WWE NXT 2015. december 23. – Sami Zayn visszatér

021_NXT_London_12162015mm_2776-132623113

London. Az NXT eheti adása visszatekintéssel indul, a képernyőkön a TakeOver felvételei. Az élő képeken már az angolok tag team-je érkezik az arénába, a helyi közönség legnagyobb örömére.

Jason Jordan & Chad Gable vs Blake & Murphy vs The Hype Bros vs The Vaudevillains
001_NXT_London_12162015mm_0342-1084813004Egy remek 4-way kick-off-ot láthattunk, ami felrobbantotta a brit arénát, már az adás elején. A mérkőzés végén Jordan és Gable megmutatták Vince papának és a New Day-nek, mi is a tag team!

A képernyőn újra a TakeOver, az orvosiban az  ápolónő Emma állkapcsát vizsgálja, Dana pedig örjöng, mert nem érti mi történhetett. Asuka érkezik, aki kicsit gúnyolóik, majd távozik. Brooke szerint ideje tudatni a japán dívával, hogy vége a játékidőnek.

Elias Samson vs Bull Dempsey
010_NXT_London_12162015mm_0638-2336585671Ebből az összecsapásból többet is ki lehetett volna hozni, a publikum sem volt túlságosan megelégedve egy gyors meccsel. Kétségtelenül hatalmas push Elias-nak, akit a jövőben egy Wyatt-ként is el tudok képzelni…

 

Sami Zayn vs Tye Dillinger
A Perfect 10 bevonulása után ideges lett, mert a “Ten” skandálás helyett az arénát az “Olé” harsogta be. És igen, végre visszatért korábbi sérüléséből az NXT favoritja, a korábbi bajnok, egyenesen Montrealból: Sami Zayn! Hatalmas hanggal csendül fel a “welcome back” chant is. Ne feledjük, ez a srác sokkal jobban teljesített mint Cena, mikor májusban a US címért küzdöttek… Láthatóan Sami még küszködik a vállával, de küzdeni szeretne. Tye a végsőkig kitartott, megfárasztotta Zayn-t, de a favoriton nem tudott felülkerekedni.
Sami a győzelem után mikrofont ragad, majd azt mondja van valami amire hét hónapot várt, majd ordítja: “visszatértem”! Beszél eddigi sikereiről, hogy bajnok volt és a szülővárosában küzdhetett Cena-val, mégis most van a legnagyobb szinten. 2016-ra nagyobb dolgokat ígér. 2016 Sami éve lesz, megköszöni a nézőknek hogy eljöttek, majd így búcsúzik: “WE ARE NXT!!!”.

Az adás videótartalmához katt ide.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek