WWE NXT 2016. december 21. – Fatal 4 Way a kihívói jogért

009_nxt_11302016ls_1191-813ea188f07319de837a5995b70d25e9

Szokás szerint a Full Sail Egyetem arénája a helyszínünk, ahol ezúttal három összecsapást rendeznek. Az este legnagyobb kérdése, hogy ki nyeri a Fatal 4 Way Elimination mérkőzést, ami automatikus kihívói jogot biztosít Shinsuke Nakamura ellen a TakeOver: San Antonio-ra.

Billie Kay vs. Daria Berenato

Daria a Torontóban történteket próbálja megbosszulni, hiszen Billie és Peyton magára hagyták a 6 Man Tag során.. Jól is kezdett Berenato kisasszony, keményen osztotta Kay-t, akinek nem nagyon volt ellenszere. Peyton úgy döntött, hogy ebből elég: kihúzta a ringből barátnőjét és elindult vele kifelé. Daria utánuk sietett, leterítette Peyton-t, visszavonszolta Billie-t a ringbe, de mielőtt ő is visszatérhetett volna, még volt egy kis afférja Peyton-nal a szorító mellett. Ahogy visszagurult a ringbe, Billie várta egy hatalmas BigBoot-al, ami egyben a mérkőzés végét is jelentette, Billie Kay szerezte a győzelmet.

A két hölgy ezután annyira felátorodott, hogy kihívást intéztek Asuka irányába.

A reklámot követően Asuka-t kérdezik a backstage-ben az előbb hallott kihívásról, de a címvédő szerint nem jelentenek kihívást számára. Oldalt megjelenik Nikki Cross, aki ezúttal is szavak nélkül adja tudtunkra: a bajnoki címet akarja.

The Authors of Pain vs. Anthony Bowens & John Ortagun

A mérkőzést a bíró beszüntette, miután az ellenfél egyik tagja (mint utólag kiderült agyrázkódást szenvedett) nem volt magánál az AoP finisher mozdulata előtt.

Láthatjuk a Fatal 4 Way Elimination mérkőzés promóját, amit követően érkeznek is az este főszereplői.

Bobby Roode vs. Andrade “Cien” Almas vs. Roderick Strong vs. Tye Dillinger – Fatal 4 Way Elimination mérkőzés

1. kieső: Andrade Almas – Andrade kiosztotta finisher mozdulatát Tye-nak, de mielőtt kopogtathatott volna, érkezett Roderick Strong saját finisherével, majd eliminálta a mexikóit.

2. kieső: Roderick Strong – Strong rögtön megpróbálta kiejteni Tye-t is, de Dillinger ekkor előhúzta a TyeBreaker-t, amit követően kopogtatta ellenfelét.

A végére a két kanadai maradt, de ezúttal Roode jött ki jobban a küzdelemből, hiszen a Glorious DDT-t követően megnyerte az összecsapást.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek