WWE NXT 2015. július 22. – Szerződés a TakeOver-re

20150722_NXT_OwensBalor_2

Orlando, Florida. Az adás elején ismét képeket kapunk a Beast in the East néven elhíresült tokiói eseményről, ahol Finn Bálor megszerezte Kevin Owens-től az NXT legnemesebb címét.
Az élő képeken a bajnok érkezik az arénába és a ring felé tart az övvel kezében. A riporter lép oda hozzá, mondana valamit, de a közönség skandálása mellet nem hallani szavait: “Kiérdemelted!” – szólt a tömeg Finn-hez. Mikor szóhoz jut, a riporter is gratulál a két héttel ezelőtt Japánban szerzett győzelemhez. “Tudjátok, ezt csinálom már 15 éve. Ezt csináltam Európában, majd Mexikóban, és mindenki tud arról a 8 évről Japánban. Nehéz döntések és választások és áldozatok árán idejutottam az NXT-be. De mikor a kezembe foghattam azt a címet, tudtam, minden egyes döntés, minden egyes választás és minden egyes áldozat megérte ezért.” A publikum ismét skandálni kezd: “Thank you Finn!” A riporter most a közelgő visszavágóról érdeklődik, ami ezen az adáson válik hivatalossá a szerződés aláírásával. Bálor felsorolja KO sikereit: bajnok lett, elintézte Sami-t, elintézte Hideo Itami-t, lesérült tőle Adrian Neville, megverte Cesaro-t, sebet ejtett Rusev-en és kopogtatta John Cena-t. “De ő nem tudta legyőzni Finn Bálor-t Tokióban!” Megígéri, bajnokként hagyja majd el Brooklyn-t a TakeOver után.

A backstageben Devin kérdezi Eva Maria-t közelgő mérkőzéséről. A díva először is köszönetet mond William-nak amiért lehetőséget ad neki. Komolyan veszi ezt a lehetőséget, mert neki ez volt az álma, hogy a WWE-ben lehessen. Hónapokon keresztül dolgozott, edzett, hogy itt lehessen és megmutathassa mit tud. Azt ígéri, tetszeni fog amit látunk.

Eva Marie vs Cassie
NXT_288_Photo_03-1942116387Az én nem túl szerény véleményem, hogy Cassie több lehetőséget érdemelne, mint Eva. Az ausztrál lány olyat csinál a hosszú lábaival, amire “fent” sem képesek sokan. Végül is a vörös hajú lány szerezte meg a győzelmet, bár sokan megkérdőjelezik, tényleg idetartozik-e?

Mr Regal lép az irodájába és Tyler-t találja ott egy elég érdekes pozícióban, amit általában a köteleken szokott felvenni. A pankrátor szeretne magának valami nagy dolgot a TakeOver-re. William azt mondja, már dolgozik rajta.

Baron Corbin vs helybéli kihívó
NXT_288_Photo_06-61385900Egy kb. 3-4 másodperces mérkőzést láthattunk, azonnal jött az End of the Days. Ideje volna kitalálni valami újat Corbin-nak, ha nem akarják jobban megutáltatni a közönséggel. A tehetsége megvan, de ez a szerep nem játszható örökké. Kellene neki egy nagy ellenfél a TakeOver-re….

Samoa Joe vs Mike Rallis
Mike gyorsan kezd, de Joe ellen tehetetlen. Hamar felcsendül a “Samoa’s gonna kill you”.  A Muscle Buster után Rallis nem volt képes kirúgni. Az érdekesebb meccs két hét múlva lesz, mikor a volt TNA szupersztár magával Rhyno-val száll ringbe.

Bayley vs Emma (w/Dana Brooke)
NXT_288_Photo_11-2228684878Emma erősebben kezd, ám a Running Bulldog után a visszatérő Bayley veszi át az irányítást, Dana emiatt ki is segítette társát a kötelek közül pár pillanatra. Emma a sérült jobbkézt támadva próbál felülkerekedni ellenfelén, de nem jár sok sikerrel, mert a Flying Elbow után ismét face előny. A Double Clothesline után azonban mindketten földre kerülnek. Dana megpróbál közbeavatkozni, mire a bíró elküldi a backstagebe. Jött a Bayley-to-Belly Suplex és a győztes Bayley. Mikrofont ragad: “Ez csodálatos érzés volt. Nagyszerű érzés visszajönni. De azért jöttem vissza, hogy én legyek a következő NXT Női Bajnok. Ehhez viszont le kell győznöm a legjobbat, így akarok egy meccset Charlotte-al!” Ahogy a közönség mondta, welcome back.

A RAW-ra tekintünk vissza, ahol az NXT lányai folytatták a forradalmat amit elkezdtek. Az élő képeken Charlotte-ot interjúolják. Szerinte ami történik az nem egy szimpla forradalom, hanem a lehetőség, hogy bizonyítsanak az NXT lányai, ahogy azt itt is tették a másodosztályban éveken át. Bayley-nek ad lehetőséget, de szerinte nála jobban senki se akarja a címet. Dana érkezik, aki azt mondja neki nincsen ennyi lehetősége. Úgy gondolja ez azért van, mert neki nincs híres vezetékneve. Viszont ő is akar egy lehetőséget arra, hogy megverhesse Rick Flair lányát. Charlotte erre úgy reagál, Bayley várhat még egy hetet, Dana lesz első és olyan leckét kap, amit sose feled el.

The Vaudevillains vs Angelo Dawkins & Sawyer Fulton
Ne feledjük, az angolok Blake és Murphy kötelező kihívói a tag team címekért. Be is bizonyították, méltók a bajnoki mérkőzésre, a Whirling Dervish után nyerni tudtak.

A backstageben Alexa Bliss biztosít afelől, hogy Blake és Murphy bajnokok fognak maradni miután a Vaudevillains csapatával szembenéztek.

Finn Bálor és Kevin Owens szerződése a TakeOver: Brooklyn-ra
A ring közepén William Regal. Még egyszer bejelenti az NXT augusztus 22-én Brooklynban tartandó eseményét, ahol a visszavágó lesz a bajnoki címért, melynek előző tulajdonosa már érkezik is az arénába. Őt Bálor követi, aki már tollat is ragadna, de KO megszólal. “Milyen érzés? Milyen érzés az NXT bajnokának lenni?” Finn reakciója alapján nem épp kellemetlen. “Milyen érzés, hogy meg kell védened a címedet az NXT történelmének legnagyobb főeseményén, ami amúgy Brooklynban lesz?” Tovább bosszantja a bajnokot, majd elmondja, Japán megadta a löketet ahhoz, hogy ő legyen az első kétszeres NXT bajnok Brooklynban és elintézze Finn Bálor-t egy jó időre! Finn azt ígéri, ezeket a szavakat lenyomja a torkán a TakeOver-ön, majd aláírja a szerződést. Regal is így tesz, majd Owens is. A GM ezután hivatalosan is bejelenti a bajnoki címmeccset. KO rátámad későbbi ellenfelére, majd William-re is, ám Bálor hamar fordít, a kihívó pedig menekülőre fogja. Az NXT eheti adásán a bajnok maradt talpon, vajon ez a nagy eseményen is így lesz?

Fekete “CM Pityesz” István

4 című bejegyzés “WWE NXT 2015. július 22. – Szerződés a TakeOver-re” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. KO karaktere elég érdekes irányt vett. vagy mindig ilyen volt? ha nem az NXT-ben van akkor kisétál a meccsekről, itt meg felökleli Regalt. nekem kezd olyannak tűnni mint egy hisztis óvodás a homokozóban, akinek összetaposták a körtés pampuskáját. 😀
  a Baron Corbin meccs az egy vicc volt, Samoa Joe meccse pedig rövid. remélem a következő adás izgalmasabb lesz. 🙂

  Kedvelés

 2. Elég jó ez a bemondó srác van akiket nagyon jól tud mondani ha úgy figyel pl: most Joe vagy pár hete Finnt és Rhynot…persze Justin se olyan hanglejtéssel kezdte mint amivel távozott szóval ez a srác is gondolom gyakorol + fejlődik majd:) Nem lenne rossz ha nem csak az NXT-s adásokon mondana be + a TE elején….Edent nem nagyon bírom se Jojo-t ,azt hiszem úgy hívják a másik csajszit habár mostanában nem igen hallom hogy bemondana

  Kedvelés

 3. Úgyhallom a közönség nem kedvelte a csicska legyőzhetelen Baron Corbint.Focistának se nagyszám lehetett,2 csapatnál játszott pár évet.vagy szar volt vagy komolyan lesérült.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek