WWE NXT 2016. augusztus 31. – Az NXT új királya

Nakamura

Két hét után köszönti újra a Full Sail egyetemről az NXT Univerzum tagjait Tom, valamint Corey. Az adás nyitó pillanataiban az orvosi szobából kapunk képet, ahol is Mr. Regal-al tudatja a doktor, hogy Samoa Joe sérülései nem jöttek rendbe, így a trón fosztott bajnok nem léphet ringbe egyelőre. Ellenben legyőzőjével, aki a mai főeseményen a sárga kötelek közé lép, hogy beszédet intézzen az univerzumhoz.

Tye Dillinger vs Buddy Murphy

Perfekt 10 a múlt héten tért vissza egy hosszabb kihagyásból. Akkor Blake volt az ellenfele, aki nem mellesleg Murphy korábbi társa. A közönség nagyszerű alapot adott a csatának, de jobbára Dillinger mellett álltak. Tye nem kap túl nagy szerepet mostanság, de mai teljesítményével is igazolta, hogy megérett egy komolyabb szerepre.

Tommaso Ciampa interjú a backstage-ben. Arról kérdezik a szupersztárt, hogy mi a helyzet Gargano lábával, ami a TakeOver-en szenvedett sérülést. Ciampa elmondja, hogy szerinte senkinek sem kell ecsetelni, mekkora szíve van valójában társának.
Pillanatokon belül megjelent a Revival, Tommaso nekik rontott, de a bajnokok könnyűszerrel emelkedtek felül. Egészen a ringig pofozták Ciampa-t, majd Dawson fogott mikrofont.
Szerinte mindenki irtó keménynek gondolja magát, de csak addig míg nem szembesítik a valósággal. Ami jelen esetben a Revival, Tommaso Ciampa pedig rájött erre. Ők itt a legjobbak, az abszolút legjobbak, akikkel az említettek szembe néztek.
Ciampa ismét megjelenik, a közönség buzdítani kezdi, de végül elszenvedi a bajnokok finisherét.

Steve Cutler vs Kenneth Crawford

Cutler győzelmével ért véget a csata, amit követően nagyon pozitív volt a jövőre nézve győztesünk.

Itami interjú, amiben a japán szupersztár kijelenti, hogy nagyon elégedett legutóbbi tettével, amikor is GTS-t adott Aries-nek. Csalódott benne, férfinak gondolta, de ehelyett Ő egy kisgyerek. A hasonló rúgások elkerülése végett, Itami arra biztatja Aries-t, hogy kerülje el őt.

No Way Jose vs Angelo Dawkins

Jose némiképp javította a TakeOver-en történő kisiklást, s ezúttal győzelemmel örvendeztette meg a publikumot.

Andrade interjú következne, ha nem zavarna be a megjelenő Aries. Austin kifakad, hiszen szerinte nem megfelelő bánásmódban részesítik itt. Megverte Jose-t, mégis mindenki Itami-ról beszél.. Valaki mindig akad, aki ellopja előle a rivaldafényt, ezért most Ő tesz hasonlót Almas-al, aki kikapott a Takeover-en, aminek képében úgy is mindegy számára. Almas ezt tiszteletlenségnek tekinti, és rögtön meg is ragadja az alkalmat, hogy kihívást intézzen a pökhendi Aries felé, de az tudomást sem véve erről, inkább elsétál.

Liv Morgan vs Aliyah

Nem igazán tudták megfogni a közönséget a hölgyek, igen visszafogott küzdelem volt, amiben végül Morgan kisasszony tudott győzelmet szerezni.

Láthattunk volna egy Jose interjút, de nem sokra jutott táncos lábú emberünk, hiszen teljesen kizökkentette az elhaladó Bobby Roode. Ez egy esetleges Takeover csata jeleit mutatja? Heteken belül kiderül.

Elérkezett az adás legjobban várt pillanata – érkezik az Új NXT bajnok, Shinsuke Nakamura. Hatalmas ovációval fogadja a közönség, miközben Shinsuke a ringbe sétál. Mikrofont fog, de a közönség szüntelen élteti.

Mint mondja, a Takeover-en megtett mindent, amit csak tudott – kihozta magából a maximumot. Ezt tette Japánban is, ahol mindent elért, amit csak lehetett. Ennél fogva nem volt más célja, mint az NXT. Tudni akarta, hogy hol vannak a saját korlátai. Ezért küzdött meg Zayn-nel, Bálor-ral, majd a Takeover-en Joe-val. Nincs olyan testrésze, ami nem fájna, de cseppet sem bánja mert ez vezetett odáig, hogy NXT bajnokká váljon. Minden eddig birtokolt bajnoki címe közül, ez jelenti számára a legtöbbet. Minden tisztelete Samoa Joe-é, de Joe korszaka elbukott. Ez pedig mostantól a Strong Style korszaka!

Megszólalt a címvédő zenéje, pár percig még folytatódott az ünneplés – Nakamura pedig végül távozott. Az újdonsült bajnok egy darabig fellélegezhet, de aztán biztos lehet benne, hogy Joe minden eddiginél keményebb rohamokkal fogja megpróbálni visszaszerezni a címet.

És egy kis bejelentés a végére:

14141783_10154644193694683_1542389482965291686_n

A következő Takeover-re november 19-én kerül sor Torontóban, méghozzá egy nappal a Survivor Series PPV előtt.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek