WWE NXT 2015. szeptember 30. – A TakeOver előtt

948-20150929_NXT_thumb_1280x720_tagOrlando Florida. Szóval már nincs egy hét a TakeOver: Respect-ig, ahol nagy dolgok várhatóak, mint Asuka debütálása, vagy Apollo Crews és Tyler Breez összecsapása.

Finn Bálor & Samoa Joe vs Enzo Amore & Colin Cassady \w/Carmella\ (Dusty Rhodes Tag Team Classic Semifinals)
A mérkőzés előtt Enzo azzl kezdi, ez egy klasszik viadal, ő és Big Cass pedig igazi klasszikok. A meccs nem kick-off szintű volt, helyette főesemény színvonalat hozott. A látvány nagyon ott volt, a végén Joe Muscle Buster-e és Bálor Coup de Grace-ja után Amore nem volt képes háromig felemelni a vállát. Így a Respect-en a volt TNA szupersztár és az NXT bajnoka néznek szembe Scott Dawson & Dash Wilder csapatával.

Apollo Crews vs Johnny Gargano
010_NXT_09102015ej_2408-3096008623Tehetségek, akik már a fél világot bejárták, s végre a WWE-vel szerződtek. Mindketten profi birkózók, in-ring-jükről pedig csak annyit, hogy pislogni nem éri meg, mert nagyon gyorsak a kötelek között. A main roster agyonpusholt face-eivel ellentétben fogalmuk sincs arról, mi az a tehetetlen fetrengés. Ezt az összecsapást Apollo nyerte szokásos finisher-je után. Őt legközelebb Tyler ellen látjuk majd a TakeOver-ön.

NévtelenA képernyőn William irodája, ahol Emma és Dana állnak mellette. A GM azt mondja, mivel a Total Diva szeretné ha komolyabban vennénk, ad neki lehetőséget bizonyítani: a Respect-en szembenézhet Asuka-val. Dana örül, az önbizalma és az egója az egekben van, biztosra veszi, hogy könnyű ellenfél lesz a japán díva. Regal viszont mutat nekik egy videót – amit mi sajnos nem látunk. Ezután odalett a lány lelkesedése, Emma is magára hagyta és sok sikert kívánt.

Emma & Dana Brooke vs Billie Kay & Peyton Royce
014_NXT_09102015ej_2471-2632809847Tragédia, hogy az ausztrál lányokat jobber-nek használják, de legalább már egy team-be kerültek. Ettől eltekintve is nagyobb forradalmat vélek felfedezni a sárga kötelek között, mint a “nagyoknál”. A 10/10 pontos küzdelem végén kisebb csalással Brooke szerezte meg a győzelmet. Vajon jövőhéten is szerencsés lesz?

Tyler Breeze vs Tommaso Ciampa
020_NXT_09102015ej_1079-2886425484Nem volt kérdés, hogy a főmérkőzést Prince Pretty nyeri. Szerdán este Crews-szal néz majd szembe, ott valószínűleg ő lesz az underdog.

A backstageben Corbin és Rhyno, akik szerint ők nyerik a Dusty Rhodes emlékviadalt, hisz csak ők állíthatják meg saját magukat, más nem állhat az utukba.
Zárásképp Bayley és Sasha TakeOver: Respect-en megrendezendő bajnoki meccsének promója, egy olyan összecsapásénak, amire még nem volt példa a WWE-ben: Iron Women Match. A két díva fél órán át harcol, és az idő lejártával az nyer, aki a legtöbbször volt képes kopogtatni ellenfelét.

2 című bejegyzés “WWE NXT 2015. szeptember 30. – A TakeOver előtt” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Ez a fényképekkel egybefűzött leírás nagyon jó ötlet,.átláthatóbb,érthetőbb.Az adás természetesen ahogy megszoktuk ,rövid de sokkal jobb mint a Wwe fő adásai.ahol már S Rollins kb20 perces monológja és ringen kívűli vezetőség seggnyalás,panaszkodás nélkűl nincs adás.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek