WWE NXT – 2015. január 28.

NXT_261_Photo_11-716441730

Ha NXT, akkor Orlando, Florida. Már csak két hét a következő TakeOver-ig, a show pedig máris kezdődik: érkezik Wesley Blake és Buddy Murphy az első mérkőzéshez, ami a Tag Team címekért megy.

Wesley Blake & Buddy Murphy vs The Lucha Dragons (NXT Tag Team Title Match)

Joggal kérdezhetitek, honnan jön ez a címmeccs. A múltheti adáson Blake és Murphy legyőzte a Vaudevillains csapatát, amivel kiérdemelték, hogy szembenézzenek a mexikóiakkal. A küzdelem látványos volt, a számítások ellenére viszont a győzelmet nem a Lucha Dragons szerezte meg, így az új NXT Tag Team Bajnokok: Wesley Blake és Duddy Murphy.

Két hét múlva Sami Zayn szembenézhet azzal az emberrel, akiben a legnagyobbat csalódott karrierje során, Kevin Owens-szel. A mérkőzésükről szóló szerződést ezen az adáson fogják megkötni. Emellett folytatódik az NXT Bajnoki Cím kötelező kihívói jogáért folyó küzdelemsorozat: Hideo Itami és Finn Bálor már biztos elődöntősök, azonban Adrian Neville-nek Tyson Kidd-del, Baron Corbin-nak pedig Bull Dempsey-vel kell szembenéznie, hogy közelebb kerüljenek a csúcshoz.

Múlt héten Sasha ismét szembenézhetett Charlotte-tal a Női Bajnoki Címért, ám diszkvalifikálták mikor Becky a segítségére sietett a bajnok ellen. Rick Flair lányának megmentésére pedig Bayley érkezett. Később megjelent William Regal, aki a TakeOver-re egy újabb bajnoki meccset írt ki: Bayley, Sasha Banks és Becky Lynch egy Fatal 4 Way mérkőzésen indulhatnak az övért.

Adrian Neville vs Tyson Kidd (NXT Championship #1 Contender’s Tournament First Round Match)

Ahogy belemélyedtem ebbe a küzdelembe, azon morfondíroztam, ez most tényleg a másodosztály lenne? Ez a meccs arra hasonlított, amit a profiknak kellene csinálni a WWE főeseményein hétről hétre minden adáson. Kicsit fura, hogy ehelyett ez a két szupersztár adja meg ezt az élményt. A közönségtől is felcsendült: “This is wrestling!”, azaz “Ez a pankráció!”. A győzelmet végül Adrian szerezte meg, aki így kvalifikálta magát az elődöntőbe.

Charlotte & Bayley vs Sasha Banks & Becky Lynch

A bajnok csapatában az első pillanattól kezdve tapintható volt a feszültség, ami ki is éleződött közöttük a mérkőzés alatt, így a meccset jobbnak látták leinteni, a folytatást pedig a TakeOver-re hagyni.

A backstage-ben Devin kérdezi Finn-t mi járhat a fejében, hisz jövőhéten Hideo Itami-val, egy jó barátjával kell szembenéznie. A pankrátor szerint mikor az NXT cím a tét akkor a barátságot félre kell tenni. Ellenfele is csatlakozik, aki emlékezteti: “Én tettelek be az NXT-be, és bármikor képes vagyok kirakni innen.”.

Egy kis promo minket is emlékeztet valamire, hogy tegyük szabaddá a március 29-i vasárnapunkat, ugyanis élőben a WWE Network-ön fog jelentkezni a 2015-ös évi WrestleMania!!!!!

Ismét Devin készít riportot, most ép Emma-val, aki múlthéten tért vissza. A lány hamarosan ismét ringben lesz látható: a következő adáson szembenéz Carmella-val.

Baron Corbin vs Bull Dempsey (NXT Championship #1 Contender’s Tournament First Round Match)

A győzelmet – ahogy mindenki számított rá – Corbin szerezte meg, aki így jövőhéten Adrian Neville-lel kell szembenézzen. Vajon a volt bajnok képes lesz megállítani a feltörekvő szupersztárt, vagy Baron nyugodtan elsétál egészen az NXT Bajnoki Címig?

Most pedig, aki még nem hallotta, jó erősen kapaszkodjon meg a legközelebbi stabil tárgyba, nehogy padlót fogjon a következő hírtől: a ma esti SmackDown-on, élőben a WWE Network-ön Kane szembenéz Daniel Bryan-nel egy Casket Match-en, azaz egy Koporsós Meccsen!!!!!

Elérkeztünk az NXT főeseményéhez, a szerződés aláírásához. Érkezik az NXT bajnoka és áruló barátja, akik szembenéznek egymással február 11-én, az NXT TakleOver-ön. William is jelen van, aki azonnal leszögezi: ha most ők ketten egymásnak ugranak, a mérkőzést azonnal törli. Először Sami ír alá, majd Kevin jönne, de habozik. Zayn beszélni kezd: “Ott egy mikrofon előtted. Csak így fogsz rám meredni, vagy végre megmagyarázod nekem és ennek az embereknek, hogy miért? Oké, akkor csak bámulj mint az elmúlt 12 évben.” A bajnok mesél arról a 12 évről, mikor együtt indultak Montrealból, együtt edzettek és talán számíthatott volna arra, hogy ez a pillanat is elkövetkezik. De nem számított rá. Viszont a következő TakeOver-en szétveri Owen-t. Végre ellenfele is mikrofont emel és a GM-hez szól: “Ez itt aszondja, nem címmeccs.” Szerinte ez neki nem személyes, csak üzlet, a pénzt nézi benne, hogy eltartsa feleségét és két gyerekét, így a szerződést addig nem hajlandó aláírni, míg a mérkőzés nem az NXT címéért megy. Ekkor Sami maga lép oda Regal-hoz, hogy legyen címmeccs. A főnök először nem adná meg, de a kanadai szerint ez csak így működhet, mert a közönség és ők is ezt szeretnék. A GM átírja a szerződésbe foglalt feltételeket, majd mindkét fél aláírja. KO a tollat hozzávágja a bajnokhoz, aki nekimenne, de William megfékezi.

Fekete “CM Pityesz” István

Tipp: ha a videó nem jelenik meg, a böngésződ címsorának jobb felső sarkában klikkelj a pajzs szerű ikonra, majd kattints a “load unsafe script” feliratra, és a tartalom pillanatokon belül látható lesz.

4 című bejegyzés “WWE NXT – 2015. január 28.” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Kit érdekel az NXT??!!!! Daniel Bryan legyőzte Kane-t 🙂 😀 Gondoltam, hogy Bryan győz 🙂 Vicces lett volna, ha öltönyös Kane nyer 😀

  Kedvelés

 2. Jó kis adás volt ez. Nekem ez a Murphi és Blake duó eddig igencsak bejön. Amit pedig nagy figyelemmel várok az Samy Zayn vs Kevin Owens( Steen). Mert tulajdonképpen az utóbb említett 2 személy sokszor harcolt egymás ellen. Pl okáért harcoltak a Ring of Honorban 3 mat is. Volt egy street fight; egy ladder és ha jól emlékszem egy last man standing jük is. A legutóbbiban nem vagyok olyan biztos mert azt a pankrációs haverjaim mondták. 🙂

  Kedvelés

  1. Általában minden héten írok róla, amikor csak tehetem. Az előző adást sajnos betegségem miatt kihagytam, de ha nem jön közbe semmi, nyomatom végig az évet. 🙂

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek