WWE NXT 2016. április 20. – Enzo és Cass búcsúja

021_NXT_04022016jg_1024--34dbfa0ff5ce2523ababcd210be338f0

WrestleMania Axxess, Dallas. Mai négy mérkőzésünkből kettő igazán pikánsnak ígérkezik, hiszen a címvédő Tag Team bajnok American Alpha duója összecsap Enzo és Cass párosával, valamint a főmérkőzésen a bizonyítási vágytól fűtött Samoa Joe küzd meg Apollo Crews-al.

American Alpha vs Team S.A.W.F.T. 

Kitűnő mérkőzést láthattunk az adás nyitányán, amin végül a Tag Team bajnokok voltak képesek győzelmet aratni. Enzo és Cass ezen az adáson léptek utoljára a sárga kötelek közé, hiszen ők már pár hete a Main Roster-t erősítik.

No Way Jose vs Alexander Wolfe

Jose személyében egy debütánst láthattunk, és valljuk be komoly jövő állhat a fiatal szupersztár előtt, amennyiben képes lesz hosszútávon kamatoztatni tehetségét. Ezt az akadályt minden esetre sikeresen vette, miután Finisher-ét követően kopogtatni tudott.

Nia Jax vs Deonna Purrazzo 

Gyors és meggyőző siker a korábbi kihívótól..

Samoa Joe vs Apollo Crews 

Az adás főesemény sem volt túl izgalmas, tekintve, hogy pár hete már Apollo is a Main Roster tagja. Búcsúmeccsén ő is vereséget szenvedett, Joe pedig ezzel a sikerrel talán újra célkeresztbe veszi az NXT bajnokát, Finn Bálor-t.

Jövő szerdán újra a kötelek közé lép Shinsuke Nakamura, akinek ellenfele Elias Samson lesz. Emellett láthatjuk a szintén japán s egyben NXT női bajnok Asuka-t, aki Eva Marie ellen lép szorítóba. 

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek