WWE NXT 2015. november 18. – Női címmérkőzés a főeseményen

20151117_NXT_Brightcove_bayleyblissEgy bajnoknak sosincs alkalma pihenni, főleg az NXT szervezeténél. Megerősítették az információt, hogy Finn Bálor megvédi címét Samoa Joe ellen december 16-án a TakeOver: Londonon. Az új tag team bajnokok, Dash és Dawson sem nyugodhatnak meg, mert jövőhéten ismét szembe kell nézniük The Vaudevillains csapatával. A mostani, 18-i adáson Bayley-nek kell kötelek közé lépnie, ahol kihívója Alexa Bliss lesz.

Nia Jax vs Carmella
The Rock  – bátran mondjuk ki – tehetségtelen unokatestvére ezúttal a női részleg egyik legtehetségesebb pankrátorát fektette két vállra. El lehet ezt játszani a Bellák színvonalán, csak semmi értelme. Próbálták elnyomni a közönség hangját a mérkőzés után a zenével, de nem lehetett teljesen. Hiába mosolygott Nia, Carmella nevét skandálták.

A backstageben Alexe üzent Bayley-nek, hogy ő nem jó kedvében van itt, hanem a címért, amit megérdemel, mikor egy bíró lép oda és közli vele a hírt: William Regal döntése szerint Blake és Murphy nem lehetnek mellette a főmeccsen.

Jason Jordan & Chad Gable vs The Ascension
006_NXT_10222015ej_4552-2798373088Az illuminátusok ismét visszatérnek az NXT-be, ahol mutathatnak is valamit – nem úgy, mint a main-ben. Ne feledjük, valaha ők a “másodosztály” legrettegettebb csapata voltak. Hatalmas összecsapást mutattak, bár ezúttal a következő generáció ezúttal jobbnak bizonyult.

Bayley reagál Alexa szavaira. Elmondja, nehéz út vezetett az övig, megtartani azonban még nagyobb kihívás. Ellenfele azt hiszi, ezt a címet olyan könnyű elcsenni vagy megszerezni, a főmérkőzésen viszont a bajnok feladja neki a leckét, hogy megtanulja, a tiszteletet nem csak úgy osztogatják, hanem ki kell érdemelni.

Emma vs Mary Kate
010_NXT_10222015ej_4836-506550570Az új lányhoz jobban passzolna Nia Jax karaktere. Valahogy tőle hitelesebb volna. Kár, hogy ennyire underdog szerep jutott neki, és az Emma Lock után kénytelen volt kopogni. Emma vajon mekkora eséllyel indulhat Asuka ellen?

Corbin üzen Apollo-nak. Kihívja a TakeOver: London-ra, ahol be fogja neki bizonyítani, az álmok nem válnak valóra a valóságban, és másnap ugyan ebben a fog ébredni.

Dash & Dawson vs Corey Hollis & John Skyler
Az új tag team bajnokoknak könnyű ellenfél volt Hollis és Skyler, a Shatter Machine után győzelmet is szereztek. Igazi kihívójuk a Vaudevillains, akikkel jövőhéten kell szembenézniük.

A backstageben a riporter épp azt kérdezi Asuká-tól, mit jelképeznek a maszkjai, mikor Dana lép oda és kihívja a japán legendát, amit Asuka el is fogad, majd távozik. Emma csatlakozik, a két szőke díva pedig megvitatja a pár pillanattal ezelőtt történteket. Láthatóan terveznek valamit a következő adásra.

Samoa Joe üzen Bálor-nak, akivel hamarosan aláírják szerződésüket a Londonban megrendezésükre kerülő címmeccsre, ahol a volt TNA szupersztár győzelmet remél.

Bayley vs Alexa Bliss (NXT Women’s Championship)
016_NXT_10222015ej_5116-1834443396A főesemény jobb volt, mint reméltem. Alexa azt a formáját hozta magával otthonából, Ohio államból, amit már rég nem láthattunk. Többször is közel került a háromhoz, Bayley viszont mindig felemelte vállát. Nem is csoda, hisz a közönség egész idő alatt éltette az ötödik horsewoman-t. Végül a Bayley-to-Belly Supley után megvédte a női címet.
020_NXT_10222015ej_5277-2164908875Az ismétlés után Eva Marie érkezett. Megszólalna a ringbe érve, de kipfujolják, nem tud szóhoz jutni. Lazán, franciásan reagálja le, mikor csókot lehel a tömeg felé. Újra megszólalna, most sem sikerül, és kicsit erőteljesebben csitítaná a publikumot. Elhatározza, végigmondja a zaj ellenére: jövőhéten Bayley-nek meg kell védenie ellene a címét. A kijelentés után távozott.

4 című bejegyzés “WWE NXT 2015. november 18. – Női címmérkőzés a főeseményen” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Mèg ha olyan lenne nia jax mint Kharma na dehát egy normális mozdulatot nem tud Eva Mariat szivesen látnám NXT dívabajnokènt mert a díva az legyen díva ès Bayley kicsit sem az Eva Maria viszont dívatikus ès gyönyörű csak tehetsègtelen de szerintem Asuka vagy Nia Jax lesz a következő női bajnok

  Kedvelés

 2. Amikor a videót néztem még leírás nélkül..az adás elején egyből meghallottam Carmella zenéjét aminek rettentően megörültem…ja…csak sajnos nem tartott sokáig….
  most komolyan itt is az lesz ami a mainrosterben ? ha neved van akkor már mindent lehet és mindent megkapsz ? mert ebből előbb utóbb az lesz…
  de nem is az a lényeg…hanem amit “leművel” a csaj…megütni nem lehet..meg semmilyen mozdulatot nem lehet rajta beadni….ez a King-Kong meg kettőt csap és már mindenki kifekszik neki…és pont Carmellaval kell ezt csinálni ? ahogy írta a cikk szerzője tényleg az egyik legtehetségesebb…és az adás végén megint ki kap cím meccset ? Eva Marie….-.- te úristen mondom
  Az Ascensiont jó volt látni végre nem ilyen csiribiri ruhában…sokkal másabbak voltak mint fent…+ az a szeretet amit kaptak..:) ha egy kicsit is de végre azok lehettek akik valójában

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek