WWE NXT 2015. július 8. – Eredmények és videók

NXT_286_Photo_03-1829464208Az NXT mostani adásában egyből megtekinthettük a show hivatalos promo videóját, amit követően bejelenti a szervezet, hogy majd visszatekinthetünk a Beast In The East-re, ahol Finn Bálor még Kevin Owens-el csapott össze az NXT Bajnoki övért.

A ringbe először Dana Brooke és Emma érkeznek, akiknek a bevonulása után egyből megjelent a WWE NXT Díva Bajnok, Sasha Banks. Emma és Dana pár szó után egyből nekiestek volna a címvédőnek, ám Charlotte zenéje miatt nem került sor ütésváltásra egyenlőre. Charlotte egykor Banks ellenfele volt, ám ezúttal csapatot alkottak és harcba szálltak a heel hölgyek duója ellen.

Sasha Banks és Charlotte vs Dana Brooke és Emma

A hölgyek csatája hosszasra sikeredett, amiben végül a győzelmet Charlotte és Sasha csapata szerezte meg feladatással. A küzdelem után Charlotte elmondta a Bajnoknak, hogy szeretne egy címmeccset ellene egy hét múlva a következő NXT-n. Banks erre csak annyit reagált, hogyha csak ennyit szeretne, akkor megkapja…

Ezt követően hosszasan visszatekinthettünk a Beast In The East-re, ahol Finn Bálor egy nagyon izgalmas és fordulatos csatában legyőzte Kevin Owens-t és megfosztotta KO-t az NXT Bajnoki övtől.

Marcus Louis vs Solomon Crowe

A küzdelemben Marcus jobban indított, ám a győzelmet végül nem tudta megszerezni, mert Solomon bravúrosan fordított és feladatta ellenfelével a küzdelmet.

The Vaudevillains vs Enzo Amore és Colin Cassady

A főeseményen egy tag Team összecsapást tekinthettünk meg, aminek a tétje egy első számú kihívói jog volt az NXT Tag Team Bajnoki övért. Végül a sikert a The Vaudevillains csapata tudta megszerezni, akik megtették az első komolyabb lépésüket az NXT Tag Team címek felé.

Egy gondolat a(z) “WWE NXT 2015. július 8. – Eredmények és videók” című bejegyzésnél

  1. Remélem sasha marad a bajnok, én eléggé csipázom (na vajon miért). Örültem hogy bálor bajnok lett, remélem megtartja. Ami a Tag Team-et illeti remélem új bajnokok lesznek, bár a Vaudevillains-t nem szeretem.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek