WWE NXT 2015. február 25.

026_NXT_02122015ca_1124-4062632974

Február utolsó NXT eseménye ismét az orlandoi egyetemről jelentkezik. Máris érkezik Kenta az első meccshez.

Hideo Itami vs Bull Dempsey

Az ázsiai szupersztár ezúttal az NXT emberi vasgolyójával kellett szembenézzen. Azonban Hideo így is tudott mit kezdeni a 112 kg-os Bull-lal: a Flying Dropkick után kopogtatta.

Az ünneplő Kenta-t Breeze teperte le egy Supermodel Kick-kel. Ezután fogta a Selfie Stick-ket, de sehogy sem találta a megfelelő szöget a tökéletes képhez. Ez az idő elég volt Itami-nak, hogy össze szedje magát, és ellátta a páwagyerek baját.

Egy mérkőzés bejelentését láthatjuk: Sasha Banks meg kell védje címét a volt bajnok, Charlotte ellen. Vajon Rick Flair lánya képes lesz visszahódítani a női övet, vagy a legdögösebb Bo$$ továbbra is az NXT dívarészlegének első személye lesz? A választ jövőhéten tudjuk meg.

Viszont mára is akadnak szép meccsek. A Fatal 4 Way többi két dívája összeméri erejét: Becky szembenéz Bayley-vel. A főmérkőzést is érdemes lesz megnézni; múlthéten már volt egy nagy visszatérőnk Rhino személyében, most pedig The Brian Kendrick néz be egy meccsre, hogy szembe nézzen Finn Bálor-ral.

The Lucha Dragons vs Tye Dillinger & Jason Jordan

A bevonulásnál Crowe szakította meg egy kis időre az adást – mi mást tenne egy hacker? 😀 -, és a küldetéséről, az NXT címéről tett említést. A mérkőzésen a mexikóiak számára nem jelentett kihívást Jason és Dillinger, főleg miután Jordan magára hagyta társát. Egy lépéssel közelebb kerültek a Tag Team címek visszaszerzéséhez.

A backstage-ben Finn-t állítja meg a riporter és Dempsey-ről kérdezné. Viszont a fiatal szupersztárt különösebben nem érdekli az NXT Bajnoka, hisz ő The Brian Kendrick-kel fog először szembenézni, aki nem mellesleg egy volt WWE Tag Team bajnok.

Baron Corbin vs Tye Dillinger

Tye még mindig a ringben, magyarázatot követel, miért hagyta ott Jordan az előző mérkőzésben. Majd azt mondja nem érdekli kié a következő meccs, ő akkor is marad, míg nem kap magyarázatot. Ekkor azonban Corbin érkezett. A harc eredménye azt hiszem egyértelmű, az idő pedig alig húsz másodperc: az End of the Days után Dillinger képtelen volt felemelni a vállát.

Devin kérdezi Charlotte-ot a közelgő visszavágóról. Rick lánya úgy gondolja, nem vesz el semmit Sasha-tól, csak a cím vissza fog kerülni oda, ahova tartozik.

Breeze üzen Hideo-nak, hogy a csapdájába esett, majd egy fontosabb dolog: Sami Zayn visszatér jövőhéten, hogy üzenjen a WWE-nek, s talán az új bajnoknak is.

Becky Lynch vs Bayley

Tulajdonképp mondható, hogy egy visszavágót láthatunk a Rival-ről. Mindkét díva jól teljesített, végül Becky tudott győzedelmeskedni faladásos fogása után.

Devin most Rhino-t kérdezi, hogy miért is jött az NXT-be. A szupersztár azt mondja, látja az NXT pankrátoraiban azt a tüzet, amit szintén lát, mikor a tükörbe néz. Azért van itt, hogy akárcsak a többiek, a legjobb akarjon lenni és felmászni egészen a csúcsig, letaszítva a többieket egészen a pokolba a Gore-ral. Gore! Gore! Gore!

Finn Bálor vs The Brian Kendrick

A mérkőzés alatt Kevin Owens volt a kommentátorok vendége. Viszont egy idő után, mikor Alex Riley feldühítette, elsétált az arénából. A volt pankrátor megjegyezte, hogy KO nem tiszteli az ellenfeleit, még a saját egyik legjobb barátjával sem bánt kesztyűs kézzel. Finn-nek pont az ellentéte, hisz ő most Kendrick elvétett mozdulata után hagyott időt a visszatérőnek, hogy össze szedje magát. Ez sikerült is neki, viszont a győzelemhez nem volt elég, a mérkőzést a kötelező kihívó nyerte speciális Drop Kick-je, a  Coup de Grace után.

A meccs után visszajött Kevin, s hogy üzenjen leendő ellenfelének, valamint megtorolja a sértegetést, fogta Riley-t és ráhajította a kommentátorasztalra. Finn hívogatta a ringbe, hogy vele kezdjen, ám a bajnok ezt nem merte meglépni.

Fekete “CM Pityesz” István

11 című bejegyzés “WWE NXT 2015. február 25.” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Nem kell megijedni, csak nem számítottam rá, hogy ilyen hamar kint lesz. 🙂

   Első gondolatom még a videó indítása előtt megfogalmazódott bennem. Miért csak 47 perc? Egy óra szokott lenni, ehj ehj.

   Hideo – Breezeből semmit sem vártam, viszont Tyler sokkal hihetőbben eladta a selfie botos marhaságot, mint például legutóbb a Sting – Cena fordítást a vezetőséggel szemben. Taszít Breeze karaktere, igaz elsősorban még mindig a létezése végett, de szoros második a jó kivitelezés. Bullt sajnálom, temető lesz ez neki, nem eléggé “nagy” óriásnak, és hiába nem rajongok értük, a létjogosultságuk pontosan itt megkérdőjelezhetetlen.

   Crowe beköszönt azért, nagyjából akkor tényleg él az egy hónap promózás. Azt, viszont még nem tudom hogy pozitívként vagy negatívként fogjam fel, hogy így első ránézésre a CZW-s céljaira alapoz. Igaz akkor pszichopata volt, és a beteljesítésre váró sorsáról beszélt, most már “csak” misszión van, de a cél tökéletes. És spoilerveszély, czw-ben 1 éven belül megnyerte amit akart. Amúgy pedig wwe hivatalos infója szerint gimmick alapján ő afféle modern Robbin Hood, na majd meglátjuk. 🙂

   Tagteam szép volt, jó volt, átlagos nxt-s tagteam meccs. End of Days még mindig nagyon szép.

   Díva meccs szintén szép volt, bár most hihetetlen módon, de sd-ben is szép díva meccs volt. Mit ne mondjak meg tudnám szokni, na meg persze úgy minden más main eventes meccset nxt színvonalúan.

   Főmeccs megint szép volt, de Owens kellett, hogy emlékezetes maradjon. Vicces, hogy ilyet main rosterben egyrészről nem engednének meg neki, másrészről ember sincs akivel megcsinálhatná,,,esetleg Saxtonnal, de hogy Cole bele nem menne az tuti, a két öregnek meg örüljünk, hogy még egyáltalán ott vannak. Booker pedig nem tudom, pg-ségből őt sem engednék szerintem. Visszatérve a meccsre, nagyjából körvonalazódik bennem, hogy Finntől a hosszú köröket szeretem látni (ami amúgy most is volt, csak nem fért bele a tv-s adásba), benne nagyon sok minden van és szerencsére nem siet el semmit. Ő a tökéletes ember egy hosszú meccsre. Abszolút kedvencem inringjéből, hogy úgy tesz mintha nem figyelne a közönségre, pedig nagyon is figyel. Példának okáért már kétszer is eljátszotta, hogy a sarokbaszorított ellenfelet mellkason csapja, és kapja a “one more time” kántálást, de úgy tesz mintha kihúzná a másikat a sarokból elszontyolítva a kántálókat, viszont csak a szemben lévő sarokba löki a szerencsétlent és ott csapja meg. 😀 Nagy lehet ő még, de a pletykák szerint ő még Vince figyelmét is felkeltette, és ez mint tudjuk nem mindig jó dolog,,,,,

   Nem volt hosszú adás, de most smackdown se volt olyan rossz, szóval egész jó csütörtök volt ilyen szempontból. Amúgy cmpityesz nem kell ám elolvasnod az írásaimat, nem trollkodok bele reklámot, vagy erős nyelvezetet, és legjobb tudásom szerint maradok a témánál is.

   Kedvelés

   1. De elolvasom. Nincs bajom az írásaiddal. Múltkor nem tetszett amit Mercedesről írtál, de azt hiszem tisztáztuk. Viszont akkor is kihangsúlyoztam – s ezt most is megteszem – jól látod a dolgokat. Tényleg vártam a véleményed.

    Kedvelés

    1. Ennek örülök. 🙂 Úgy látszik, hogy mindig van legalább egy ember, aki hosszan ír. TT eltűnt az éterben. Pedig én is szívesen olvasnám más véleményét, főleg nálam a témában tapasztaltabb emberekét, hogy hogyan vélekednek az adásokról. Remélem a mostani pangás -külföldi fórumokon és youtubeon szintén [ahol jobbára rajongók elnevezik magukat kedvenc pankrátoruknak és karakterben maradva kommentálnak mindent]- betudható a mostani helyzetnek a cégen belül és egy kis vér vagy kreatív frissítés után nagyobb lesz az érdeklődés. Pedig mint ahogy már szinte mindig leírom, pankrátorból és hangsúlyoznám tehetséges pankrátorból nagyon sok van. Bár nekem az is jó lenne, ha nxt nagyobb neveivel indítanának egy harmadik főműsort,,,,

     Amúgy pedig okos volt előbb írni az nxt-t, mint a smackdownt, ha most még csak fanyalgásból is, de biztosan többen nyitották le a hírt. Lehet másodjára már bele is néznek, onnan meg már nincs visszaút. Szidhatjuk -igazából csak én szoktam, ha belegondolok,,,- a kisgyerekeket, de a wwe hibája, hogy lényegében már szinte csak őket érdekli annyira a produktumuk, hogy komoly bevételforrás legyenek. Viszont a gyerekek ugyanúgy vevők az igényes szórakoztatásra, mint az igénytelenre, hiába még gyerekek. Ugyan ez rajzfilmekre is, én hiába hányom el magam a Kis Vukon, egy 8-12 éves talán még el is szórakozik rajta, csak abba nem gondolunk bele, hogy az eredeti Vukon ugyanúgy, ha nem jobban is elszórakoznának. Más kérdés, hogy ha ezen nőnek fel, akkor ez is lesz az etalon, és akkor már sosem kell ennél jobban megerőltetnie a wwe-nek magát,,,,most még tehetne ellene, ha 5-6 év múltán is ez lesz a helyzet, akkor a pankrációra nagyon sötét idők várnak.

     Kedvelés

     1. Igazából csak a véletlen, hogy ez jött hamarabb. Én végeztem előbb a suliban, hazaértem és megírtam 🙂 Am nem kell 5-6 évet várni a hanyatlásra. Vince millikaót veszít havi szinten, a termékeket pedig nem veszik.

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek