair lány a Figure 8-et is bevetette, de ellenfele megfordult, így a szőkének kellett megkeresnie a kötelet. A lány a Spear-t is túlélte. A második kötélről kapott Bayley-to-Belly Suplex után Charlotte már nem tudta felemelni a vállát, így a mérkőzés győztese Bayley.

Egy korábbi interjút láthatunk, amit Cole készített Owens-szel A helyszín egy ring egy üres arénában, a téma pedig természetesen a közelgő brooklyni címmérkőzést. Kevin azt mondja, nem arról van már szó, hogy szeretné az övet, hanem kell neki. Kell neki mikor a kötelek közé sétál, ott kell legyen a vállán, hogy emlékeztesse mit tett Sami Zayn-nel és a többiekkel. Szeretné, ha a TakeOver-ön a szorító felett lenne a bajnoki cím, valamint Bálor és ő közte legyen egy létra, aztán meglátják ki mászik fel azon elsőként. Szerinte Regal így, a bíró beleszólása nélkül nem tudja majd megszívatni. Mikor Michael azt kérdezi, Finn után a Démont is képes-e legyőzni, a KO fogja magát és elsétál.

Bull Dampsey megindító jelenete következik. Visszanézi a múlthéten adásban is levetített kisfilmet, amin az edzőteremben bohóckodik. Aztán ráébred, a karrierje forog kockán. Felállt, és az edzőterembe indult, közben a folyosón végignézte a legendák képeit. Nos, döntsétek el mennyire járt sikerrel a kondiban…

Baron Corbin vs Steve Cutler
Nem tudom milyen érzés lehet mikor nem csak a publikum utálja a karaktered, de te is. A Lone Wolf viszont pontosan tudja. A 10 másodperces győzelmek eleinte jók voltak, de már unalmasak.

Bayley lép be William irodájába. A lány úgy érzi, ideje a címért ringbe szállnia. A GM szerint valóban érdemes a harcra az NXT női részlegének vezető szerepéért, viszont ezzel nincs egyedül. Így a következő NXT-n szembe kell nézzen Becky Lynch-csel. Kettejük közül a győztes Sasha Banks-szel léphet kötelek közé a TakeOver: Brooklyn-on, ahol a tét a női bajnoki cím lesz.

Tyler Breeze vs Aaron Solow
NXT_290_Photo_10-562669548
Tyler felháborodottan veszi tudomásul, hogy ennyi jut neki: egy olyan ellenfél, aki két ütésből a földön van. Ennek hangot is ad a meccs közben, majd a Beauty Shot-tal megnyeri a mérkőzést.
Regal jelenik meg az aréna bejáratánál. Azt mondja, mivel Breez hetek óta zaklatja, mert nem tudja ki lesz az ellenfele, most bejelenti: JUSHIN “THUNDER” LIGER, a WCW korábbi félnehézsúlyú világbajnoka, az egyik legnagyobb japán pankrátorlegenda!

Egy Apollo Crews promó következik. A srác a TakeOver: Brookly-on fog debütálni. Kíváncsi vagyok mit fog mutatni.

Bálor-ral Byron Saxton készít riportot. A bajnok azt mondja, örül annak, hogy ezt a csapatot képviselheti címével, számára ez a legnagyobb dolog. A riporter emlékezteti a szerződés aláírására, ahol Kevin nekiment Finn-nek. Bálor azzal kezdi, egyszerre jöttek ide az NXT-be KO-val, ahol először barátok voltak, de azok után amit ő sorozatosan művelt az utóbbi hónapokban, ő nem lepődik meg ilyesmin. Látszólag nem zavarja, hogy a TakeOver-ön létrameccs lesz. Szerinte ez csak Kevin menekvési kísérlete, hisz a volt bajnok a szavak és az elsétálás embere, míg ő a tetteké. Azt mondja, számítsunk a kiszámíthatatlanra 22-én Brooklynban. Hogy a Démon ott lesz-e, azt pedig majd meglátjuk.

The Hype Bros vs Scott Dawson & Dash Wilder
Míg a main rosterben Zack egy jobber, itt mondhatni hájpolva van rendesen, amire okot is adnak Mojo-val a Rough Ryder gerinctörő után, amivel megnyerik a mérkőzést. Hiába azonban a győzelem, ellenfeleik összekapják magukat és kiosztanak egy Shatter Machine-t.

A képeken William irodája, ahol a GM mellett a Vaudevillains tagjai állnak. Regal a bajnoki meccsük miatt hívatta őket, ahol Alexa Bliss kihasználta, hogy az angolok sose emelnének kezet egy lányra. A főnök úgy döntött, ad egy visszavágót a srácoknak a címért a TakeOver-re.

Ismét az edzőterem. Bull-nak sikerül fekve nyomnia, a kisebb súlyokkal viszonylag gyorsan tud mozogni. De a traktorgumit meg tudja emelni? Nekilendül elsőre….nem mozdul. Másodjára se…. Köré gyűlnek az edzőtársak, akik már többször segítettek neki. Biztatásukra újból megpróbálja, és át is fordítja az abroncsot, amin megjelenik a WWE logója. Talán még sincs oda a karrierje.

Samoa Joe vs Rhyno
Két óriás. Két hatalmas pankrátor nagy múlttal és még lehetőségekkel a jövő felé nézve: a bajnoki cím felé. Közös a cél, a legnagyobbak akarnak lenni az NXT-ben, de csak egyikük válhat azzá, ezért meg kell küzdeniük.
Nehezen találnak fogást egymáson. Először Rhynos esik el, de azonnal talpon van, Joe viszont megsorozza a sarokban. ManBeast is repül ki hamarabb a kötelek közül, ekkor a volt TNA-s ráveti magát és egész a rámpáig zuhannak. Samoa a ringben is földön képes tartani a rinocéroszt. Rhyno mégis felkel és odavágja ellenfelét a padlóhoz, de nem tudja sokáig lent tartani annak vállait.
A szünet után épp Joe veszi át az irányítást az STO-val. A közönség őt támogatja. Leteríti a hardcore pankrátort, de az kettőnél kirúg. Felkapja Samoa-t, majd le is vágja, de ő sem jut 2-nél tovább. Joe a kötelekről veti magát rá, de most sincs meg a három.
Rhyno Suplex-szel fordít, és készül a Gore-ra, helyette ellenfele talpába rohan bele. Összekapja magát, clothesline, de Samoa vállát nem tudja lent tartani. A kötélhez húzza, felmászik, de Joe erőre talál még valahonnan, és Muscle Buster!!!!! Egy-kettő-három!!! Ezzel az eheti NXT főmérkőzésének győztese, a hardcore legenda ECW-s ManBeast Rhyno-t legyőzve, Samoa Joe! What a huge victory!

14 című bejegyzés “WWE NXT 2015. augusztus 5. – Samoa Joe vs Rhyno a főmeccsen” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ez most kiemelkedően jól válogatott NXT volt. Tökéletesen volt egybepakolva minden, egyszerűen nem tudok belekötni. Persze a régi és az új kedvencem sehol se, de hát ez személyes. Ebben az adásban tényleg mindenféléből volt. Remek női meccs, főleg, hogy Bayley nyerhetett, na meg, hogy Beckyvel fog meccselni jövőhéten….az is álommeccs. Owens az interjúban ismét csodálatosat alakított. Bullt sajnos bedarálta a Corbin gépezet,,,,de szerencsére kezdenek vele valamit, nem feltétlen örülök neki, hogy ebbe az irányba mentek el, de legalább van valami. Ó igen, Corbin…..ő egy éve pont ugyan ezt csinálja, ezt egyszerűen nem értem, hogy miért jó, nem fejlődik semmit. Az egyre frusztráltabb Tyler egyre hihetőbb karakter, kezd már számomra is fogyasztható lenni, főleg a meccsbejelentés után…Apollo az egyetlen feka, aki megtörheti fajtájának sikertelenségét, de komolyan. Ha ez a csávó se lesz WHC, akkor soha egy feka se. Bálort is nyomatták kicsit, hogy ne felejtsük ki a bajnok. Hype brost nemkülönösebben bírom, de egész jó kört hoztak össze. TT vonalon Enzoék mellett Gabelt várom nagyon, azért a profi birkózást még mindig jó nézni. Főmeccsnek pedig két ilyen állatot egymásnak ereszteni, ilyen sincs minden nap. Szóval igen, ez egy remekül összeállított NXT adás volt.

  Crowe pedig egyszerűen eltűnt. Most már a twittjeinek se hiszek, hogy mikor lesz adásba, mert elvileg múlthéten látnunk kellett volna,,,,igen, most megnéztem ezért azt az adást, hogy biztos legyek benne, de micsoda szerencsémre! A Rhyno promó kimaradt számomra, most pótolva azt mondom, köszönöm. Rég nem láttam vegytiszta promót ennyire erőteljesnek és meggyőzőnek. Igen-igen, a szövege fele régebbi anyagokból volt összevágva, de semmit sem vesztett fényéből.

  Kedvelés

   1. Remek hír, alig várom! NXT Spoilerbe olvastad? Azokat én sosem merem megnyitni, mert képtelen vagyok nem elolvasni olyankor a meccsek végkimenetelét, úgy meg el van cseszve az egész,,,,Marcus Louisról van valami hír? Mert én kb semmit nem találok róla.

    Kedvelés

    1. Igen, spoilerbe. Nekem nem számít annyira. Nem azt mondom, hogy nem érdekel a pankráció, de nem vagyok fanatikus rajongó. Sok meccset láttam már régen is meg most is és nem sok minden nyűgöz már le. Az se zavar, ha tudom mi lesz a vége, mert Nálam az számít, hogy mit csinálnak a ringben. 🙂
     Nos Marcus Louis is benne lesz a jövő heti adásban. Idézek: “Marcus is still doing his weird crazy person thing. ” Érdekes ez az állatias/ösztönlényszerű karakter. Bár a múltkor olyan volt, mintha párszor el akarta volna magát röhögni. Viszont, ha komolyabban veszi egész jó lesz, egyedi.

     Kedvelés

     1. Köszi az infót! Aranyadás lesz ez nekem úgy látom. Marcusnak, ahogy fogalmaztam pár hete, még nagyon zöld ez a you did this to me karakter, meg linkeltem is nemrég egy videót, ahol Croweal elviccelték az egyik meccsüket, szóval igen. De ha ezt kigyúrja rendesebben, esetleg magát is még jobban, akkor lehet, hogy valami egyedit, vagy legalábbis rég elfeledettet kapunk meg. Egy biztos, számomra már múltkor is szórakoztató volt, és akkor még nem is volt hallható a bevonuló zenéje, pedig egy elég frusztráló zongorás szösszenete van, szintén egy fan videóban láttam, tehát még hivatalosan sincs zenéje, na majd meglátjuk.

      Kedvelés

  1. Breeze amúgy baromira jó a ringben, csak nehezen szokom ezt a karaktert. :> (legalább azt a felmosó pompom bizbazt levehetnék a lábáról.)
   yay, Crowe! remélem nem valami 2 perces töltelékmeccse lesz…

   Kedvelés

  2. Apollo tényleg nagy állat. de ha megnézzük akkor lehet látni hogy titus o’neil vagy ezekiel jackson is hasonlóan erős de mégsem kezdek velük semmit. ha jól emlékszem színesbőrű pankrátornál fő öv utoljára 2009-ben volt. de az is ezekiel jackson ecw-s öve volt

   Kedvelés

 2. jó kis TakeOver lesz ez úgy érzem. Finn vs KO meccsre tippem sincs, mostanában nem olyan kiszámíthatóak az adások és a sztorik. jó, abban biztos voltam hogy Tokióban Finn nyerni fog, de most nem. az más kérdés hogy neki drukkolok. 🙂 és az biztos hogy a Jushin Liger vs Breeze meccs is állat lesz, tetszik ez a bratyizás a NJPW-gel, végül is mostanra több szálon kötődik egymáshoz a két promóció. remélem lesznek még hasonló vendégszereplések mint Ligeré. 🙂

  Kedvelés

  1. Az a gáz, hogy a Liger-Breeze meccs előtt egy nagyon jó kis feudot lehetett volna csinálni. Ez a tipikus öreg tapasztalt róka/ifjú titán sztori simán elment volna. Megkockáztatom, hogy Jushin Thunder Liger a világ legtapasztaltabb pankrátora. Az “öreg” (50 éves, 1984-ben debütált) a WWE-n kívül szinte minden szervezetnél feltűnt.
   Az NJPW-vel való együttműködés meg csak javára válna az NXT-nek, mert a japánoknak erősebb rostere van, mint nekik. 🙂

   Kedvelés

  1. Nem tudsz annyit fizetni nekik, hogy felmenjenek. Itt jobb a színvonal. Alig várom mikor Joe és Kevin (szerintem bajnok lesz a TakeOver után) ismét egymással néznek szembe, akkor már a címért, és az NXT új arca Samoa legyen.

   Kedvelés

   1. cm pityesz nem is lenne rossz az ötleted. De szerintem itt még ez a Rhyno vs Samoa Joe feud nem ért véget. Szerintem a Takeover Brooklyn on még szembenéznek egymással és ott a Number One Contender pozició lesz a tét. De amondó vagyok hogy szerintem Kevin Owens nem fogja vissza szerezni a bajnoki címet( de ez csak az én elképzelésem). Viszont a HypeBros és a Dawson,Wilder duó mégegyszer szembenézhetne egymással a Takeover Brooklyn on. Ámdebár ott is a Number One Contender pozició lehetne a tét. Várom a véleményedet Cm Pityesz. 😉

    Kedvelés

    1. Ha Kevin és a létrák, akk flash back to ROH. El Generico vs Kevin Steen (Owens). KO szabályosan elpusztította azt a luchadort, megvédve világbajnoki címét. Hasonlóan fog történni. #FightOwensFight #KillSteenKill

     Kedvelés

     1. Owens már a főgárdába van, a Brooklyn után teljesen elvágja az NXT-hez fűződő kötelékét és marad a főműsorban. Ryhno csak ideiglenesen jött vissza, Joe-nak meg még egy-két éve lenne a main eventerek közt.

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek