WWE NXT 2016. december 7. – Bajnoki ünneplés #DIY módra

001_nxt_11302016ls_0082-bd727f3f9ae9aeab573a94139ac27834

Pár hét kihagyás után visszatérünk otthonunkba, ami jelen esetben a Full Sail Egyetem arénáját jelenti. Sok minden történt az elmúlt hetekben, többek között Shinsuke Nakamura elveszítette, majd az első adandó alkalommal vissza is szerezte az NXT Bajnoki övet. Johnny Gargano és Tommaso Ciampa egy egészen elképesztő, heroikus küzdelemben kerekedett felül a Revival-on, így most új Tag Team Bajnokokat köszönthetünk. Nincs megállás, mai adásunkkal kezdetét veszi az út a januári TakeOver-re.

Az adás nyitányán rögtön az Új Tag Team Bajnokok zenéje szólal meg. A közönség megőrül az érkező duóért, akik pillanatokon belül elég formabontó módon kezdenek ünnepelni. A nézőtérre vonulnak, pacsiznak, és teljesen megosztják jókedvüket a publikummal. Harsog a “You deserve it” Chant, Gargano és Ciampa pedig szemmel láthatóan extázisban, csakúgy, mint a közönség. Az öröm viszont nem tart sokáig, hisz megjelenik Paul Ellering kíséretében az Authors of Pain csapata. Ellering egyértelműsíti a céljukat: veretlen csapatként, s mint a Dusty Rhodes Tag Team Classic győzteseként – akarják a Bajnoki öveket.. Ezzel viszont más is így van: felhangzik a Revival zenéje, amit a közönség kitörő örömmel fogad. Dash és Dawson kikerüli a két óriást, majd a ring felé indulnak. Az ő álláspontjuk eltér az előbb hallottaktól, hiszen szerintük azoknak bajnoki címeknek csak egy méltó kihívója van, mégpedig ők. A Revival továbbá úgy véli, hogy az AoP szóban forgó Tag Team Classic győzelme is csak nekik köszönhető – utalva ezzel arra, hogy az Elődöntős meccsen Dash és Dawson támadta hátba Gargano-t. Egy szó mint száz: Akam-nak és Rezar-nak nem tetszenek a hallottak, megindulnak a korábbi bajnokok felé, majd ellentmondást nem tűrő módon földre lökik őket. Ellering újfent kihangsúlyozza a következő szint lényegét, ami az Authors of Pain számára az NXT Tag Team Bajnoki Címeit jelenti.

No Way Jose & Rich Swann vs. Eric Young & Alexander Wolfe w/ Nikki Cross – Tag Team mérkőzés 

Sawyer Fulton nagy meglepetésre nem jelent meg a mérkőzés alatt a Sanity-vel. Young kihozta társuk dzsekijét, de egy drámai alakítás után leköpte, megtaposta, majd kivágta a rámpára. Megbomlott a csapategység?!.. Egyelőre ebben az összetételben kellett helytállniuk Jose, valamint a Cruiserweight Bajnok Swann ellen. Utóbbi páros nagyszerűen szerepelt a csatában, és nagyon úgy tűnt, hogy vereség lesz Young-ék sorsa – ekkor azonban a legváratlanabb dolog történt. Egy feket pulóveres óriás jelent meg a kordonok közül, és nekivágta a póznának Jose-t. Ezért elvileg DQ járna, a szankció viszont elmaradt. Wolfe és Cross vegyes érzelmekkel figyelte a nagy darab szupersztárt, és szemmel-láthatóan nem akartak vele kekeckedni. A közönség már tudta kiről van szó: a nemrég szerződtetett Big Damo-ról. Young közben kiosztotta a Wheelbarrow neck breaker-t Jose-nak, majd azzal a lendülettel kopogtatta is.. Damo a meccs után felvette a rámpáról Fulton dzsekijét, de szinte ugyanabban a pillanatban vissza is lökte egy elég vehemens mozdulat kíséretében.

William Regal irodájában járunk, ahol a GM a Tag Team övek helyzetéről tesz jelentést. Mint mondja – a Revival természetesen megkapja a bajnoki címekre járó visszavágót, méghozzá január 11-én. Aki ezt a mérkőzést nyeri, az lesz a San Antonio-i TakeOver-en a kihívóként fellépő Authors of Pain ellenfele.. Tye Dillinger érkezik meg, hisz beszélni szeretne a GM-el az elmúlt hetek kudarcai miatt. Végülis nem tudja elmondani egészen amit akar, mert Regal közli vele, hogy jövő héten kezdetét veszi egy Tournament, aminek fináléja egy Fatal 4 Way Elimination meccs lesz – a végső győztes pedig az NXT Bajnok kihívójává válik a TakeOver-re. Mr. Regal látni szeretné Dillinger-t ebben a Tournament-ben két okból: egyrészt mert hisz benne, másrészt mert a közönség is hisz benne. Tye-t gondolkodóba ejti a nagy lehetőség, nem is akar több mindent mondani..

Young, Wolfe és Cross viharzik át a backstage-en, de Cross figyelme megakad az NXT Női Bajnoki címen, ami magányosan pihen az egyik “láda” tetején. Asuka pillanatokon belül elveszi az övet, innentől pedig csak a gesztusokat érdemes figyelni.. Ennyiből leszűrhető volt, hogy jó eséllyel Cross lesz Asuka ellenfele a TakeOver-en.

Ember Moon vs. Kimber Lee

Moon nem vacakolt sokat, esélyeshez méltó teljesítménnyel rukkolt elő, ami egyben a győzelmet is meghozta számára. De ahogy Tom is kérdezi a csata után: “Mi a következő Ember Moone számára?” Talán a következő hetek választ adnak.

Elérkeztünk az adás főeseményéhez, amiben a szombati címmérkőzést tekinthetjük meg teljes egészében. Shinsuke Nakamura hazai közönség előtt volt képes visszahódítani az övet, s ezzel ő is kétszeres bajnoknak mondhatja magát. A csata után Breaking News-ban kapjuk az infót, amit hétfőn már megosztottunk veletek: már is jön a visszavágó, mégpedig egy Steel Cage meccs formájában. Ezt a mérkőzést ma rendezték Ausztráliában (eredmény ITT), de teljes egészében csak jövő szerdán tekinthetitek meg a heti adás részeként.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek