WWE NXT 2016. április 27. – Nakamura a főmérkőzésben

20160426_nxt_nakamurasamson_2--3a98e2b940f71c7b490e56ad2562d795

WrestleMania Axxess, Dallas. A mai adásban láthatjuk az Új NXT női bajnok Asuka-t, de emellett visszatér a Tag Team öveket elveszítő Revival, valamint a főeseményben ismét a Japán fenomén, Shinsuke Nakamura lesz látható.

Asuka vs Eva Marie 

20160426_nxt_divas_2--5eef06dbab47e07a38aa97e81b2a2245

A Japán hölgy első szereplése volt ez, mint címvédő. Bayley felett aratott győzelme óta ma láthattuk először, de nem adott lejjebb kemény stílusából. Uralta a mérkőzést, amiben Eva nem igazán tudott érvényesülni. Az őt kísérő Nia Jax sem volt képes hasznos tanácsot adni barátnőjének, aki elszenvedett egy pörgő rúgást Asuka-tól, aki ezután könnyedén kopogtatta a Totál Dívát.

ChFsGrXUoAEqby1

A következő videó összeállításban láthatjuk, amikor is a múlt heti Live Event-en elveszítette bajnoki címét Finn Bálor, Samoa Joe ellen. Fantasztikus közönség szurkolt a már-már heroikus küzdelemben, amit végül a Muscle Buster után Joe tudott megnyerni. Joe diadalmasan állt a bajnok fölött, kezében a címmel. A csatát követően egy rövid interjút is adott, melyen elmondta, hogy Finn az utolsó két alkalommal túlélte a találkozásukat, de most nem volt képes elkerülni az elkerülhetetlent.

The Revival vs Jeff Parker & Matt Lee 

026_NXT_04022016lm_LM0471--c34c40a2935ad5b602d6730a48677fb9

A korábbi Tag Team bajnokokat is ma láthattuk először azóta, hogy a TakeOver-en alulmaradtak az American Alpha ellen. Címeiket ugyan elvesztették, de ez csak elszántabbá tette őket. Magabiztos győzelmet arattak ezen a napon. A csatát követően mikrofont ragadtak, majd elmondták, hogy kétség kívül ők a legjobb csapat ezen a földön. A közönség az Alpha Chant-et skandálta, ami csak dühösebbé tette Dash-t, valamint Dawson-t. Kijelentették, hogy senki sem érezheti magát biztonságban, ugyanis minden csapat célkeresztbe kerül egészen addig, míg vissza nem szerzik az öveket.

The Hype Bros vs Blake & Murphy 

20160426_nxt_tagmatch_2--d33f0106c56d38815426a007480ee104

Újabb Tag Team mérkőzés következett, melyen egyik részről szintén egy korábbi Tag Team bajnok páros köszönthettünk Blake, illetve Murphy személyében. Az utóbbi időben a feledés homályába merültek, amit ma sem sikerült feledtetni, ugyanis a Hype Ryder-t követően a Bros aratott győzelmet. A küzdelem után a győztesek ünneplését a Revival törte meg, akik máris nyomatékot adtak szavaiknak, miután megtámadták Mojo-t és Ryder-t.

Carmella vs Aliyah 

012_NXT_04022016lm_LM0825--f2e2332ba38a43e8d6e3dea0a5cb4a11

A hölgyek küzdelmében érdemes volt figyelni Carmella-t, akinek nem titkolt célja, hogy megszerzi az NXT női bajnoki címet. Ebben a küzdelemben jól szerepelt Staten Island hercegnője, aki feladatta a küzdelmet ellenfelével. Lendületszerzésnek elég volt ez a győzelem, de ennél azért többre lesz szükség, ha Asuka ellen akar ringbe szállni.

Elias Samson vs Shinsuke Nakamura 

ChFzrj-UUAAwfjj

Nem volt hosszú küzdelem, látványos pedig még úgy sem. Az NXT vándorzenésze nem volt képes elhúzni Nakamura nótáját, aki lendületben maradt mai győzelmével. Szép csendben halad előre az Erőstílus királya, akivel a későbbiekben biztosan komolyan kell majd számolni.

Egy gondolat a(z) “WWE NXT 2016. április 27. – Nakamura a főmérkőzésben” című bejegyzésnél

  1. Hát, ez most nem volt olyan jó adás szerintem… jelenleg nem túl erős az NXT-roster érzésem szerint (bár remélem, ez a későbbiekben változik, hisz Rich Swann, Biff Busick és La Sombra még nem debütáltak tv-adáson – vagy csak nem vettem észre – és ugyebár ott van Tommaso Ciampa és Johnny Gargano, akik nemrég kötöttek rendes NXT-s szerződést, bár ha jól tudom, mindketten játszhatnak mellette független cégeknél is na meg szívből kívánom, a nyári Cruiserweight Series résztvevőiből is csak le fogják szerződtetni a jobb neveket!). Azért megérződik a main roster-be felvitt pankrátorok hiánya na meg kevés is ez az 1 órás műsoridő… konkrétan a mostani adásban csak Nakamura és Asuka voltak a top kategóriából, megmondom őszintén Dash-t és Dawson-t sose tartottam túl nagyra, Zack-et és Mojo-t még úgy se, Blake-ék meg szörnyen idegesítenek xD Eva-ról ne is beszéljünk, se Nia-ról -.-” Samson-t bírom amúgy, de fejlődnie kell még sokat, azért vicces volt Shin ellen látni, kb. mint két hete Dillinger-t, bohóckodva is könnyen leverte őket 😛 Annak viszont örülök, hogy mutattak a Finn-Joe meccsből na és jövő héten játszik Aries újra, azért őt még fel lehetne futtatni, hisz ROH-ban és TNA-ben is a legjobbak között volt! Hideo pedig felgyógyulhatna most már tényleg :S

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek