WWE NXT – 2016.02.04. – Válaszra várva

013_NXT_01072016ej_5211-785527165A helyszín, szokás szerint Orlando, Florida. A közönség már izgatottan várja, hogy milyen hivatalos döntés születik a múlt heti vitatott kimenetelű Triple Threat meccs után, valamint hogy Apollo Crews képes lesz-e legyőzni az NXT címvédő bajnokát Finn Bálor-t egy tét nélküli mérkőzésen.

 The Vaudevillains vs The Hype Bros

 Tag Team mérkőzéssel indult az este, ami nem igazán tartogatott sok izgalmat. Az összecsapás gyorsra sikeredett, amiben végül a Vaudevillains tudott győzni miután értékesítették Tag Finisher mozdulatukat.

 Carmella-val készül egy interjú, melyben a hölgyet arról kérdezik, hogy érzi magát most, hogy ő lett az NXT női bajnoki címének kihívója. Carmella elmondja, hogy fantasztikus érzés volt kiejteni Eva Marie-t a felső kötélen, ezáltal első számú kihívóvá válni. A riport továbbá arról kérdezi Carmella-t, hogy milyen hatással lehet ez a mérkőzés kettejük kapcsolatára Bayley-vel. A hölgy elmondja, hogy Bayley a legjobb barátja, sok mindent köszönhet neki, de bárki is távozik bajnokként, nem fogja befolyásolni kettejük kapcsolatát. Szóba kerül, hogy Carmella-nak ma este Emma ellen kell bizonyítania, akinek Dana is a sarkában lesz. Carmella magabiztos, és megígéri, hogy ma este mindenki megláthatja, hogy ő igenis megérdemli az első számú kihívói jogot, ami kitudja talán a bajnoki címet is meghozza neki.

 Érkezik egy bejátszás ami mutatja,  hogy a ma esti főmérkőzésen Finn Bálor csap össze Apollo Crews-sal.

 Újabb interjú, ezúttal a backstage-ből. Dash & Dawson a jelenlegi címvédő Tag Team bajnokok a mikrofon előtt, és arról kérdezik őket mi a véleményük Enzo és Cass üzenetéről, amit a múlt héten címeztek a bajnokoknak. A címvédők szerint Enzoék sorra kapták a lehetőségeket, de nem tudtak élni vele. Vesztesnek és unalmasnak nevezik korábbi ellenfeleiket majd hozzá teszik, soha nem fogják tudni legyőzni őket.

 CARMELLA VS EMMA WITH DANA BROOKE

Ez a mérkőzés sem volt túlságosan hosszú, talán többet is ki lehetett volna hozni belőle. Egy ügyes fordítást követően Carmella tudta megszerezni a győzelmet, de vajon elég lesz ennyi a jövő héten Bayley ellen?!

 Érkezik egy kisebb bejátszás a múlt heti főmérkőzésről, melynek végén nem született győztes. Láthatjuk, hogy ma este William Regal meghozza a döntést a kihívói jogot illetően.

 Sami Zayn szólal meg az esettel kapcsolatban, a korábbi NXT bajnok pedig úgy érzi, őt illeti meg a lehetőség, hogy megküzdhessen Finn Bálor-ral. Tudja, hogy az eset vitatott volt, de reméli, hogy Mr.Regal a legjobb döntést fogja hozni.

Samoa Joe-t is megpróbálják mikrofon végre kapni, de ő egy határozott mozdulattal elüldözi a riportert, majd tovább áll.

 ENZO AMORE & COLIN CASSADI VS HELYBÉLI KIHÍVÓK

 Újabb gyors ütközet, melynek végén Enzo-ék Tag Team Finisher-ük után adtak nyomatékot szavaiknak. Újra megcélozzák a Tag Team öveket?

 Apollo Crews szólal meg a backstage-ben aki elmondja, hogy pár hónapja lehetősége volt, hogy megnyerje a bajnoki címet Finn Bálor ellen, de nem sokkal a cél előtt Corbin miatt ez meghiúsult. Crews fogadkozik, hogy ma este legyőzi a bajnokot.

 William Regal irodájába kapcsol a kamera. A GM a múlt heti főmeccsről beszél, majd elmondaná, hogy látni fogunk egy visszavágót, de még mielőtt végigmondaná, Baron Corbin lép be az irodába. A Lone Wolf azért érkezett, hogy a meccsről beszéljen a GM-el, de Regal szerint ennek nincs értelme, mert Corbin veszetett, ezért nem érdemel semmilyen visszavágót. Corbin viccnek tartja az egészet, majd távozik. Regal ezután azt mondja, hogy Samoa Joe és Sami Zayn fog megküzdeni egymással, a győztes pedig szembenézhet Finn Bálor-ral az NXT bajnoki címért.

 ASUKA VS SANTANA GARRETT

 Egy újabb villámmérkőzés, ahol is Asuka szerezte meg a győzelmet a papírformának megfelelően, miután feladásra késztette ellenfelét.

 Finn Bálor-ral készül interjú a főmérkőzést megelőzően, amiben a bajnok elmondja, hogy hisz William Regal döntésében, de ma este Apollo Crews lesz az ellenfele. Finn dicséri ellenfelét ugyanakkor kijelenti, hogy ő a legjobb, és ő az NXT bajnoka.

 Láthatjuk a kommentátorok által, hogy jövő héten Carmella élete eddigi legnagyobb mérkőzését vívja, hiszen az NXT női címéért száll harcba Bayley ellen.

 FINN BÁLOR VS APOLLO CREWS

 Egy tét nélküli mérkőzésen küzdött meg egymással a két fél. A bajnok irányította a küzdelmet, de ellenfelének mégis akadta egy komoly sansza a győzelemre, miután kiosztotta finisher-ét a bajnoknak. Apollo kopogtatni próbált, de Finn kirúgott kettőnél. Bálor ezután újra a maga javára fordította a mérkőzést, majd nem sokkal később érkezett a Coup de Grace, amit a Bloody Sunday követett, ebből a kombinációból pedig már nem tudott kirúgni Apollo, így a bajnok megszerezte a győzelmet. A két fél lepacsizott a mérkőzés végén, kíváncsian várhatjuk, ki ellen kell megvédenie címét Bálor-nak, de legfőképp, hogy ki képes megfosztani attól.

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek