WWE NXT 2015. február 4. – Neville legyőzi Corbin-t?

NXT_262_Photo_10-3062137623Az NXT természetesen most is az orlandoi egyetemről jelentkezik, mindössze egy héttel a TakeOver előtt.

Emma vs Carmella (w/Enzo & Colin Cassady)

Az első mérkőzés egy díva meccs, ahol a visszatérő Emma néz szembe Staten Island hercegnőjével. A küzdelem sajnos nem volt túl látványos, Emma feladásra kényszerült.

Adrian Neville vs Baron Corbin (NXT Championship #1 Contender’s Tournament)

Eljött ez a meccs is, amire rég várt a közönség: az NXT volt bajnoka az első számú kihívói jogért zajló tornán szembenéz az eddig verhetetlennek tűnő Corbin-nal, akit többen az új CM Punk-ként emlegetnek. A mérkőzés talán az elmúlt évek legjobbjának bizonyult, míg Bull Dempsey – várható módon – közbeavatkozott. Így Neville képes volt megdönteni a Streak-et, amiből talán többet is ki lehetett volna hozni. Adrian egy lépéssel közelebb került a kötelező kihívói joghoz és ezáltal a bajnoki címhez is.

Nem sokkal az előző meccs után Regal reakciója, hogy Bull-nak ki kell állnia egy diszkvalifikáció nélküli mérkőzésen Baron-nal az NXT TakeOver-ön.

Bayley vs Becky Lynch

Becky most egyedül érkezik, nem véletlen, hisz a TakeOver-ön Sasha is ellenfele lesz Bayley és Charlotte mellett. Később azonban a Bo$$ is érkezett, viszont nem támadt Bayley-re. Jelenléte nem épp a legjobbat váltotta ki, Becky sajnos vereséget szenvedett. A lány Sasha-t hibáztatta, s konfliktus alakult ki köztük, majd érkezett a Női Bajnok is, aki a rámpáról szemléte az eseményeket a mérkőzés győztesével. Vajon jövőhéten hogy alakulnak a dolgok?

Hideo Itami vs Finn Bálor (NXT Championship #1 Contender’s Tournament)

Tulajdonképp két barát nézett farkasszemet egymással, ahol Finn, mint tanítvány adta fel a leckét mesterének, mikor legyőzte Hideo-t. A győztes kezet nyújtott barátjának, amit Kenta elfogadott. Finn Bálor és Adrian Neville a torna két döntőse. Vajon melyikük nézhet szembe az NXT Bajnokával?

Az eheti adás az ünneplő Finn-nel és a neki gratuláló Neville-lel, majd Sami Zayn és Kevin Owens meccsének promójával ért véget. Szóval egy hét, igazából pár nap és NXT Take Over: ArRival, élőben a WWE Network-ön. Készüljetek!

 

Tipp: ha a videó nem jelenik meg, a böngésződ címsorának jobb felső sarkában klikkelj a pajzs szerű ikonra, majd kattints a “load unsafe script” feliratra, és a tartalom pillanatokon belül látható lesz.

5 című bejegyzés “WWE NXT 2015. február 4. – Neville legyőzi Corbin-t?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Kevin Owens (Steen) halhatatlan szavait idézném: “THIS IS WRESTLING YA FUCKFACE!” Oly tökéletesen illene ez a mondat Vince képébe,,,,

  Állítom már csak a saját öregkori csökönyössége végett nem hozza fel az itteni arcokat. Semmi más értelmes okot nem tudok mondani rá, a kreatívok szégyenletesen mérsékelt látókörén kívül persze, amibe valószínűleg nem férne bele még 5 ember története.

  Pedig aztán nem lenne olyan nehéz egy tucat bohócot kivágni main rosterből és felhozni Nevillet, Samyt, Charlottet meg Bankset, mióta vegetálnak már itt?! Az meg, hogy olyan neveket behúztak mint Kevin, Kenta meg Devitt (Callihant kihagyom mert még nem debütált tv-s adáson, másik vicc) és nem egyből main rosterbe küldték őket mikor tizenx éve ezt csinálják az röhejes. Mintha semmi értelme nem lenne annak, hogy ki mekkora tehetség, hanem egy-két előszopás évet nxt-ben kell tölteni és csak utána kaphattok nagyobb gázsit mainben elv működne,,,, (Corbin pl tökéletes ide, neki tényleg fejlődni és kifejlődnie kell még, ha hozza a promójából a motorját, akkor én most elkönyvelem, hogy a halott ember fiaként kerülne fel main rosterbe. )

  Holott amúgy kikről és jövőbeli kikről beszélünk?
  -Adrian a tipikus face arc aki legendás highflyer lehetne, kis festéssel akár a “világos” Jeff Hardy
  -Samy aki kb az egyetlen pankrátor wweben akin látom, hogy élvezi, amit csinál,azt hogy remekül végzi a dolgát, mint a jó zenész aki mosolyog, mikor szépet játszik, ezerszer inkább ő motiválja a kisgyerekeket, mint a fájdalmasan alaptalan és varázsvilágban élő Cena,,,,
  -Charlottera és Sashára igen könnyen emlékezhetnénk vissza 3-4 év múlva, mint “akik megmentették a díva részleget az önkényes magamutogatástól és modellalapnak kunyorgástól”, valljuk be, egyikük se a jó nő kategória, legalábbis számomra, de mint pankrátornők annál inkább
  -Kevin lehetne a next big thing, harmad annyiért levághatna epikusabb zúzásokat egész évben, mint Brock, most kéne még elcsípni, míg mer ugrálni ki a ringből -Lesnar pont egy elvétett ugrás után hagyott fel azzal-.
  -Itami lehetne a….sajnos a midcardban ragadt japán pofa, Vince nem igen tud mit kezdeni, vagy inkább nem is akar a feketékkel és az ázsiaiakkal, pedig iszonyat technikás és ha egy másik technikással rakják össze az emlékezetes lesz
  -Finn…nekem most -még- ő a kedvencem a tv-s adásokról, imádom, hogy a karakterébe visz bele színésziséget, és tényleg ő az aki kreatív, nem a wwe írta neki a Báloros bevonulás koreográfiáját, lehet hogy csak megvett kilóra a mozdulataival, a mostani Itamis meccsével és a bitang jó bevonulásaival, de…nem erről szól az egész?

  ]°`˙^Solomon Crowe…Sami Callihan 6 éve a kombat zónában ennyit ér a wwenek, bár a pletykák szerint ezen keserűségemen enyhítenek és most debütáltatják TakeOveren, nagyon remélem. Bár félek attól, hogy a mostani pg 13-14 nem bírna el egy Swichblade Conspiracyt -Ambrose és Crowe tagteamje volt a czw-ben-, nem feltétlenül arra értem, hogy nem raknák össze őket tagbe, hanem mint egyszerűen két ilyen arc nem férne el ebben a wwe-ben, sajnos. Pedig ő még Kane maszkjára is méltó tudna lenni. Deant is amint lehetett már át is írták top midcardba….és félek ennyit se akarnak belőle, pedig jó atya úr isten mit szalasztanak el,,,,mindegy, Bryan kell a főővért meg Roman, Seth is maradjon csak a genyó kispöcs szerepében meg ne szeressék az emberek és YESezzen csak tovább,,,,,

  Kedvelés

  1. Szinte mindennel egyetértek, de egy dologgal nem. Mi az, hogy Sasha “nem jó nő kategória”? Te Mercedes KV-ről beszélsz, nem mellesleg Snoop Dogg unokahúgáról! A többiben igazat adok, de hogy Mercedes nem “jó nő”, ez azért erős. Open your blind eyes!

   Kedvelés

   1. Az, hogy ki kinek a kije -amivel amúgy tisztában vagyok- semmit nem dob azon, hogy hogy néz ki.Lehetnék én Rusev unokatestvére mégse leszek izmosabb. 😀 Mellesleg ez volt az egyetlen pont ahová direkt írtam, hogy “számomra”. Hadd legyen azért mindenkinek meg a saját nőideálja. 🙂

    Kedvelés

    1. Ok, hogy nem az ideálod. De ettől függetlenül lehet valaki “jó nő”. Neked nem eseted, viszont sokaknak igen. Pl. az ez előtti adásban az egyetemisták ezt skandálták: “Sasha Banks is f*cking hot!”. Persze ezt a cikkbe nem írhatom bele….. Szóval van különbség aközött, hogy valaki nem az ideálod, vagy nem jó nő. Törekedj a kifejezóképességre, a félreértés elkerülése végett.

     Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek