WWE NXT 2015. június 24. – Hideo Itami kihívja a bajnokot

NévtelenOrlando, Florida. Az eheti NXT egy megemlékezéssel indul. A teljes NXT roster az aréna bejáratánál, előttük Triple H mikrofonnal a kezében. “…egy legendát vesztettünk el, az American Dream Dusty Rhodes személyében. Tiszteletnyilvánításokat, ceremóniákat láthattunk. Nekünk, akik itt az emelvényen állunk, egy családtagot vesztettünk el.” Nem tudja folytatni, szeme könnyben patakzik, a levegőt nehezen veszi, egy szó sem jön ki a száján. Mikrofonját leengedi, fejét leejti és megrázza magát. “Igen, egy családtagunk távozott. Mikor Dusty Rhodes itt állt, azt mondta az NXT az ő gyermekei. Ők a családja voltak, de mindene ami volt az a szenvedély, tovább vinni ezt az egészet, miattatok. És ha ezeket a srácokat és lányokat az ő NXT gyermekeinek hívjátok, akkor mind ebbe az NXT családba tartoztok. Szóval, kérlek titeket, mint egy család álljatok most fel velem együtt és tisztelegjünk az Amerikai Állom Dusty Rhodes-nak.” A publikum felemelkedett és együtt vártak 10 gongütésig meghajtott fejjel.

NXT_284_Photo_02-519669819Az arénába Hideo Itami érkezik. Az NXT szupersztárt kb. egy hónapja láttuk utoljára, az Unstoppable előtt, mikor rotátorköpeny szakadást szenvedett. Most karmerevítő volt rajta. A riporter emlékeztet minket, hogy Kenta több hónap kihagyásra kényszerül az orvosok szerint. A pankrátor viszont nem fogja vesztegetni az idejét, amint tud jön és kihívja a július 4-i győztest, aki Kevin Owens vagy Finn Bálor lesz a tokiói NXT bajnoki meccs után. KO zenéje szólal meg és a bajnok megjelenik a rámpa végén a bejáratnál. Kevin megróbálta tenni magát, hogy mennyire örül, hogy láthatja Hideo-t, és hogy ott lesz Japánban, de sajnos nem harcolhat, mire megjegyzi, talán majd legközelebb. Szerinte Itami nem biztos benne, de ő megvédi a címét, nem hagyja el az öve nélkül Tokiót. Mindezt úgy mondja, hogy kigúnyolja a japán akcentusát. Ezután szeretné tisztázni magát, hogy nem ő támadott a sérült szupersztárra. Owens azt mondja, ha ő lenne a támadó, Kenta most nem állna ott abban a ringben. Egyrészt ezért jött, illetve egy bocsánatért, amiért Hideo rossz embernek nevezte őt. A japán csak ennyit mond: “Kevin Owen’, nagy bajnok vagy, de emberi lénynek szörnyű!” KO erre felszívja magát és megindul a kötelek felé. Szerencsére időben érkezik Finn Bálor, aki megtámadja a bajnokot. Meg is állítja, de őt Rhyno kapja el. De szép lenne egy Fatal 4 Way amint Kenta felépül…

Enzo Amore & Colin Cassady (Carmella) vs Jason Jordan & Sylvester Lefort
Szép kezdése vol az adásnak ez a gyors meccs, ahol a győzelmet kiszámíthatóan nem a “Teddy macik” – ahogy Big Cass hívta őket – nyertek, hanem a SAWFT csapata. Jordan-nek folytatnia kell a megfelő tag team partner keresését, amiben eddig nem járt túl nagy sikerrel.

Az előző adás főmeccse után kérdezték Samoa Joe-t a Kevin elleni mérkőzésről. A volt TNA szupersztár azt ismételgette amit a közönség skandált, azaz “engedjétek őket harcolni”. Nem boldog, mert KO még mindig mozog, nem kapta meg amit akart és nem adta meg a bajnoknak ami neki jár, az életre szóló verést. “Ez nagyon egyszerű, Kevin Owens-t akarom, engedjetek harcolni!”

Dana Brooke (w/Emma) vs Cassie
NXT_284_Photo_06-429149218A total divanak nem volt könnyű dolga az új lánnyal, aki tudott mutatni pár szép mozdulatot a kötelek között. Végül azonban jütt a fireman’s carry slam és Dana nyerni tudott. (Véleményem szerint Cassie kaphatna egy erősebb karaktert, a tehetsége megvan hozzá, ezt csak csendben jegyzem meg.)

Devin kérdezi Charlotte-ot, mit szól Dana múltkori kijelentéséhez, miszerint “…egyesek megküzdenek azért, hogy idekerüljenek, mások viszont a családjukon keresztül érik el ugyanezt”. Rick Flair lánya nem tudja mire vélni, szerinte ő csak egy lehetőséget kapott, és most várja annak a lehetőségét, hogy jól valagba billentse a lányt.

Megnézhetjük a Ki is Finn Bálor? következő részét, majd Dempsey-ről látunk képeket, aki mondjuk ki, szabályosan zabál az elmúlt időben, folyamatosan csak tömi a bikát- ha már Bull. Kérdés az, meddig élhet így egy sportoló?

The Hype Bros vs Angelo Dawkins & Sawyer Fulton
Végre Zack is megmutathatja tehetségét, ha csak a másodosztályban is, de bizonyíthat. Mojo-val társulva intézték el Dawkins-ék csapatát a Rough Ryder után.

Finn Bálor vs Rhyno
NXT_284_Photo_15-2575707353Ismét egy nagyszerű főmérkőzés volt, látványos mozdulatokkal, ami verte a main színvonalát. A meccs alatt KO volt a kommentátorok vendége, aki egyszer csak fogta magát és odasétált a ringhez, de nem volt képes megzavarni Finn-t, aki megszerezte a győzelmet. Ekkor viszont a bajnok is bement a kötelek közé és kettő az egy ellen támadták a kihívót. Végül Samoa Joe érkezett, akinek a jelenlététől megfutamodott Kevin és Rhyno is.

11 című bejegyzés “WWE NXT 2015. június 24. – Hideo Itami kihívja a bajnokot” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. elég jó kis adás volt megint. egy bajom van, túl rövidek a meccsek. :((((
  mindkét TT meccset el tudtam volna még nézni legalább 10-10 percig. a SAWFT és a Hype Bros rendesen belopta magát a szívembe, öröm nézni ahogy harcolnak, na meg a bevonulásuk sem utolsó. 🙂 a lányok ezúttal annyira nem nyűgöztek le, de még így is jobb volt mint a milliomodik Bella ikrek vagy a teljesen jellegtelen raw dívák meccsei (kivétel Paige).
  nahát, nagyon megy a Bálor push, nem mintha rászorulna, imádnivaló a kölyök ahogy van. Adventure Time pólóban legózik 33 évesen, hát daaaw, geek tesó! :3 érdekes volt különben a kisfilm a japán évekről, nem tudtam hogy a japán dojo ilyen szigorú hely. óriási lesz a jövő heti adás, Japánban mindenki imádja Bálort, már nagyon várom! eléggé paff lennék ha nem nyerné meg az NXT bajnoki övet Tokióban, pláne hogy mindenki azt várja hogy Owens végleg áttelepül a main rosterbe.
  a meccs Rhynoval, hát láttam már tőle jobbat is de még így is fasza volt. Rhynotól amúgy eléggé undorodom de ez ilyen csajos dolog biztos. Owensen nagyon röhögtem, imádom ahogy szívatja Saxtont. :DDD
  további csajos dolgok: meglepett hogy Bálor 33-34 éves, kinéz vagy 25-nek. szemben Ambrose-zal aki minimum 38-nak néz ki és csak 30. jaigen, ez a piros hajú barbibaba (Eva Marie) mi a fenét akar? kinéztek belőle bármit is amit pankrációnak nevezünk? :/

  Kedvelés

  1. Rövidek a meccsek, de az adás már nem 40 perc, mint régebben hanem közel egy óra, ez haladás. 🙂
   A lányok tényleg hozhattak volna jobbat, kicsit zavar, hogy Cassie jobberkedik, hisz a tehetsége miatt többet érdemelne.
   Eva szerintem kell ide, talán ő kaphatna jobber szerepet, arra jó. Egy dark karakterrel lehetne kisugárzása – ha az negatív is.

   Kedvelés

   1. köszi, megnézem. 🙂 meg akkor utánaolvasok hogy kicsoda is a leányzó, mert nem értem hogy akkor most miért kell bizonyítania és múltkor a rajongók miért skandálták azt hogy “you can’t wrestle”.
    szerintem nem a japán szervezetet promótálják hanem Bálort, ez a “kicsoda Finn Bálor” sorozat része, éshát mégiscsak ott pankrátorkodott vagy 10 évig. de rémlik valami hogy több legenda is vendégeskedett Japánban, nem ez lesz az első alkalom hogy összefonódik a két szervezet.

    Kedvelés

    1. Csak elég hamar kigyűlölnének téged onnan. 😀 Legalábbis, ha europid vagy.

     Adás jó volt. De hol van már Crowe emberek?? Danát érdemtelenül sokat rakják adásba és mára elég világosan látszik, hogy neki max dark matcheken a helye. Cassiet megnézném egy vérből tehetséges lány ellen, hogy úgy mit tudna. Szaftos fiúk egyszerűen megunhatatlanok. Ha két éve azt mondta volna nekem valaki, hogy egy jersey vezette csapatnak fogok szorítani, akkor pofán csapom. De legalább erre jó a wwe. Bálort most pusholják, nem hinném, hogy övet kap, őt nagyon hamar main rosterben akarják látni, szerencsére. Az kimondottan tetszett, hogy mégha csak nxt-ben is, de ki mertek lépni a WWE univerzumból, és mint tényleges életet kezelték Devitt karrierjét és mutatták most a NJPW-t is. Remélem hasonló lesz Crowe esetében is, bár fene tudja, hogy arra büszke lenne-e.

     Kedvelés

     1. iiigen, azt tudom, bár nem feltétlenül. 🙂 illetve nem utálnak ki, csak mindig gaidzsin maradsz de ezt nem érzékeltetik veled mert végtelenül udvariasak. mondjuk nekem van egy építészmérnök ismerősöm aki rengeteget van kint és szemmel láthatóan szeretik. Bálort meg egyenesen imádják. 😀

      igenigen, hol van Crowe???? :(((

      az övet meglátjuk, azért mondom hogy övet kap mert most előbb Owens megy át a main rosterbe, meg hát az milyen lenne ha Bálort pont a legnagyobb fanbase-e előtt vernék rongyosra? :/ amúgy láttam tegnap a neten hogy a mostani SmackDown előtt Bálornak volt egy dark match-e, szóval tényleg kezdik beszivárogtatni. 😉

      Kedvelés

    2. Nekem igazából az szúrt szemet, hogy a NJPW logókat nem takarták ki! Pedig emlékeim szerint WWE ügyel arra, hogy más szervezetek logói ne legyenek láthatóak, teljesen mindegy, hogy az pankrációs vagy sem.
     Barbibaba eddig nem volt nagy szám, szóval jól értetted, de nekállt Brian Kendrick-el gyakorolni és ez a videó lett az eredménye.
     KENTA ha visszjön remélem több mozdulatot használhat majd, mert az hogy a movesetjének a 30%-át használja kicsit illúzióromboló. Hiába vérprofi, ő ennél sokkal többet tud.
     Van egy olyan sejtésem, hogy Jason Jordan Tye Dillinger mellet fog kikötni. Ami nem lenne baj, mert az Dillinger egy egész jó pankrátor.
     A japánok meg valamit nagyon tudnak, mert nemigen hallottam még olyanról, aki utálta volna a Japánban eltöltött idejét és baromi jó pankrátoraik vannak, mint pl: Shinsuke Nakamura csak hogy a legpopulárisabbat említsem a közelmúltból. King Barret meg tanulhatna ebből, hogy is kéne neki bevonulni: https://www.youtube.com/watch?v=HbGfNK_-XIg

     Kedvelés

     1. hát, ami náluk más, a mindset. hagyományosan nagy respektje van a harcosoknak, és más filozófia is húzódik meg mögötte mint bárhol a világ másik részén. (olvassátok el a Hagakurét, elég inspiráló kis olvasmány különben.) ezt sikeresen (ösztönösen?) átültették a pankrációba is, csupáncsak ha azt nézem, milyen szabályok vannak a dojoban. 🙂

      Kedvelés

 2. 100%, hogy HHH tényleg elsírta magát, bár érthető is, mert mindig felnézett Dusty Rhodes-ra.Nyugodj békében American Dream!Ez az adás jó volt, de nagyon.Remélem, hogy Rhyno karakterét felerősítik, mert ő többet érdemelne annál, hogy az NXT-be jobboljon.De megnéznék egy main rosteres Lesnar vs Ryback vs Owens vs Samoa Joe vs Rhyno vs Triple H Elimination Chamber meccset, amiben Ryback győzne.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek