WWE NXT 2015. június 10. – Samoa Joe debütál

NXT_282_Photo_19-2637041845Orlando, Florida. Már az adás előtti promóból láthatjuk, hogy Samoa Joe, a korábbi TNA szupersztár az NXT eheti műsorának főmeccsén a kötelek közé lép.

Zack Ryder & Mojo Rawley vs Elias Samson & Mike Rallis

NXT_282_Photo_04-4202978633Mojo több hónapos kihagyás után tért vissza, méghozzá nem egyedül jött, hanem Zack-kel, akinek kimondottan örült a közönség. Igazán pörgős kezdése volt ez az eheti adásnak, a győzelmet az önjelölt internet bajnoka szerezte meg a Rough Ryder után, majd jött az ünneplés is a nézőtéren.

Emma vs Blue Pants

NXT_282_Photo_07-1670188275A kék nadrágos lány most is hatalmas ovációt vált ki megjelenésével, a publikum utólag is felköszöntötte, pedig a lány születésnapja május végén volt. A mérkőzésen már nem volt ekkora sikere, az Emma Lock után kénytelen volt kopogni.

A backstageben Devin interjúvolja Enzo-t, Big Cass-t és Carmella-t, amiből kiderül, hogy jövőhét Blake, Murphy és Alexa ellen tag team meccset vívnak.

Tyler Breeze vs Bull Dempsey

Tyler ezúttal az emberi vasgolyóval nézett szembe. A méretkülönbségek szemmel láthatóak, Bull előnyben. Breeze azonban kihasználva ellenfele gyengeségét, megfuttatta és kifárasztotta a New York-i rémálmot, majd a Beauty Shot-tal leterítette.

Becky Lynch vs Jessie McKay

NXT_282_Photo_14-3818875912Az ír lányt nagyon megszerette a közönség az Unstoppable gálán. Ezúttal az újonnan érkező ausztrál, Jessie ellen kellett bizonyítson. Elég jó díva meccs volt, Becky természetesen nyert, a Disgusting Armbar után, de ellenfele megdolgoztatta.

William köszönt minket az irodájából. “Szép estét, hölgyeim és uraim! A mai egy történelmi NXT, ugyanis a nagy Samoa Joe a ringben debütál, és én én Kevin Owens-t a kommentátorok mellé ültetem. És ezen kívül…” Nem tudja befejezni, mert a Bull lép oda, csipszet majszolva. A GM aggódik a pankrátor egészségéért, aki viszont a fáradsággal magyarázza korábbi vereségét. Regal elveszi a csipszet, majd távozik, mire Dempsey elővesz egy szelet csokoládét.

Baron Corbin vs Angelo Dawkins

Rhyno felett aratott győzelme után Corbinnak Angelo-val akadt dolga, aki meg is tapasztalta saját végnapjait.

Samoa Joe vs Scott Dawson

NXT_282_Photo_15-2493013150A mérkőzés alatt KO volt a kommentátorok vendége, ahogy a GM ezt korábban bejelentette. A közönség nem sok esélyt adott Scott-nak skandálásával: “Samoa’s gonna kill you!”. Kevin elmondta a narrátoroknak, hogy ő sokkal jobban sokkolta a világot mikor legyőzte Cena-t, mint Joe azzal, hogy megjelent az NXT-ben. Miközben az ex-TNA-s pusztított a ringben, a bajnok nyugodtan mondta, hogy ha eljön az ideje szembenéz Samoa-val, nem fél tőle. Dawson-nak esélye sem volt, aztán jött a kegyelem, a Muscle Buster, és Joe nyert.

NXT_282_Photo_20-3487562706Owens azt hitte eleget látott és távozott volna, de egy erős hang utána kiáltott: “Kevin Owens! Mit gondolsz, hova mész? … A ringben állva azt mondtad el fogsz intézni, ez azért vicces, mert mikor legutóbb láttalak azt tetted mint most, elfutottál. … Tegyél úgy, mint egy jó ember, gyere ide a szorítóba és add meg ezeknek az embereknek, amit látni akarnak!” “Először is, Joe, nem futok sehová. Másodszor, két jó okom van, hogy ne lépjek be a ringbe most. Egyszer azért mert igen, jó ember vagyok és nem foglak így elintézni az első meccsed után, szóval szívességet teszek neked, amiért hálás is lehetnél. A második ok pedig, hogy nem lehet csak úgy idejönni és kapni egy NXT címmérkőzést mindössze egy meccs után.” KO már ment volna, de William érkezett az arénába. “Kevin, teljesen megértelek, Joe csak most jött, nem mehet a címért, de megérdemli, hogy harcoljon. Így jövőhéten Kevin Owens szembenéz Samoa Joe-val.”

Fekete “CM Pityesz” István

9 című bejegyzés “WWE NXT 2015. június 10. – Samoa Joe debütál” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Nem néztem meg az adást,nem érdekel az nxt tovvábra sem,csak halottam egy kis infót miszerint Joe feltűnik,így az ő meccsét megnéztem,a többi nem érdekel.

   Kedvelés

 1. “nem lehet csak úgy idejönni és kapni egy NXT címmérkőzést mindössze egy meccs után”
  Hogy nem szakad rá az ég!!!!!!!
  neki se sokkkal több meccse volt mikor Samytől elvette az övet.Ennyit erről.
  Pontosan nem emlékszem ,de mintha csak vagy 2-3 meccse lett volna a cím előtt.
  Undoritó alak nézni se bírom.

  Kedvelés

   1. Igen,az lehet.tisztában vagyok vele hogy ezt így találták ki a kreatívok,de ez nem bejövős nekem.áttekerem ami nemtetszik,annyi.

    Kedvelés

 2. Samoa Joe egy állat,mindig is kedveltem,de sajnos most annyira nyomatják az új bajnokocskát,hogy sajnos bukni fog a legenda.

  Kedvelés

  1. @ROYAL, ez egy hosszú menet lesz köztük, nem intézik el egy meccsel az biztos. Én azt is el tudom képzelni, hogy Joe ma ott lesz a MITB-en. Bárhogy is, ez sok holy shit momentumot fog hozni.

   Kedvelés

   1. Az adások összemosása rossz ötlet.Az meg,hogy az nxt bajnok a nagy porondon produkálja magát…Ez a medve bocs vs vadállat feud még akár jó is lehet,de sajnos ebből csak is a bajnok jöhet ki jól..Pedig mekkora fordulat lenne,ha elkenné a száját,és Joe cimbi lenne az új bajnok.Izgalmas lenne,de nincs rá esély..Követni fogom ezt a feudot,ha egyáltalán feud lesz és nem csak 1 meccses bohóckodást csinálnak..de a többi nem érdekel.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek