WWE NXT 2015. október 28.

20151028_NXT_JoeBreeze_2Orlando, Florida. Két héttel ezelőtt a Battle Royal Apollo Crews-nak kedvezett, Baron Corbin-t kiejtve ő lett az első számú kihívó, így november első adásán már meg is mérkőzhet Bálor-ral az NXT címéért. Nem volt azonban ilyen szerencsés Samoa Joe, akit ugyanazon a meccsen a már kiesett Tyler Breez rángatott ki a kötelek közül. A volt TNA-s szupersztár most lehetőséget kapott, hogy elégtételt vegyen, amiért Prince Pretty keresztbe tett neki.

Emma (w/Dana Brooke) vs Shazza
004_NXT_10082015jg_0990-1181857683Ismét egy új lány a másodosztályban, akit akárcsak a többi ausztrál lányt – kivéve Emma-t – jobber-ként használ a szervezet. Shazza jól teljesített, viszont a Lock után kénytelen volt kopogni. Emma részéről a feladatás üzenet volt Asuka-nak.

Jason Jordan & Chad Gable vs Johnny Gargano & Tommaso Ciampa
008_NXT_10082015jg_1703-2341673666Ahogy az utóbbi hetek adásaiból kiderült, mérföldekben lehet mérni a main roster és az NXT Tag Team divíziója közötti különbséget. Itt nem trombitás őrültek ugrándoznak a ringben, hanem pankráció. Azaz tehetséges harcosok saját karakterükben mutatnak be látványos mozdulatokat, amivel szórakoztatják a közönséget. Utóbbin van a hangsúly, élvezhető a show. A győzelmet végül Gable szerezte meg suplex-sze után.

Nia Jax vs Kay Lee Ray
011_NXT_10082015jg_1769-2417801842Elnézést előre is, hogy ezt ki merem jelenteni, de The Rock unokatestvére eltéveztette a házszámot. Itt Orlando-ban ebből nem eszünk. A publikumot nem győzte meg egy újabb két mozdulatos wrestler az Anoa’i családból. Nem úgy, mint Kay Lee. A skót díva eredeti szerepe ellenére face lett ezen a mérkőzésen, mert lenyűgözte az egyetemistákat. Az összecsapást Nia Jax nyerte, az emberek viszont nem is éljeneztek, nem is pfujoltak.

Enzo & Big Cass vs Dash & Dawson
A heel-ek már a gong előtt megtámadták ellenfeleiket, így a meccs elmaradt, küzdelmet viszont láthattunk, ahol Enzo és Cassidy maradtak alul.

A backstageben Alexa Bliss hívja ki Bayley-t egy hat fős tag team mérkőzésre.

Samoa Joe vs Tyler Breeze
017_NXT_10082015jg_1367-2257599087A főesemény most is jól sikerült, Samoa pedig elégtételt tudott venni a két héttel ezelőtt történtekért a már main roster-be feljárogató Tyler-ön.

Az eheti NXT-t Finn zárja, aki a szerencsére továbbra is itt dolgozó Devin-nek azt nyilatkozza, bár ő hisz abban, hgy Apollo Crews egy napon nagyszerű bajnok lehet, de ez nem jövőhéten lesz így, akkor ugyanis ő megvédi a címét kihívójával szemben.

Ja, és még valami. Ennek így kellene kinézni:asdfgh

12 című bejegyzés “WWE NXT 2015. október 28.” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Fentiek hez még csak annyit mondanák a legalja annak hogy az NXT még 60 percet sem kap és messze lepipálja a Raw ot és az SD együtt véve nem igaz hogy Vince papa ezt nem látja és nem fogja fel hogy HHH sokkal jobban ért ehhez mint ő, gyakorlatilag túl sok tehetség és kevés idő és mind azért mert Vince papa a kiöregedett és már rég visszavonult sztároknak kedvez. Ez a szégyen és szerintem ő is tudja a legmélyén csak nem akarja ezt belátni hogy mekkorát hibázott.

  Kedvelés

  1. Az a baj, hogy még csak azt sem lehet mondani, hogy különösebben kedvezne az öregeknek. Egyszerűen használja őket, sokszor pofátlanul, esetenként megalázva a régi legendákat, semmivel nem törődve, csak a pénzzel. Abból, ahogyan az öregekkel bánik (lsd Undertaker, Kane, Sting…), egyértelműen látszik, hogy nem azért nem cseréli le őket, mert tisztelné, becsülné a kiöregedő generációt, egyszerűen a biztosra megy.
   A régi nagy nevekkel és a WWE branddel bármikor megtölt egy arénát, még akkor is, ha nincs rendes promo, sztori, felvezetés a meccsek mögött, mert a nevek önmagukban eladják a gálát. Ez a stratégia még évekig életben tarthatja a WWE-t sajnos, de fejlődni így biztosan nem fog, ráadásul azért a nézőbázis is szépen lassan leépül, ahogyan a statisztikák is mutatják.
   Mondjuk most jön egy erősebb időszak hamarosan megint, SS, Royal Rumble és WM, ott szerintem emelkedni fognak a nézőszámok megint, így majd elégedetten hátradőlhetnek, hogy minden ok, nekünk van igazunk.

   Kedvelés

 2. Akkor folytatom a nemtúlságosan népszerű irományaimat.

  Az NXT ebben a formájában saját magát fogja felemészteni. Halálra van ítélve. Jelenleg annyi pankrátora van, ami elég lenne az egész RAW és SD rosteréhez, még úgy is ha ketté vennék. Barátok közt is az előbbi két adás kombinált műsorideje 4 óra. Ezzel szemben az NXT mai napig nem lépte át a konstans 1 órát. Remélem érezhető a kontraszt. Ezen felül pedig még túl is nőtték magukat, olyan neveket tudnak magukénak, mint Appolo, Asuka, Bálor, Itami, Joe, Rhyno, ,Storm, Zayn, igaz ketten sérültek, de ők már önmagukban több műsoridőt tennének ki, mint egy óra. Erre jön rá, hogy nem csak ők nyolcan vannak, hanem jelenleg több, mint ötven(!) pankrátort jegyez NXT soraiban, ergo akik már meccselnek is, nem csak hátul edzenek. Hogy néz ki ez az elosztás? Van a keménymag, akikről konkrétan szól a show, ők kéthetente legalább megjelennek, majd van egy hosszabb középmezőny, akik hónap és két hónap közt mutatnak, sosem érnek el konkrétan semmit, inkább erős meccsek vesztesei, aztán pedig akiket több, mint két hónapig nem látunk, most komolyan, emlékszik még valaki Marcus Louisra?? Év elején mutatták talán kétszer és ennyi. Általam oly sokszor emlegetett Solomon Croweról már ne is beszéljünk. A legrosszabb, hogy még ennél is van lejjebb, rengeteg embert csakis sötét meccsen, vagy mindenféle house showkon vetnek be. Igen, én is annak a híve vagyok, hogy nem kell folyton a képünkbe dörgölni fél évig -legjobb esetben-, hogy ki fog levizezve feljutni a main rosterbe. De egyrészről oda nincs egyszerűen hova, csak más kiszorításával, többszörösen túlterhelt a felső istálló is, másrészt nem olyan emberekről beszélünk, akik nem kameraképesek, Jax után meg hatványozottan…egyszerűen ez ebben a formában a tipikus önemésztés, mikor nem is a Raw vagy SD az ellenfél, hanem a műsoridő, hogy abba a nyamvadt egy órába kiket tudunk bezsúfolni…és azon a ponton, ahol a keménymagot soroltam, velük nem teheted meg, hogy egy hónapig, vagy esetleg kettőig nem mutatod őket, képtelenség, túl nagy nevek. Így meg nem marad idő a mindenki másra…és ténylegesen branddé alakul a műsor. Hogy ez ebben a tempóban és formában jó-e vagy rossz, azt döntse el mindenki magának. Annyi biztos, hogy ha ez így folytatódik az NXT roster több, mint fele csak szökőévente lesz képernyőn, akinek nincsen abban a félben kedvence azt gondolom ez nem érdekli, de nekem van. Nem azon van a hangsúly, hogy nekem van, és hogy ki ő, hanem, hogy tudom, hogy hatalmas tehetség és érthetetlen módon nem használják, ha őt nem, akkor mást sem, és ilyen telített NXT és main rosterbe nem is lesz lehetőségük. Ez itt a probléma.

  Kedvelés

  1. @DasOmen, nem szeretnél szerkesztő lenni az oldalon? Elég jól írsz, értesz hozzá, van véleményed is….. Jól jönne most egy ilyen ember a csapatba.

   Kedvelés

   1. Az igazat megvallva, egy-két hete gondolkoztam rajta, hogy a pankrátorok leírását szívesen fordítanám az angol wikiről, de semmi elérhetőséget nem találtam, aztán a gondolat tovaszállt. 🙂 Pontosan mire gondoltál amúgy?

    Kedvelés

    1. Jelenleg három szerkesn az oldalon, ami olykor kevésnek bizonyul, előfordul, hogy később vagy egyáltalán nem lett feltéve a tartalom. Jó lenne egy negyedik ember, aki néha be tud segíteni, akár összefoglalót is írna ha szükséges.

     Kedvelés

     1. Írsz egy elérhetőséget a mailemre? Gondolom látjátok, mivel az oldal ahhoz jegyzi a nickemet.

      Kedvelés

  2. Még annyit hozzátennék, hogy a fentiek mellett is folyamatosan jönnek a hírek, hogy újabb ás újabb neveket környékeznek meg, hogy felvegyék a rosterbe.

   Egyébként nem feltétlenül lenne probléma, hogy sok a pankrátor, mert teljesen jó szűrőként funkcionálhatna az NXT, ha olyanokról beszélnénk, akiket még valóban tesztelni kell. A fő gond, hogy a mostani “main” NXT-sek többsége már rég kinőtte az NXT szintet és a WWE rosterben lenne a helye, nem véletlen, hogy sokszor egy NXT simán jobb már, mint egy SD vagy Raw. A mostani NXT második vonal meg nem fér oda a tévés adásokra, ahol tényleg megmutathatnák magukat, fejlődhetnének, stb. Ráadásul a frissen leigazolt, máshol már befutott pankrátorokat is egyből benyomják a fejük fölé, így még kevesebb lehetőségük marad.

   Kíváncsi vagyok mit akarnak ebből kihozni, mert hosszabb vagy gyakoribb adásokat nem biztos, hogy már elbírna a piac. Az egyik megoldás lehetne, hogy a WWE rosterből kitakarítanák végre a kiöregedett arcokat, és a mostani NXT-s top neveket felvinnék a helyükre. Minden tiszteletem mellett, de tényleg olyan kiöregedett pankrátorok, mint Big Show, Kane, Undertaker, Sting, stb kellenek a wwe rosterbe? Tényleg minden megbecsülésem a legendáknak, de nekik is jobb lenne (nyilván nem anyagilag), ha méltósággal visszavonulnának.

   Kedvelés

   1. Őszintén szólva én tudnék még keményebb tisztogatást végezni. Nem feltétlen kor, inkább kiégés függvényében. Igenis hiszem, hogy fel lehetne ezeket a srácokat és lányokat futtatni, és építeni rájuk a következő 10-15 évet. Ez egyelőre nem történt meg, mostani SD-n láttam egy halvány reménysugarat, de ebbe pedig én égtem ki, tavaly sokszor írtam, hogy mintha kezdene történni valami változás, de sorra buktak el azok a vonalak. Amivel kiegészítetted teljesen megállja a helyét. Háromszor több pankrátora van legalább a WWE-nek, mint amennyit használni tudna. Talán, ha a top NXT neveket felhoznák, kettészednék a rostert, SD is kapna még egy-másfél óra műsoridőt, akkor esetleg elférnének most. De megint itt a hír, hogy Rey is akár visszatér, ahogy Royal írta, hova? Ahogy pedig te írtad, nem csak Reyt akarják visszahozni, meg unblock ide, állandóan igazolnak le boldog boldogtalant. Semmiféle koncepció,,,,,,Ó istenem, ha netántán odáig eljutnának, hogy rendben pg meg Cena fanok meg faszom, de újra lehetne éleszteni azt a FCW-t, Netwörkön kell kort megadni, pankrátor bőven lenne rá, minden bizonyítani akaró, de lehetőséget pont nem kapó ott zúzná egymást. Képzeljünk csak el egy Ambrose, Cesaro, Owens vezette Neo FCW-t. Neville is miket alkothatna újra ott. Milliónyi lehetőség lenne benne. De Vince inkább kivárja, hogy NXT színvonalban szarráverje az ő adásait -mert ez is egy tök jó adás volt, csakhát Jax…, Gable csapata frenetikus-.

    Kedvelés

 3. Ez a wwe szégyene, hogy az NXT jobb volt mint a HIAC! Jason Jordan & Chad Gable párosa hihetetlen, az a Spear amit a sarokba ad ellenfelének Jordan, messze az egyik legbrutálisabb amit láttam. Gable, mint a villám úgy pörög/forog/mozog. Egyszemélyesbe pedig még mindig Apollo a kedvencem. 🙂

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek