WWE NXT 2015. március 18. – Az NXT Ohio államban

video-alexa-bliss-vs-sasha-banks-1000x600Az eheti NXT adása kivételes módon nem Orlandoból, hanem Ohioból jelentkezett, méghozzá Alexa Bliss szülőhazájából, aki a show-n szembenéz a Női Bajnok Sasha Bank-szel. Emellett végre Riley is lehetőséget kap, hogy kiálljon az NXT bajnokával, Kevinnel.

Kalisto vs Tyler Breeze

Azt hiszem Tyler karaktere a mérkőzésen nyújtott teljesítményével kiérdemelte a tiszteletet – bár sokak szemében továbbra is tüske marad a páwagyerek. Mindkét pankrátor magasan verte a Main Roster színvonalát az egymást követő látványos mozdulatokkal. A győzelmet végül több fordítás után Breeze szerezte meg a Beauty Shot-tal.

A következő meccs előtt beletekintünk az Arnold Sport Fesztivál eseményeibe.

Blake (w/Murphy) vs Colin Cassady (w/Enzo & Carmella)

Cassady-ék feltüzelték a közönséget a harc előtt. Szerintük Blake kevés ahhoz, hogy valamit kezdjen egy 7 láb magas (kb. 2 méter 10 centi) birkózóval. Ezt el is hittük a hatalmas Side Slam után, azonban a bajnok valahogy fordítani tudott és nyert.

Alexa Bliss vs Sasha Banks

Személy szerint ez a mérkőzés izgatta legjobban a fantáziámat….. (If you know what I mean :D) A nemrég visszatérő lányt, aki itt az ohiói Columbus arénájában hazai pályán száll ringbe, nagy örömmel fogadta a közönség. A Bo$$ fogadtatása már megoszló volt a publikum véleménykifejezésében. Ilyen dívameccset nem gyakran látni a profinak minősített lányok között, lazán leiskolázták a Main Roster-t. A kettejük rivalizálása valószínűleg az elkövetkezendő hetekben is folytatódni fog. A ringen kívül folyó harcból Mercedes nem volt képes időben visszaérni a kötelek közé, így a mérkőzést Alexa nyerte kiszámolással. Győzelmét az NXT GM-je egy bajnoki címmeccsel jutalmazta, amit jövőhéten vívhat meg Sasha-val.

A backstageben K.O. nyilatkozik. Nem látja sok értelmét a következő meccsének. Szerinte Alex Riley bizonyítani akarja azt, amit lehetetlen, hisz senki sem győzheti le őt. Ahogy Bálor sem fogja, így a cím nála fog maradni és a családjánál.

Kevin Owens vs Alex Riley

Owens-nek valójában igaza volt. Azt tehetett Miz korábbi tanítványával, amit csak akart. Riley talán túl sokat ült a kommentátorasztal mögött szemlélődve és elszokott a ringtől. A győzelmet egyértelműen a bajnok szerezte meg. Folytatta volna Alex kínzását, de ekkor érkezett Finn Bálor! Mikor K.O. a földön fekvő Riley-t támadta máris támadt a clothesline-nal. A bajnok hamar megfutamodott.

Kevin ez alkalommal elfuthatott. Hamarosan viszont ismét szemtől szembe fog állni Finn-nel, méghozzá a ringben, ahol a tét az NXT Bajnoki Címe lesz. Ti is várjátok már?

Fekete “CM Pityesz” István

5 című bejegyzés “WWE NXT 2015. március 18. – Az NXT Ohio államban” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Kissé vidámabb hangnemben terveztem írni, viszont van ha öt perce, hogy láttam Perro Aguayo balesetét, szóval igen. Valahol ilyenkor azért tudok örülni a wwe túlbiztosítottságának.

  Kalisto Breeze meccsbe egyszerűen nem lehet belekötni. Mindketten hozták formájuk legjobbját. Nem hiába Kalistot kezdik megismerni a kissé nagyobb adásokon is a népek, legutóbb talán a superstarsban meccseltek az illuminátusok ellen Carával.

  Ó igen a Felemelkedés…csúnyán buktak el. Bezzeg, ha a régi The Ascension gimmickjük lett volna már az ungabungákat gyepálhatnák. Sokkal de sokkal izgalmasabb volt a régi megjelenésük, kisugárzásuk és beszédük. Mindketten démoni pszichopaták voltak a legsötétebb értelemben. Nem csodálkoznék, ha Vince szólt volna nekik, hogy vizezzék le az egészet, kaparjanak valami elő a 90’es ládából öltözetként és akkor talán felkerülhetnek pár meccs elejéig. Ehj ehj,,,,pedig azok a régi promóik de iszonyat jók voltak.

  Blake és Colin szegmensben érdekes dolgot vettem észre magamon. Kezdem megkedvelni Enzoékat. Pedig nálam ez nagyon ritka, mármint hogy utólag kedveljek meg bármit. Valahogy nekem első pillanatban eldöntetik, hogy mi tetszik és mi nem, kitörni onnan kevés minden és mindenki tud. Viszont ez az elmebeteg Enzo…nem hiába magasztalják annyian neten, na meg a közönség, akiket rég hallottam -élőben bevallom soha- ilyen szintű egységes mondat visszamondást produkálni.

  Bliss vs Boss…ilyen egy remek női meccs! Bliss nekem ki is esett emlékezetemből, így pedig nagyon kellemes meglepetésben volt részem. Bár személy szerint meg kell mondanom, túl volt sminkelve, teljesen feleslegesen, szép arca van anélkül is. Hazai pálya előnyeivel pedig így még reálisan is tudott nyerni. Nem hiszem, hogy jövőhéten verné Bankset, bár ha mégis, akkor remélem felküldik Sashát és belepofátlankodik a Aj-Paige-Bellák meccsbe.

  Owens…Owens egy más dimenzió. Mérhetetlen mennyivel szórakoztatóbb, mint egy Roman, lényegtelen, hogy ő most face. Kevin egyszerűen T-Ö-K-É-L-E-T-E-S-E-N csinálja, amit csinál. Lenéző, senkit sem tisztelő mégis tekintélyt parancsoló, pökhendi mégis bikaerős karakter, mindez teljesen hihetően tálalva. Arról nem is beszélve, hogy main rosterben egy heel csak akkor üt agyon egy kifekvő facet, ha nincs ott szuperhős, aki két lépésnyire támadna rá. Ha mégis, akkor rögtön elfut. Ezzel szemben mit csinál Owens, akitől lényegében meccse után van, és tőle egy ugrásnyira Bálor akiről persze tudja, hogy ottvan? Tovább csesztetné Rylet,,,,na pont ez az a heel akire szükségünk van! Természetesen most még él bennünk, jó befejezem a többesszámot, él bennem a vérszomj wwe-n belül, hogy üssenek már oda rendesen a heelek. De ha ezt Kevin rendszeresen csinálná és betöltené ezt az űrt bennem, már nem hiszem hogy olyan szívesen néznék egy szerencsétlen Rylet agyonverve, aki magának akar bizonyítani, hogy mégsem csőd a karrierje….azután pedig már “utálni” is tudnám Kevint, hogy hogy lehet ilyen mocsok máne, és olálá Vinceparaméter szerinti heel lenne.

  Az egyetlen dolog, amiért sd-hez is azt írtam, hogy csak szinte tökéletes ez a műsor, hogy emberek…Ohio…hol van Crowe?? Bliss nyerhetett, de ő még csak műsoridőt se kap? Ehj ehj,,,na persze igen. Hol kapott volna? Rövid az idő.

  Továbbá két dolgot nem értek.
  1) miért nincs több ilyen mélyített ring? Iszonyatosan jól néz ki. Persze tudom, hogy nagy arénáknál alapból nincs, NXT pedig csak párszor mozdul ki Floridából, bár úgy tűnik most már egyre többször.
  2) el nem hiszem, hogy nem lehetne tv-s jognak eladni nxt-t. Tökéletes lenne az egy órás műsornak tv-re pár minimális reklámmal. Például viasat 6-ra az összefoglaló helyett, és rövidsége miatt nem kéne a háromnegyedét kivágni mint a rawoknak. Komolyan én nézném és hirdetném pankrációs ismerőseimnek, hogy ők is nézzék tv-ben (tudjátok, a nézettség és lényegében az igény végett) mert valóban megérné. Mégha két hónappal korábbi adások is lennének, értékük nem csökkenne az egyszer biztos.

  Továbbá egy kis megjegyzés. Zayn és Kevin is lesérült. Utóbbi remélem a műsorcsúsztatás végett a Bálor elleni meccsükben, ami annyira brutálisra sikeredett, hogy belesérült egy picit. Rosszabb esetben jövőhéten mégse lesz Finn – Owens. Bár minden jóban elven, ha kiesik egy ilyen meccs, akkor Crowenak is adhatnának egy rövidebb de velős kört. Hm, hm.

  Kedvelés

  1. Óh igen azt a momentumot kifelejtettem, mikor Kevin visszavonul, de azért belerúg még egyet Rileyba. : D Az zseniális volt.

   Kedvelés

  2. Pls, ne akard Mercedes-t felküldeni. 😀 Még csak az hiányzik, hogy háttérbe szoruljon, mint Emma. Ok, Paige lazán feljött, de ő face volt akkor, AJ pedig sokaknak épp ellenszenves volt, így könnyű volt megoldani. De nem akarom, hogy a kedvenc dívám elvesszen a main-ben. Vince tönkretenné a karakterét és vele a karrierjét.

   Kedvelés

 2. Hát az utolsó mecstől 1 picit többet vártam. Kevin szét zuzta Riley-t. de Kevin hozta a formáját, mint mindig. Lehetne hosszab is ez az NXT 😀

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek