WWE NXT 2015. július 15. – Díva főesemény

NXT_287_Photo_10-47932245

Az NXT adása 2015. július 15-én egyből egy Tag Team csatával indult, valamint a szervezet bejelentette előre, hogy a főeseményen Sasha Banks csatáját tekinthetjük majd meg Charlotte ellen, ahol a tét nem más lesz, mint az NXT Díva Bajnoki öv.

Jason Jordan és Chad Gable vs Elias Samson és Steve Cutler

A küzdelem eléggé rövid volt, amiben a győzelmet végül egy látványos Tag Finisher-t követően Jason Jordan és Chad Gable tudta megszerezni.

A csatát követően megtekinthettünk egy rövid összefoglalót Kevin Owens és John Cena konfliktusáról, aminek vagy az egyik állomása vagy pedig a befejező végállomása lesz a közelgő Battleground.

Axel Tischer vs Samoa Joe

A csatában a közönség egyértelműen Samoa Joe-t támogatta, aki pedig hozta a tőle elvárt formát és jól teljesített ebben az összecsapásban. A mérkőzés végén egy feladatásos fogással kapta el Joe ellenfelét, aki nem volt képes kikászálódni a szorításból így feladta a küzdelmet.

Az aránéba ezt követően nem más érkezik, mint Eva Marie, aki elmondja, hogy készen áll ismét arra, hogy harcoljon és komolyabb szerepet kapjon, így az NXT-ben fog küzdeni, ahol már a jövő héten megcsodálhatjuk a szorítóban.

Blake és Murphy vs Sawyer Fulton és Angelo Dawkins

A küzdelemben a Tag Team Bajnokok nagyon magabiztosan szerepeltek, ami miatt végül képesek voltak megszerezni a győzelmet a Running Suplex és a Frog Splash-t követően.

A szorítóba a közönség egyik nagy kedvence, Sami Zayn érkezik, aki bejelenti a közönségnek, hogy javult annyit az állapota, hogy képes legyen megjelenni ezúttal az NXT adásán. Emlékezhetünk arra, hogy mi is történt akkor, amikor Kevin Owens ellen lépett ringbe az NXT TakeOver: Unstoppable-n. Itt egy nagyon kemény verést követően összeszedett egy nagyon komoly sérülést. Sami tudatja a rajongókkal, hogy 2016-ig nem is harcolhat ismét…

Sasha Banks vs Charlotte (WWE NXT Női Bajnoki öv)

A hölgyek a főeseményen egy hosszas összecsapásban jól szerepeltek. Itt pedig végül Sasha Banks tudott jobban muzsikálni, hiszen a csata végén értékesítette a feladatásos mozdulatát, ami miatt Charlotte kénytelen volt feladni a csatát.

Ezzel zárult a mostani NXT adás, aminek a végén Sasha megvédte a Bajnoki övét és továbbra is az NXT díva részleg vezetőjének mondhatja magát.

5 című bejegyzés “WWE NXT 2015. július 15. – Díva főesemény” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek