WWE NXT 2015. november 4. – NXT Bajnoki mérkőzés

20151104_NXT_BalorCrews_2Orlando, Florida. Apollo Crews mióta az NXT-be jött veretlen. Legutóbb egy Battle Royal-t nyert, amivel kiérdemelte kihívói jogot a szervezet bajnoki címéért. Vajon Bálor megállíthatja a pár hónapja érkezett szupersztárt?

Asuka vs Cameron
005_NXT_10222015ej_2219-240066518Cameron-t rég nem láttuk a sárga kötelek között, viszont a japán dívának megfelelő ellenfél volt a visszatérő lány. Asuka sokkal tapasztaltabb és tehetségesebb, ez tulajdonképp egy perc alatt kiderült. Jöttek a feladásos fogások egymás után, majd a Lock-kal kopogásra is kényszerítette ellenfelét.

A backstageben Tom Phillips kérdezi Carmella-t Big Cass-ről és Enzo-ról, Staten Island Hercegnőjét viszont Dash és Wilder zavarják meg. Azt mondják, a SAWFT srácait már krábban el kellett volna venni a képből. Ezután begurítanak egy kerekesszéket, amit a Vaudevillains csapatának szánnak, mert szerintük szükségük lesz rá miután megküzdöttek velük a következő adáson.

Jason Jordan és Chad Gable hívják ki az Ascension-t, mert azt remélik őket legyőzve közelebb kerülnek a tag team övekhez.

Bull Dempsey vs Angelo Dawkins
Igazából szinte az első pillanattól borítékolható volt az emberi vasgolyó győzelme. Véleményem szerint már igazán Bull Fit, hogy komolyabb szerephez jusson.

A backstageben megtudjuk Bayley-től, hogy a hat fős tag team összecsapáson Alexa, Blake és Murphy ellen az ő társai a Hype Bros lesznek.

Eva Marie vs Marley
013_NXT_10222015ej_2591-739732079A párizsi nyaralásából visszatérő díva egy helybéli kihívóval találta szemben magát, akinek hiába tehetsége, nem győzhette le a vörös hajú lányt. Eva egy érdekes mozdulat és a DDT után két vállra fektette ellenfelét.

Finn Bálor vs Apollo Crews
021_NXT_10222015ej_3073-1062285182A főeseményre nem mondhatjuk, hogy rossz volt, sőt egész jó egy bizonyos pontig. Viszont tény, hogy többet is ki lehetett volna okoskodni belőle, főleg a befejezésből. Új bajnokot nem avathattunk, s Finn se tudta megvédeni címét, ugyanis Corbin avatkozott közbe, aki mindkét pankrátort megtámadta. Ekkor Samoa Joe érkezett. Azt hihettük volna, Bálor-t védi, mikor azonban végzett a Lone Wolf-fal, a bajnokra támadt. Egyedül a volt TNA-s maradt talpon, aki behozta a kötelek közé a bajnoki címet, utalva arra, igényt tart rá, majd ráhelyezte jelenlegi tulajdonosára.

Ti hogy látjátok, hogy alakulhat az NXT fő övének sorsa? Talán egy Fatal-4 várható a következő TakeOver-re? Írjátok meg véleményeteket erről és bármi másról kommenben.

6 című bejegyzés “WWE NXT 2015. november 4. – NXT Bajnoki mérkőzés” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Még valami hol van Sami Zayn? rettenetesen hiányzik már remélem még az NXT ben van, aki tud róla valamit pls írja meg köszi érte!!

  Kedvelés

 2. Nem fog senki sem azon meg lepődni ha azt mondom ez az NXT is túl szárnyalta a mostani és a múlt heti Rawot és a Smack Downt. Na de az adásról Dempsey kaphatna végre komolyabb szerepet is mert ennél picit több van benne,Asuka jó volt és a tecknikái sem voltak rosszak, Már az NXT fó meccse szerintem jobb volt mint a 2 fő adás de HHH jó irányba halad az NXT öv iránya nem úgy mint oda át, nagyon szeretem Finnt és remélem még bajnok marad se azt sem bánom ha Joe vagy Apollo lesz bajnok be kell valjam nem néztem volna ki Apollo Crewsből hogy ilyen jó pankrátor hisz úgy van ki gyúrva mint Ryback vagy épp Big E de a látszat néha csal és ez az ő esetében igaz is, pls az NXT tele van tehetségekkel és nem kapnak elég időt ha Vince papa nem tud jó Storykat ki találni akkor csökkentség a Raw vagy az SD műsor idejét és az NXT is kapjon legalább más fél órát!!!

  Kedvelés

 3. Ez az Apollo gyerek valami elképesztő tehetséges… A múltkor kétkedve fogadtam ezt a hirtelen jött övmeccset, de látom hogy teljesen megérte…volna, ha nem így végződik. Corbin és Joe várhatott volna a végéig, mondjuk annak én speciel örülök, hogy Joe végre heel, rá tökéletesen illik ez.
  Eva Marie menjen fel, Sasha, Becky, Charlotte, Paigie jöjjön le, akkor azonos szinten lennének az ellenfelek… Hihetetlen, hogy mennyire nem tud semmit csinálni, lassan már Nikki Bella jobb in-ringet mutat fel.
  Ha már női részleg, Asuka egyszerűen zseniális. Minden megmozdulása, fogása mutatja a szintkülönbséget az ellenfelei és közte… Ilyen meccsek után tud Eva lelombozni, de nagyon.

  Kedvelés

 4. Nem értem miért kell Eva-t ennyire futtatni…a vak is látja hogy tehetségtelen épp annyira mint NiaJax…inkább az ausztrál lányokkal foglalkoznának ennyit…:/ jobban járnának velük…

  Kedvelés

 5. Minél több NXT-t nézek, annál biztosabb vagyok benne, hogy Apollo tehetsége adásról-adásra nő. Remélem sokat meccsel még itt, és nem jön fel a Raw/Smackdown megalázásba, mint elődei… 🙂

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek