WWE NXT 2015. március 11. – Alex Riley ringbe lép

NXT_268_Photo_06-1373538218

Ismét Orlando, Florida. Az eheti adás azért is érdekes, mert Miz egykori tanítványa, Alex Riley szembe fog nézni CJ Parker-rel. Vajon az egykori szupersztár, aki hosszú hónapokon keresztül a kommentátorasztal mögül elemezte az eseményeket, képes lesz megszerezni a győzelmet?

Enzo Amore & Colin Cassady vs The Lucha Dragons (NXT Tag Team Title No. 1 Contenders’ Match)

A mérkőzés tétje az első számú kihívói jogért zajlott a Tag Team Címekért. Szép és fordulatos meccs volt, a győzelmet végül – némi csalással – Enzo-ék szerezték meg.

Alexa Bliss vs Carmella

Staten Island Hercegnőjének ellenfele ezúttal az orrtörésből felépülő Alexa. Az ohiói lány elmondása szerint Sasha-ra és a Címre fog koncentrálni az elkövetkezendőkben. A meccs tüzes volt, akárcsak a dívák maguk. Végül Bliss volt képes Carmella-t kopogtatni a Sparkle Splash után. A lány jövőhéten szülővárosában nézhet szembe Mercedes-szel.

Alex Riley vs CJ Parker

A mérkőzés előtt Alex elmondta, úgy érezte eddig magát, mintha be lenne zárva egy ketrecbe. Kereste a lehetőséget, hogy kitörjön és harcoljon, most pedig talált egy okot. “Ideje harcolni és tombolni.” A következő meccsel William Regal-t, az NXT GM-jét kell meggyőznie, hogy készen áll Kevinnel szembenézni. Ez talán sikerült is neki, mert CJ-t kopogtatta a  Top Rope-ról adott Blockbuster után.

A mérkőzés után megszólalt K.O. zenéje. A bajnok szerint szép volt a meccs, de ez kevés, hogy bizonyíthasson. Szerinte kár feláldozni a kommentátori karriert azért, hogy aztán pankrátorként is elbukjon. És Owens ugyanígy Finn Bálor-ral is végezni fog.

Tyler Breeze vs Hideo Itami

A főmeccs egy hosszan elhúzódó rivalizálás folytatása. Breeze be szeretné bizonyítani, hogy valójában több, mint egy szépfiú. Hosszú és fordulatos csata volt, mindketten közel álltak többször is a kopogtatáshoz. Kenta elvétett Drop Kick-je után Tyler bevitte a Beauty Shot-ot, amivel megszerezte a győzelmet.

Ez volt az eheti adás, jövőhéten az NXT Ohio-ból jelentkezik, Columbus városból. Előre bejelentett mérkőzések: Alex Riley szembenézhet Kevin Owens-szel egy tét nélküli küzdelemben. Vajon a hosszú kihagyás után lehet esélye A-Ry-nak a bajnok ellen? Ezen kívül a nem rég visszatért Alexa Bliss Sasha Bank-szel száll ringbe. Nem mellesleg Columbus Alexa szülővárosa. Hogy őszinte legyek, az utóbbi mérkőzést várom a legjobban. És ti? Kommentben fejtsétek ki véleményetek! 🙂

Fekete “CM Pityesz” István

3 című bejegyzés “WWE NXT 2015. március 11. – Alex Riley ringbe lép” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek