WWE NXT 2015. március 25 – Két címmérkőzés

NXT_270_Photo_02-2229984391

A WWE másodosztálya visszatért Orlando-ba, az NXT otthonába, hogy Kevin Owens és Sasha Banks is megvédhessék címeiket kihívóik ellen. Finn Bálor végre megkapta rég várt lehetőségét, és szembenézhet K.O.-val. Alexa Bliss William Regal-tól, az NXT GM-jétől kapott esélyt a Bo$$ ellen, hisz az utánpótlás vezetőjét meggyőzte a múlt héten szülővárosában nagyot alkotó díva.

Sasha Banks vs Alexa Bliss (NXT Women’s Championship)

Alexa Ohio-ban egyszer már legyőzte Mercedes-t. Vajon most is sikerül neki, mikor a meccsnek tétje van, ami nem más mint a bajnoki cím? A gong után Sasha közli vele, hogy nem érdemelte ki a mérkőzést. Ennek ellenére Bliss erősen kezdett, gyorsan kopogtatni szerette volna a Bo$$-t. A bajnok azonban lassítja a tempót, mikor a lányt arcon rúgja. Jöttek a szebbnél szebb mozdulatok (amiket a Main Roster-ben ritkán látni), fordulatos cicaharc volt. A küzdelemnek majdnem kiszámolással lett vége, de Alexa időben visszahozta Sasha-t a ringbe. Vesztére, ugyanis Mercedes hamarosan feladásra kényszerítette. Így a mérkőzés győztese és továbbra is Női Bajnok: a Bo$$, Sasha Banks.

A backstageben Kevin üzen Finn-nek. Az üzenet lényege, hogy senki sem veheti el a bajnoktól és családjától az NXT legrangosabb címét.

A díva öltözőben Emma lép oda Bayley-hez, és tanácsokat szeretne neki adni karakterével kapcsolatban. Bayley ezeket nem fogadja meg, mert őt így szereti a közönség ahogy van és így szerzett két címmeccset is. Emma leteremt neki egy pofont, majd se szó, se beszéd távozik.

Enzo, Carmella és Colin beszélgetnek. Egyszer csak Blake és Murphy lépnek eléjük, akik bocsánatot kérnek, amiért fellökték Carmella-t a múltheti mérkőzésen. Engesztelésképp ajándékot hoztak, méghozzá ékszereket. A srácok ledöbbentek, a lány viszont örült az ajándéknak.

Kevin Owens vs Finn Bálor (NXT Championship)

Nem szeretném részletezni a meccs eseményeit. Szavakkal leírni hosszú és nehéz volna, meg aztán itt a videó a cikk alatt, ami nagyobb hatást válthat ki. Fenomenális harc volt két tehetséges szupersztár között, ami akár komolyabb szinteken is megállta volna helyét… Záporoztak a nagyszerű mozdulatok és válaszképp a fordítások. Bálor valóban megérdemelte ezt a mérkőzést és Kevinnek volt mitől tartania. Habár Owens megvédte címét, szerintem ez a történet kettejük között közel sincs még vége.

Összességében – bár csak két mérkőzést láthattunk – nagyszerű adása volt ez az NXT-nek, ami remek részét képezi a WrestleMania felé vezető útnak. A héten lesz még egy NXT adás, pontosan pénteken, amiről kicsi az esély hogy szöveges összefoglalóval szolgálhatunk, azonban a videók beágyazásra kerülnek. Nem érdemes kihagyni! 🙂

Fekete “CM Pityesz” István

8 című bejegyzés “WWE NXT 2015. március 25 – Két címmérkőzés” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Azt szeretném kérdeznu, hogy az NXT-nek van-e olyan főnöke, döntéshozòja, mint a main roosternek Vince? És ha van, akkor ki az? Nem vagyok képben.

  Kedvelés

  1. Vince-é az egész WWE, és az NXT WWE-hez tartozik, de ha olyanra gondolsz mint a WWE-ben az Authorty, akkor igen van, William Regal….

   Kedvelés

   1. Köszönöm. Igazàbòl az érdekel, hogy kinek köszönhető, hogy az NXT màsabb, mint a main rooster. Ki felel a sztorikért, a pàrosìtàsokért. Mert a kreatìvok a main roosterben is javasolnak, a végső szòt Vince mondja ki (egy ex-kreatìvval készült interjùban hallottam). Az érdekel, hogy Vince dönt az NXT-ben is, vagy ott màs.

    Kedvelés

 2. Két meccs volt összesen? Komolyan mondom észre sem vettem, teljes kielégülést éreztem az adás után. Mármint pankrációilag.

  A női meccs egyszerűen tökéletes volt, no nem a felülmúlhatatlan tökéletes, hanem a belekötni lehetetlen tökéletes. Bliss nagyon jól hozza magát, Boss pedig Boss. Félelmetes, hogy nemcsak nézhető, de maximálisan szórakoztató meccseket tudnak hozni az nxts lányok. Ezzel szemben, ami main rosterben folyik -még AJ ritka, de erős beszólásai mellett is- arcpirítóan égő és be nem vallanám senkinek, hogy ez is része a wwe-nek, ha éppen promotálnom kéne a céget.

  Kis bevágások kellettek, és színesítették is a műsort, s mivel innen tudom meg, hogy lesz még egy adás maniaig, így nem sütöm el, hogy kit látunk majd a Battle Royalba. 🙂

  Owens – Bálor szintén remek volt. Bár eléggé egyértelmű volt a promóvideók Báloros részei után, mikor elmondta hogy nem kell Kevinhez a démonja, elég lesz ő maga is, hogy itt most Owens fog nyerni. Viszont ezt a kis banális célozgatást is pozitívan is fogadtam, képzeljük csak el őket WM meccsben…kár, hogy erre most semmi esély, egyrészről Vince, másrészről Kevin sérült, ha minden igaz. Lényeg, hogy lesz még démon Bálor és Kevin visszavágó.

  Nem is írnék többet, mivel elsősorban pihentetem magam, hogy maniát kivesézzem a-tól zs-ig, másodsorban ott vannak a videók, a magáért beszél talán a legjobb jellemző az nxt-re.

  Kedvelés

  1. Annyi esetleg még, hogy ugye tudja mindenki, hogy Dana Brooke hamarosan debütál? Igen tudom Uhha és Joe is elvileg, de Danát már promózzák. Talán valóban kezdik észrevenni, hogy hatalmas gondok vannak azzal, ahogy a női pankrátorokat kezelik,,,,már csak Lanát kéne megtanítani pár mozdulatra és tényleg nem maradna pg a díva részleg.

   Kedvelés

 3. Újjabb tökéletes adás, nem voltak töltelék meccsek (Vince papa remélem nézted, hogy hogy kell egy jó showt csinálni, pogácsa meccsek nélkül), volt 2 meccs, de milyen jó 2 meccs… a díva meccs nem is volt hosszú de rövid se, pont tökéletes, jó meccs volt… a KO vs Finn meccs meg abszolút megállná a helyét bárhol, nem az volt hogy Finn vagy KO 20 percig feküdt a földön aztán a semmiből az egyik megnyerte, hanem mindketten megkapták a maguk perceit, fordításait, nagyon jó volt…. szokás szerint, én mióta nézem az NXT-t, olyan 2 hónapja, még egyetlre rossz adást sem láttam, nem tudom hogy ennek az osztálynak külon van-e egy kreatív csapata, mert ha igen, jó lenne őket megkérni hogy csináljanak már egy normális WWE adást is, mert ezek csak 1 évben 1szer tudnak, még a Royal Rumblet is úgy baszták el ahogy csak lehett….. az adás kap tőlem egy 10/9-et…..

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek