WWE NXT 2015. szeptember 23. – Tag Team címmérkőzés; Asuka megjelenése

012_NXT_09102015ej_3683-3095311961Orlando, Florida. Az NXT eheti adás főeseményén a Vaudevillains csapata meg kell védje nem rég szerzett címét, az előző bajnokok Blake és Murphy ellen. Még ezelőtt megjelenik Asuka, a japán tehetség, aki a másodosztály női részlegét fogja erősíteni.

Eva Marie vs Carmella
004_NXT_09102015ej_2092-2336673119Lássuk be, bár Eva nem mutat rosszul a kötelek között, de amit csinál, annak semmi köze a birkózáshoz, hozzá nem értését pedig agresszivitással leplezi. Eljátszották azt, amit három hete: képtelen felemelni a vállát, de a bíró nem számol. A mérkőzésnek kiszámolással lett vége, ami Carmella vereségét jelentette.

Tyler Breeze vs Bull Dempsey
006_NXT_09102015ej_2789-3825480302Átlagos összecsapás volt, ami egy sikertelen top rope mozdulat után Breeze győzelmét hozta. A feudnak viszont biztosan nincs vége egyelőre, ugyanis Prince Pretty lábaival a kötélen nyert.

A szünetben bejelentik a TakeOver: Respect egyik hivatalos dalát: Bring Me The Horizon – Happy Song. A dal elérhető iTunes-on és Spotify-on.

A ringben William Regal, mögötte egy íróasztal. A GM örül, hogy ő mutathatja be a debütáló japán hölgyet. Érkezik is Asuka, akit Kana néven konferál fel leendő főnöke. William arra kéri a dívát, hogy mielőtt a szerződést aláírná, szóljon pár szót az NXT Univerzumához. “Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay!!!!!!!!!!!!! Kicsattanok az örömtől, hogy itt lehetek az NXT-beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!!!!!!!” – kezdi a lány, majd NXT skandálásra buzdítja a közönséget. “Azért vagyok itt, hogy bajnok lehessek.” Ezután aláírja a szerződést, majd Regal is így tesz. A GM szólna hozzá, de ekkor megjelenik Dana és Emma, akik mikrofont kérnek és bemutatkoznak az NXT új szerzeményének. Figyelmeztetik, hogy ők tönkretehetik itteni karrierjét, mielőtt elkezdődne. Megemlítik Becky-t és Charlotte-ot is, akiket szerintük ők tettek ki innen. Arra kérik, hagyja el a szorítót. Asuka látszólag engedelmeskedik, szép lassan végigsétál a rámpán, majd megáll. Visszanéz, arcán sejtelmes – és egyben csábító – mosoly. A backstage felé veszi az irányt, de még onnan is visszafordul. Azt hiszem az itteni dívaforradalom nagyobb méreteket fog ölteni, mint a main roster-ben.

A riporter Tyler után fut, akit jövőheti Apollo Crews elleni mérkőzéséről kérdeznének, de Prince Pretty túl elfoglalt, hogy válaszoljon. Az említett pankrátor megjelenik, és azt mondja Breeze-nek, hogy már alig várja összecsapásukat.
Még egy hivatalos TakeOver dalt bejelentenek, ugyanattól a bandától: Throne.

The Vaudevillains vs Blake & Murphy (NXT Tag Team Championship)
017_NXT_09102015ej_2278-2594323330Egy ideje már tartott a küzdelem, mikor Alexa próbált közbeavatkozni. Ekkor nem más futott a ring felé, mint Blue Pants! A kék nadrágos nekitámadt a szőkének, aki erre kimenekült az arénából, a nem szerződtetett díva viszont követte őt. A mérkőzés folytatódott, majd címvédéssel ért véget.

Az adás vége előtt Enzo és Big Cass üzenetét tekintjük meg, akik tisztelik ugyan Samoa-t és Finn-t, viszont ez a tisztelet nem fog számítani jövőhéten, mikor szembenéznek velük a Dusty Rhodes Tag Team Emlékviadal következő fordulójában.
Az ellenfelek is üzennek, Bálor a barátainak nevezi a SAWFT-os srácokat, de mivel Dusty az ő mentora volt, félreteszi a barátságot. Joe-nak pedig tökmindegy, hogy barátokkal lépnek-e a sárga kötelek közé, a lényeg csak annyi, hogy nyerniük kell. “Mi vagyunk a legkeményebb kutyák errefelé, és ezt nem lehet tanítani!”

5 című bejegyzés “WWE NXT 2015. szeptember 23. – Tag Team címmérkőzés; Asuka megjelenése” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Jó volt ,csak rövid. Raw – Smackdown idejéből kélne lecsípni 1-1 órát és az NXTt meghosszabbítani vele.
  Eva Marie vs Carmella telljesen egyetértek.Érdekelne hogy a bírók mennyire vannak benne a dolgokban.biztos nem véletlen van minden meccsnél más bíró.
  Na ezt az Asukát várom már ,nagyon kemény csaj ,rendet vág majd az Eva Marie féle bénaságok között.
  Enzot és Big Casst sajnálom hogy jövőhéten ki fognak kapni. 😦 Egy tagteam öv már kijárna nekik.

  Kedvelés

  1. Asuka most még kicsit félénken távozott a ringből,selytelmesen visszanézve.De biztos vagyok benne ,hogy legközelebb akkora verést oszt ki annak a botoxolt szájú prostinak amilyet még életében nemkapott.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek