WWE NXT 2016. augusztus 3. – Bobby Roode debütál

20160802_nxt_1920x1080_bobby--8a94bdc36ded176cbe47aafd451ae871

Szokás szerint a Full Sail egyetem arénájából köszönt minket Tom Phillips, valamint a Monday Night RAW új kommentátora, Corey Graves. Tom beharangozza Bobby Roode debütálását, aki most először lép az NXT ringjébe, hogy beszédet intézzen az Univerzumhoz. Láthatjuk továbbá a Női bajnok Asuka-t, de akcióban lesznek a Tag Team címvédők is, akik újfent nem várt akadályba ütköznek. Kezdjük viszont az adás elején, amikor is Hideo Itami zenéje csendül fel. Hideo több, mint egy éves kihagyás után tér vissza, pillanatokon belül megvívja első mérkőzését.

Hideo Itami vs Sean Maluta

Nagy ovációval fogadta a közönség a visszatérő Hideo-t, aki egy könnyed győzelemmel tért vissza. Ellenfele a Cruiserweight Classic-ban kapott már lehetőséget, de ma este nem tudott maradandót alkotni. A hat perces csata végén jött a Running Knee, Itami pedig kopogtatott.

Mojo Rawley vs Chris Atkins

Alig pár pillanatig tartott a mérkőzés, mert a megjelenő Samoa Joe rátámadt a felekre. Joe mikrofont kért és elmondta, hogy mivel Regal nem egyeztetett vele a kihívói kérdésről, így Ő sem fog egyeztetni GM-el, hogy mikor támad kedve tombolni kicsit. Augusztus 20-án a TakeOver-en el fogja pusztítani Shinsuke Nakamura-t.
Mojo ekkor visszatámadt, a harc a bejáratnál folytatódott, de a bajnok kerekedett felül.

Andrea kérdezi a backstage-ben Bayley-t a közelgő Asuka elleni mérkőzéséről. Bayley elmondja, hogy már nem ugyanaz a személy, mint Dallasban volt. Most alkalmazkodnia kell, de figyelte Asuka-t és készen áll arra, hogy visszaszerezze a bajnoki címet.
Asuka jelenik meg, és azt mondja Bayley-nek, hogyha úgy gondolja készen áll, jöjjön is figyelje Őt.

Bayley érkezik is a kommentátorok mellé, hogy megtekintse Asuka mérkőzését.

Asuka vs Aliyah

Nem vacakolt sokat a bajnok, hamar feladatta a mérkőzést az Asuka Lock-al. Bayley közvetlen közelről figyelte az erődemonstrációt, de tud valamit kezdeni a veretlen címvédővel?

Bobby Roode érkezik az adás egyik csúcspontjaként. A korábbi Nehézsúlyú TNA bajnok most először lép az NXT ringjébe. Mikrofont fog és elmondja, hogy a várakozásnak végre vége. Bobby Roode az NXT-ben. Az első sorban ülhetett a dallasi TakeOver-en. Nem igazán tud az érzelmekről beszélni, körülötte 10.000 rajongó, ez mind a WrestleMania hétvégén. Tudta, hogy az NXT volt a tökéletes hely számára. Soha sem volt még olyan cég vagy márka, ami úgy forradalmasította volna az ipart, mint az NXT. Szerinte ahhoz, hogy az NXT egy következő szintre emelkedjen, szükség van Bobby Roode-ra. Szerinte mindenkinek szüksége van rá. Az NXT Univerzuma átkutatta a világot egy szupersztár után. Egy szupersztár után, aki kibővíti a márkát egy globális hatalomházzá. Büszke, hogy azt mondhatja mindenkinek: találtak egy ilyen szupersztárt és ez a szupersztár Bobby Roode. Most megtalálták azt az embert, akinek képe és az arca hirdetőtáblákon lesz a Times Square-en. Reklámokon és hirdetéseken lesz ezért a vállalatért. Azt mondja, hogy a következő szintre fogja vinni ezt. El fogja érni, hogy ez egy jobb hely legyen. Ő egy szupersztár. Nem azért amit tett karrierje során.. Úgy öltözik, mint egy szupersztár. Egyedi ruhák, divatos cipők. Ő egy szupersztár. Akár tetszik, akár nem, még soha senki nem volt olyan dicsőséges sehol, mint Bobby Roode. Ez itt az új NXT, és Ő van a kormánynál. Ettől a pillanattól kezdve az NXT dicsőséges lesz. 

Revival vs TM61 

A Tag Team bajnokok sikerrel vették az akadályt, de a csatát követően ismét tiszteletét tette Gargano és Ciampa. Egy rövid eszmecserét követően egymásnak estek a felek, amiben a Revival húzta a rövidebbet.

Gargano és Ciampa magasba emelték a bajnoki címeket, ami minden bizonnyal egy esélyt jelent majd számukra a TakeOver-re.

3 című bejegyzés “WWE NXT 2016. augusztus 3. – Bobby Roode debütál” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Az a gond hogy ha ezeket az embereket hoznák fel egyből a mainbe mint AJ akkor meg Zayn Ko Breeze Neville még mindig az nxtben tevékenykedne. Nem mondom hogy baj lenne de egyszerűen a wwe ezekkel az “igazolásokkal” meg a most beindult fiatalokkal egyszerűen tul sokan vannak. Nem igazán lehet igazságot tenni, gondolj bele ha Nakamura Joe Storm Roode Aries mind a main rosterben lennének akkor mi lenne? Egyrészt sokkal gyengébb NXT másrész annyira túl zsúfolt lenne még igy split után is hogy hihetetlen..

  Kedvelés

 2. nem értem
  az nxt elvileg azért van hogy megtudják,hogy mire képesek a fiatal újoncok,akik meg nem állnak készen a main rosterre
  erre olyanokat raknak bele,mint shinsuke nakamura,samoa joe,vagy most bobby roode
  nekik nem itt lenne a helyük
  igaz hogy a wwe ben még nem bizonyítottak,de más szervezeteknél már igen
  james storm is ezért hagyta el a wwe-t nem akart 39 évesen még ki tudja hány évig az nxt ben bohóckodni
  nakamura 36 éves,japánban legendának számít,samoa joe 37 éves,10 évet húzott le a tna-nél,bobby roode 39 éves ő a tna legtovább uralkodó világbajnoka
  mit akarnak velük kezdeni az nxt ben?
  nakamura és joe még talán,de bobby már valószínű,hogy nem kerül fel a main rosterbe
  aj vel meg tudták oldani,velük mért nem?

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek